نادر فلاحی روز شنبه در جلسه بررسی برنامههای این اداره کل در سال جهش تولید اظهارداشت: با توجه به محدودیتهای زمانی و مکانی و همچنین هزینهبر بودن برگزاری نمایشگاههای گردشگری ، واحد روابط عمومی اداره کل با همکاری استانداری اردبیل اقدام به طراحی سایتی جامع کرده که رونمایی از آن جهش مهمی در معرفی جاذبههای گردشگری استان در سطح ملی و بینالمللی خواهد بود
او افزود: در این نمایشگاه مجازی با بهرهگیری از بستر وب بیش از ٢٠٠ مورد از جاذبههای طبیعی ، تاریخی-فرهنگی و گردشگری معرفی میشود.
وی گفت: تولیدات حوزه صنایع دستی و ظرفیتهای سرمایهگذاری در حوزههای گردشگری استان نیز معرفی خواهد شد.
وی بیانکرد: این نمایشگاه در حال حاضر در ۲ زبان فارسی و انگلیسی در حال تکمیل است و در آینده نزدیک چند زبان دیگر از جمله ترکی استانبولی ، آذری، چینی و آلمانی و عربی نیز افزوده خواهد شد.
در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران که بهمن ماه سال گذشته برگزار شد ، سه سایت و سه نرم افزار همراه در حوزه گردشگری الکترونیک استان اردبیل با حضور وزیر میراث فرهنگی رونمایی شد.
استان اردبیل با پیشینه قوی فرهنگی دارای آثار تاریخی فراوان در بین استانهای کشور است.
مجموعه تاریخی بقعه شیخ صفیالدین اردبیلی به عنوان نگین بناهای باستانی استان ، بقعه شیخ کلخوران متعلق به امینالدین جبرئیل پدر شیخ صفیالدین اسحق جد سلاطین صفوی واقع در روستای کلخوران ، خانه ارشادی ، حمام ملاهادی ، برج شاطر ، پل هفت چشمه ، مجموعه بازار تاریخی و مسجد جمعه از جاذبههای اردبیل هستند.
همچنین مقبره شیخ حیدر ، کاروانسرای قانلیبولاغ ، سنگ نبشتههای ساسانی ، قلعههای دیو ، قهقهه و کهنه در مشگینشهر ، قیزقلعه و شاهتپه در گرمی ، حمام سنگی در کوثر ، قلعه بوینییوغون در نیر ، هفت تپه در خلخال و بناهای باستانی بازمانده از دورههای مختلف در گوشه و کنار این خطه نمونههایی از تاریخ و فرهنگ این دیار است.
دهکده صخرهای باستانی ویند کلخوران ، تپههای باستانی آناهیتا ، گورستان سنگی پیرازمیان ، کلیسای مریم مقدس ، کاروانسرای شاه عباسی ، شهر یئری ، شیروان درهسی ، عمارت آقازاده اردبیلی ، منطقه گردشگری کپز و ازناو ، منطقه حفاظت شده آقداغ ، ژئوپارک دربند مشکول ، گیلوان ، آبشارهای سردابه ، گورگور ، شورشورنه ، آقبلاغ (سیبیهخانی) ، دیز و نرهگر و غارهای تاریخی لاهرود و هفت خانه از دیگر آثار قابل توجه هستند.