علی ملکی روز جمعه  در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح با همت واحد مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ،درمانی خلخال و ارگان‌های مختلف اجرا شد.

وی از افزایش شدت بازرسی از واحدهای تجاری و صنفی فعال و نانوایی‌های خلخال از زمان شیوع بیماری کرونا خبر داد و اظهارداشت: با بکارگیری گروه‌های بازرسی متعدد و همراهی تعزیرات، اماکن نیروی انتظامی ،اداره صمت و اتاق اصناف از بازار و سایر اماکن خلخال بازدیدهای متعدد در ارائه شیوه‌های پیشگیری از کرونا به بازاریان صورت گرفته است.

وی به پلمب ۵۰ واحد صنفی متخلف در ۱۵ روز فروردین ماه امسال در راستای افزایش شدت برخورد با صاحبان واحدهای صنفی بی‌توجه به هشدارهای بهداشتی مقابله با کرونا در خلخال اشاره کرد و گفت: واحدهای صنفی متخلف که به رعایت موازین بهداشتی مربوط به پیشگیری و کنترل بیماری کرونا بی‌توجه بودند پس از چندین بار تذکر به شدت برخورد شده و علاوه بر پلمب محل کسب و تعطیلی ، صاحبان این اماکن تجاری به پرداخت جریمه نقدی نیز محکوم شدند.

ملکی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۱۰ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته از واحدهای صنفی این شهرستان جمع‌آوری و معدوم شده ، افزود: در نیمه اول فروردین ماه امسال نیز به همت کارکنان واحد مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی خلخال بیش از ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی و بهداشتی فاسد ،تاریخ مصرف گذشته و غیراستاندارد از واحدهای صنفی فعال این شهر جمع‌آوری و معدوم شد.

رییس واحد مهندسی بهداشت و سلامت محیط کار دانشکده علوم پزشکی خلخال با توصیه به شهروندان که بهداشت فردی را رعایت کنند و توصیه به بازاریان جهت رعایت بهداشت محیط کار و دستورالعمل‌های مربوط به مقابله با کرونا به مردم و بازاریان این شهرستان توصیه کرد برای خرید و فروش کالا و معاملات پولی به جای پول نقد از کارت‌های بانکی استفاده کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.