اکبر بهنامجو روز چهارشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که به عنوان وزیر معین استان در هیات دولت انتخاب شده است، افزود: برنامه ریزیهای لازم در بخشهای کشاورزی، گردشگری و صنعت استان آغاز شده تا در سال جهش تولید بتوانیم بر اساس برنامه مسیر توسعه را طی کنیم.
وی بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تحت تاثیر قرار گرفتن بخشهای اقتصادی ، تولیدی و گردشگری باید با جدیت بیشتری اقدامات توسعه ای را انجام دهیم.
استاندار اردبیل گفت: برای اجرای برنامههای اقتصادی در مرحله اول باید تلاش کنیم شیوع کرونا به سیر نزولی در استان برسد.
بهنامجو تشریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در استان ورود گردشگر به معنای واقعی در استان انجام نشد و اماکن گردشگری، آبدرمانیها و هتل های استان تعطیل بودند.
وی با بیان اینکه در وضعیت پیش آمده بسیاری از واحدهای تولیدی نتوانستهاند تولیدات خود را به فروش برسانند، از تلاش برای فعالسازی واحدها و اخذ تسهیلات خبر داد.
او از وزیر معین استان در دولت خواست تا مشکلات این بخش را در دولت مطرح و نسبت به تسریع در ارائه تسهیلات لازم اقدام شود.
استاندار اردبیل با اشاره به مصوبات سفر زمستان گذشته ریس جمهوری در حوزههای کشاورزی، صنعت و گردشگری خواستار تسریع در تخصیص اعتبارات و تسهیلات مصوب شد.
بهنامجو گفت: راهاندازی بارانداز ریلی در پارسآباد و ایجاد شهرک صنعتی مشترک استان اردبیل و جمهوری آذربایجان از جمله طرحهایی است که در سالجاری اجرا میشود.
استاندار اردبیل ادامه داد: با اجرای این طرحها اقتصاد در حوزه صنعت و صادرات رونق میگیرد.
وی افزود: تکمیل شبکه پایاب سد خداآفرین از جمله طرح های مهم اجرایی در استان میباشد که تا کنون ۹۲ درصد آن اجرا شده است و با تکمیل آن میزان محصولات کشاورزی تولیدی استان ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تن افزایش مییابد.
بهنامجو تولید کامیون، آغاز عملیات اجرایی هتل پنج ستاره و افزایش کشت گلخانهای در استان را از جمله اقدامات شاخص در بخشهای صنعت، گردشگری و کشاورزی ذکر کرد.
وی به اقدامات انجام گرفته دیگر در حوزه صنعت اشاره کرد و گفت: استان اردبیل در سالجاری در بخش تولید نئوپان و ام دی اف جزو سه استان برتر کشور خواهد شد.
او بهنام از تلاش برای فعالسازی واحدهای راکد تحت تملک بانکها خبر داد و افزود: در حال حاضر۴۳ واحد راکد تحت تملک بانکها در استان وجود دارد که در شش ماهه اول سال ۸۰ درصد این واحدها فعال و واگذار میشود.
استاندار اردبیل اظهار کرد: کارخانه نساجی ابریشم سبلان یکی از بزرگترین واحدهای راکد تحت تملک بانک ملی بود که به بخش خصوصی واگذار شد و در آن حدود ۷۰۰ نفر مشغول به کار میشوند.
رییس شورای برنامهریزی استان اردبیل بیان کرد: برای واحدهای راکدی هم که متعلق به بخش خصوصی است برنامهریزی های لازم انجام شده است.
بهنامجو افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا مصوباتی در کشور برای اختصاص تسهیلات به واحدهای متضرر تصویب شده که تلاش میکنیم سهم واحدهای تولیدی استان را هم جذب کنیم.