دکتر قدرت اخوان اکبری روز سه شنبه گفت: یک نفر از این افراد بر اثر مصرف الکل دچار مرگ مغری شده ، سه نفر در بخش ویژه بستری و تعدادی نیز دچار آسیب کلیوی شده و در بخش دیالیز تحت مراقبت هستند.
وی با بیان اینکه عدهای سودجو در باره تاثیر مصرف الکل در مقابله با ویروس کرونا تبلیغات دروغ به راه انداختهاند، بیان کرد: مصرف خوراکی هر گونه الکل طبی و صنعتی برای سلامتی انسان بسیار خطرناک و مرگ آور میباشد.
بررسی تکمیلی پلیس اطلاعات و امنیت نشان میدهد که عدهای سودجو با استفاده از وایتکس و مواد شوینده، رنگ زرد الکل صنعتی را به رنگ سفید تبدیل کرده و به عنوان الکل طبی و فرآورده دارویی فروختهاند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، عدهای از افراد فرصتطلب نیز مشروبات الکلی دستساز آلوده و کشنده را بر اساس شایعه ایجاد کرده خود، به تعدادی فریب خورده جهت نجات از بیماری کرونا فروختهاند که خریداران پس از آشامیدن این مواد مهلک، به کام مرگ فرو رفته و یا هوشیاری و سلامتی خود را از دست دادهاند.
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با صدور اطلاعیهای، ضمن هشدار به مصرف کنندگان این قبیل مواد اعلام کرد که مصرف و آشامیدن هر گونه مشروبات الکلی، چه طبی چه صنعتی و سایر فرآوردههای مشابه به هیچ عنوان در کنترل، پیشگیری و کاهش بیماری کرونا موثر نیست.
در اطلاعیه صادره تاکید شده که مصرف این قبیل اقلام اثرات زیانبخشی را به دنبال دارد و باعث مرگ، از بین رفتن بینایی، از کار افتادن کلیهها و سایر مشکلات جسمی و روحی غیرقابل جبران میشود.