حسن روحی روز چهارشنبه افزود: کشاورزان سیب زمینی کار می توانند با نظارت کارشناسان زراعت مدیریت جهاد کشاورزی محل سکونت خود قبل از کاشت اقدام به پیش جوانه دار کردن غده های سیب زمینی کنند تا سطح سبز مزرعه ا یکنواخت و میزان محصول تولیدی افزایش یابد.
او با اشاره به احتمال بروز بیماری های قارچی و باکتریایی در منطقه نیز گفت: با هدف پیشگیری از بروز و ظهور انواع بیماری های قارچی ، باکتریایی و ویروسی کشاورزان بذور مورد استفاده خود را قبل از کاشت باید ضدعفونی و از کاشت دوباره سیب زمینی در یک قطعه زراعی پرهیز کنند.
وی همچنین به کشاورزان سیب زمینی کار توصیه کرد قبل از کاشت حتما زراعت خود را بیمه کنند تا در صورت بروز شرایط نامساعد جوی و حوادث غیر مترقبه دچار ضررهای شدید مالی نشوند.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی اردبیل ، او بر لزوم رعایت اصول فنی و بکارگیری ادوات کاشت و همچنین تنظیم ردیف های کاشت با نظارت کارشناسان کشاورزی تاکید کرد.
استان اردبیل در سال های اخیر در زمینه تولید سیب زمینی رتبه اول و دوم کشوری را به خود اختصاص داده و قطب فعال در تولید سیب زمینی کشور است.
استان اردبیل با تولید حدود 800 هزار تن حدود 15 تا 20 درصد سیب زمینی کشور را تولید می کند که از لحاظ کیفیت ، درصد ماده خشک ، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در سطح کشور از جایگاه خاصی در تولید محصول پاک برخوردار است.
سیب زمینی تولیدی اردبیل از لحاظ کیفیت و کمیت قابل رقابت با سیب زمینی های تولیدی کشورهای اروپایی بوده و حتی از لحاظ محتویات آن نسبت به ارقام اروپایی برتر است.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده: سیفعلی موسی زاده
6018/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.