به گزارش روز جمعه ایرنا، این بیمارستان صحرایی توسط مرکز فوریت های پزشکی اردبیل و با توجه به روند افزایشی مراجعان و بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی استان برپا شده است.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل طی اطلاعیه ای اعلام کرد: اساس برنامه ریزی صورت گرفته، در صورت لزوم ۷۰ تخت نیز در قالب بیمارستان صحرایی پنوماتیک اورژانس استان راهاندازی خواهد شد.
بر اساس اطلاعیه انتشار یافته، دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ضمن توصیه مجدد شهروندان برای کاهش ارتباطات میانفردی و حضور در محل های تجمع افراد به منظور کنترل بیماری کرونا اعلام کرد: فرایند درمانی و خدماتی در خصوص بیماری کرونا با تلاش شبانه روزی کارکنان، متخصصان و پزشکان مراکز درمانی استان با جدیت ادامه دارد.
همچنین امروز اکبر بهنامجو استاندار اردبیل در لحظه سال تحویل با حضور در بخش بیماران کرونا مرکز ترومای بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل، از خدمات پرستاران و عوامل درمانی این بخش تقدیر و سه میلیارد ریال برای مقابله با بیماری کرونا به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اهدا کرد.
به گزارش ایرنا، دیروز رسانهها به نقل از منابع وزارت بهداشت و درمان اعلام کردند که در هر دقیقه یک نفر به کرونا مبتلا شده و یا جان خود را از دست میدهد.
در پی شیوع ویروس کرونا در سطح کشور، اهالی استان اردبیل برغم فرا رسیدن سال نو، با کاهش تردد و مراودات خود و نیز با تشکیل کمپینهای متعدد، اقدامات وسیعی را برای مهار بیماری کرونا آغاز کردهاند.
بر اساس آخرین آمار اعلام شده، تعداد مبتلایان به کرونا در استان اردبیل به ۲۶۶ نفر افزایش یافته و تعداد افراد فوت شده بر اثر این بیماری نیز به ۲۹ نفر رسیده است.
کم شدن ارتباطات میانفردی، توقف مصافحه و دست دادن و روبوسی شهروندان و حتی شیوع روش احترام چینی و ژاپنی از طریق چسباندن کف دو دست و بالاآوردن دستها تا سینه و نیز پرهیز از هر گونه تماس مستقیم و حتی غیرمستقیم از جمله اقدامات اردبیلیها در برابر احتمال انتشار ویروس کرونا طی چند روز گذشته بوده است.
کرونا ویروس یا بیماری کرونا در کشور چین از طریق حیوان به انسان و سپس از انسان به انسان منتقل شده به رغم این که میزان کشندگی بیماری کرونا ویروس جدید چین بسیار کم گزارش شده ولی سالمندان و افراد دارای نقص سیستم ایمنی از جمله گروههای پرخطر در مقابل این بیماری هستند.
سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علایم بیماری کرونا ویروس جدید است.
کارشناسان بهداشتی، پرهیز از دست دادن و روبوسی با افراد دارای علایم تنفسی (سرفه ـ عطسه) پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه و عطسه با دستمال و یا قسمت بالای آستین، شست و شوی کامل و مکرر دستها با آب و صابون حداقل به اندازه ۲۰ ثانیه، استفاده از ژلهای ضدعفونی کننده با پایه الکل و خودداری از تماس دست آلوده با چشم، بینی و دهان را از جمله راههای مقابله و پیشگیری ویروس کرونا اعلام کردند.