اکبر بهنامجو روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: با راه‌اندازی واحدهای تولیدی  ارزآور در این استان  و دیگر مناطق کشور کاهش درآمدهای نفتی و ارزی ناشی از تحریم‌ها ظالمانه و کاهش درآمدهای مالیاتی جبران می شود.
وی با اشاره به احداث ۲ کارخانه بزرگ تولید ام دی اف در استان تصریح کرد: بزودی با آغاز فعالیت این واحدها حدود هزار و ۲۰۰ نفر مشغول کار شده و ۶۰۰ الی ۷۰۰ متر مکعب ام دی اف در روز تولید می‌شود.
استاندار اردبیل بیان کرد: با عرضه محصولات این واحد ۲۷ درصد از واردات ام دی اف به کشور کاسته شده و ارز از کشور خارج نمی‌شود.

وی همچنین از احداث واحد تولید  کریستال در استان خبرداد و گفت: این واحد نیز که تا پایان امسال تکمیل می‌شود برای هزار نفر اشتغالزایی کرده و محصولات خود را صادر می کند.
بهنامجو با اشاره به تعطیلی واحدهای تولیدی استان در زمان اوج شیوع کرونا به مدت یک ماه از آغاز فعالیت این واحدها در استان خبر داد و افزود: در سال جهش تولید باید با تلاش بیش از پیش در راستای تولید زمینه رونق اقتصادی در کشور و استان فراهم  شود.
استاندار اردبیل به اقدامات انجام گرفته در بخش کشاورزی  اشاره کرد و گفت: امسال در بخش کشاورزی سه هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان تحت پوشش سامانه آبیاری تحت فشار  قرار گرفته است.
وی افزود: تا پایان امسال  بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته این سامانه در سطح ۱۲ هزار هکتار از اراضی انجام می گیرد که  منابع مالی آن  نیز تامین شده است.
بهنامجو بیان کرد: در بخش احداث گلخانه  نیز در سال گذشته ۵۰ هکتار احداث گلخانه انجام گرفته که امسال ۳۵۰ هکتار در شهرهای استان در حال اجرا می باشد.
وی اظهار داشت: با احداث این گلخانه‌ها ۱۲۵ هزار تن محصولات کشاورزی در استان افزایش می یابد.
استاندار اردبیل اجرای کارخانه رب گوجه فرنگی و کنسانتره میوه را از دیگر اقدامات حوزه کشاورزی عنوان کرد و گفت: با فعالیت این واحدها تولیدات گوجه فرنگی و میوه باغات در داخل استان خریداری می شود.
بهنامجو همچنین اجرای شبکه پایاب خداآفرین را از دیگر فعالیت های مهم بخش کشاورزی دانست و افزود: در سال گذشته بالغ بر ۹ هزار هکتار و در سالجاری نیز بیش از شش هزار هکتار از اراضی پایاب این سد تحت پوشش اجرای آبیاری قرار  قرار می گیرد.
وی با اشاره به افزایش ظرفیت تولید جوجه یک روزه و مرغ گوشتی در استان گفت: برای راه اندازی این واحد حدود ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اختصاص یافته و میزان تولید مرغ گوشتی به هفت میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه در سال رسیده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.