در اولین گام فرهنگی و اجتماعی برای کنترل شیوع ویروس کرونا در اردبیل فراخوانی تنظیم گردید تا از نیروهای داوطلب جهت کمک در ستاد پیشگیری از شیوع کرونا اعم از سازمان‌های مردم نهاد و نیروهای آزاد استفاده شود.

محمد سیمزاری در تشریح فعالیت سمن‌های اردبیل برای انجام اقدامات فرهنگی و اجتماعی به منظور مقابله با شیوع کرونا ویروس به خبرنگار مهر گفت: پرستار اردبیلی بعد از هشت ساعت تلاش بی وقفه در بیمارستان، تقاضا داشت تا قسمت دوم شبانه روز را در خدمت کمیته داوطلبان سمن‌های اردبیل باشد

به گفته وی استقبال مردم و سمن‌ها واقعاً کم نظیر بود تا طی آن ۳۸۰ نفر از اعضای سمن‌ها ثبت نام کرده و آمادگی خود را جهت خدمت در بخش‌های مختلف اعلام کنند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل ادامه داد: اعضای سمن‌های استان به منظور کنترل شیوع ویروس کرونا جلوه‌هایی ماندگار از ایثار را خلق کردند که نمونه‌های آن را تنها در دوران دفاع مقدس می‌توان دید. برای نمونه اعلام آمادگی پرستاری که بعد از هشت ساعت تلاش بی وقفه در بیمارستان تقاضا داشت تا قسمت دوم شبانه روز را در خدمت کمیته داوطلبان باشد و در صورت نیاز به فعالیت میدانی بپردازد.

سیمزاری ادامه داد: برخی از کمیته‌های داوطلبانه سمن‌ها برای کنترل ویروس کرونا در اردبیل نیز برای آموزش مردم به محلات و مراکز خرید و نانوایی‌ها مراجعه کردند، برخی دیگر برای ضد عفونی عابر بانک‌ها و پمپ بنزین‌ها اعزام شدند، گروهی برای اطلاع رسانی و بصیرت افزایی به میان مردم رفتند و عده‌ای نیز برای توزیع اقلام و پک های بهداشتی شامل الکل و دستکش و ماسک به محلات مرکزی استان اعزام شدند؛ علاوه بر اینها کمیته دیگری به عنوان کمیته شهرستان‌ها مأمور شد که این امور را در ارتباط با شهرستان‌ها و با همکاری فرمانداران و سازمان‌های مردم نهاد شهرستان‌های استان انجام دهد.

تلاش برای پرهیز از دوباره کاری سمن‌ها

به گفته وی در کنار این کمیته‌ها، کمیته نظارت و مستند سازی نیز کار خود را شروع کرد تا کار کاملاً علمی و حساب شده پیش رفته و از دوباره کاری‌ها پرهیز شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل یادآور شد: این افراد با کمک پزشکان با توجه به اینکه برگزاری جلسات شرایط خاص خود را می‌طلبید در گروه‌های ۲۰ نفره تحت پوشش آموزش ابتدایی درباره این بیماری قرار گرفتند و به دلیل تخصصی و مهم بودن آموزش‌ها، ارائه کارگاه‌ها و برنامه‌های آموزشی ۱۰ جلسه به طول انجامید.

هنرمندان نیز پای کار آمدند

وی با بیان اینکه هنرمندان فعال در بخش گرافیک نیز به صورت داوطلبانه و بدون چشم داشت همکاری نموده و طرح‌های فرهنگی و هنری خود را برای ایجاد احساس امید و انگیزه و تبیین مفاهیم آموزشی ارائه نمودند.

سیمزاری تصریح کرد: در این راستا کمپین‌های متعددی نیز تشکیل و با توجه به مشکلاتی که برای برگزاری جلسات حضوری داشتیم فعالیت و ارتباطات را به فضای مجازی کشاندیم به گونه‌ای که ۳۰۰ هزار نفر از هم استانی‌هایمان در گروه‌های مجازی با دفتر امور اجتماعی و فرهنگی در ارتباط قرار گرفتند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل یادآور شد: برخی از سمن‌ها که ذاتاً و بر اساس وظیفه تشکیلاتی می‌توانستند اقدام به استفاده از خیّران جهت بهره مندی از امور خیر بنمایند اقدامات بزرگی به مانند کمپین خرید دستگاه تنفس مصنوعی کرده و در تهیه لباس محافظ کادر درمانی، ماسک و دعوت از آحاد مردم برای پیوستن به کمپین در خانه بمانیم کارهای ارزشمند و ماندگاری را انجام دادند.

وی یادآور شد: در این خصوص جوانانی که اکثراً در رشته پزشکی یا رشته‌های مشابه تحصیل می‌کردند با توجه به شرایط خاص موجود اقدام به تولید شیلد و ماسک کردند، خواهران بسیجی در مهدیه اردبیل با چرخ‌های خیاطی خودشان اقدام به تولید ماسک کردند و تمامی این اقدامات با هماهنگی کمیته دواطلبان کمک به کنترل کرونا صورت گرفت.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری اردبیل تصریح کرد: تمامی جوانان فعال در سازمان‌های مردم نهاد در کنار نیروهای مخلص بسیج و سپاه و نیروهای نظامی و انتظامی با روحیه جهادی بالای خود در صحنه حضور به هم رساندند تا به نحو شایسته‌ای به وظایف خود عمل کنند و مطمئناً چنین روحیه و تلاشی تا شکست کرونا ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1396771
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.