یوسف خدادادی روز شنبه افزود: هدف اصلی کمیته بر حمایت قضایی از سرمایهگذاری و رونق تولید و اشتغال متمرکز شده است.
وی گفت: کمیته حمایت قضایی از سرمایهگذاری استان نوعی استفاده از ظرفیت دستگاه قضا برای سرمایهگذاری است و اعضای این کمیته متانت و جایگاه خاصی به این کمیته دادهاند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل ادامهداد: ریشه بیشتر جرایم به فقر، بیکاری برمیگردد و از این رو چنین جلساتی اهمیت مییابد و باید به تصمیمهای گرفته شده احترام گذاشته شود.
خدادادی بیان کرد: بیکاری منشاء بسیاری از آسیبهای اجتماعی و جرایم از جمله خشونت، اعتیاد، طلاق، تکدیگری و سرقت است و بر این اساس دستگاه قضایی از سرمایهگذاران و کارآفرینان حمایت میکند.
وی با بیان اینکه تنها راهکار ایجاد اشتغال جذب سرمایه است، افزود: متاسفانه استان اردبیل در جذب سرمایه و سرمایهگذاران یکی از استانهای ضعیف کشور است .
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل اظهارداشت: ایجاد اشتغال به تنهایی از عهده دولت خارج است و اگر مشارکت بخش خصوصی و سرمایهگذاری آنها نباشد گره اشتغال استان گشوده نمیشود.
وی گفت: باید همه به سرمایهگذار نگاه مثبت داشته باشند تا آنها با رغبت در بخشهای مختلف سرمایهگذاری کنند تا شاهد توسعه و پیشرفت منطقه باشیم.
به گزارش ایرنا ، در دوازدهمین جلسه حمایت قضایی از سرمایهگذاری تولید و اشنغال استان اردبیل به پنج پرونده واحد تولیدی و سرمایهگذاری در استان رسیدگی شد کهرسیدگی به مشکلات مجموعههای گردشگری و آب درمانی شهرستان نیر در خصوص آب بهای مصوب اداره کل آب منطقهای از جمله این پروندهها بود.