محمد اهلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با افتتاح از این طرح‌های تولیدی و صنعتی برای بیش از ۸۰۰ نفر فرصت اشتغال ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه حفظ میزان اشتغال و سرمایه‌گذاری موجود بسیار ارزان‌تر و آسان‌تر از ایجاد اشتغال جدید است، بیان کرد: با برگزاری جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان و با حمایت‌های صورت گرفته تلاش براین است واحدهای صنعتی راکد و غیرفعال به چرخه تولید بازگردند.
مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان از جمله حمایت‌های انجام شده از سرمایه‌گذاران در سال جدید را تامین زمین  با حداقل قیمت در شهرک‌های صنعتی برشمرد و ادامه داد: بر اساس قانون موظف به افزایش قیمت زمین بر حسب قیمت تمام شده و نرخ تورم بودیم که با اجرای این دستورالعمل، قیمت زمین در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان به بیش از ۲برابر افزایش می یافت که با مساعدت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و با تصویب هیات مدیره استانی، کمترین افزایش قیمت ممکن در زمین قابل واگذاری به سرمایه‌گذاران اتفاق افتاد.
اهلی از دیگر مزایای سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی را واگذاری زمین به صورت اقساط بلند مدت بیان کرد و افزود: با تسهیل شرایط پرداخت قیمت زمین و ایجاد شرایط بازپرداخت بلند مدت، سعی شده تا حضور سرمایه گذاران در شهرک‌های صنعتی تسهیل و میسر گردد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی این شرکت تکمیل زیرساخت‌های لازم در شهرک‌های صنعتی است، گفت: با توجه به گستردگی شهرک‌های صنعتی در استان برای ایجاد و تکمیل زیرساخت‌ها نیاز به اعتبارات بیشتری می‌باشد که باید این امر مورد توجه قرار گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد تا با اجرای قانون اختصاص بخشی از مالیات ارزش افزوده به شرکت‌های خدماتی، بهسازی و نگهداری شهرک‌های صنعتی توسط شرکت‌های خدماتی  وضعیت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل بهبود یابد.

در حال حاضر ۱۹شهرک و نواحی صنعتی در استان اردبیل فعال است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.