مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل روز چهارشنبه در این همایش، حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی نمونه زن در جامعه اسلامی دانست و اظهارداشت: زنان مسلمانی که الگویش فاطمه زهرا (س) باشد در انجام تکالیف بزرگی که خداوند بر دوش انسان‌ها گذاشته با فهم درست و هوشیاری در درک موقعیت‌ها همیشه سربلند خواهد بود.

پروانه رضاقلیزاده تسلیم شدن به احساسات بی‌بنیاد و فکر کردن به تجملات ، خوش‌گذرانی‌ها و هوس‌های زودگذر را از معضلات و مشکلات موجود در جامعه دانست و افزود: توجه به سیره زندگانی ائمه معصومین (ع) بویژه آن بانوی بزرگ عالم اسلام موجب می‌شود که انسان همه آن وابستگی‌های مادی را که مثل تار عنکبوت زندگی انسان‌ها را احاطه کرده کنار بزند و با رهایی از این قید و بند مادی خود را به مرحله کمال برساند که نمونه‌هایی از آن کمال و خودباوری را  زنان در دوران‌های مختلف جمهوری اسلامی بویژه در دوران جنگ تحمیلی به اثبات رساندند.

وی گفت: فاطمه زهرا (س) در دوران مختصر زندگی خود صفات و القاب متعددی از خود برجای گذاشته که تبعیت و الگوپذیری از آن صفات به عنوان چراغ راه آتی برای زنان جوامع امروز محسوب می‌شود و زنانی که از این صفات الگوبرداری کنند دیگر از بازیچه‌های فراهم آمده تمدن غربی و روش‌های توطئه‌آمیز آن رویگردان خواهند بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل به برنامه‌های متنوع کتابخانه‌های عمومی استان همزمان با ایام فاطمیه اشاره کرد و افزود: با بازنمایی منابع موجود در خصوص آن بانوی نمونه اسلام و همچنین برگزاری نشست‌های معرفتی، شناخت ابعاد شخصیتی و برگزاری نشست‌های کتابخوان با حضور اعضای کتابخانه برای ترویج شعائر اسلامی و معرفی بیش از بیش فاطمه زهرا تلاش می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل هم در این همایش راه نجات جامعه اسلامی بویژه زنان مسلمان از توطئه‌های گسترده دنیای کفر در متزلزل ساختن قداست و جایگاه زنان را تبعیت از صفات برجسته صدیقه کبری دانست و گفت: دوران کوتاه زندگی آن بزرگوار آنچنان آکنده از درس و حکمت هست که در چنین جلساتی تنها می‌توانیم گوشه‌هایی کوچک از این دریای بیکران ابعاد شخصیتی فاطمه زهرا را تشریح کنیم.

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده افزود: به قدری ابعاد وجود این انسیه حوراء و این خلاصه نبوت و ولایت برای ما پهناور و بی‌پایان و درک‌ناشدنی است که علاوه بر منابع متعدد شیعی، کتاب‌های متعددی نیز به وسیله محدثین اهل سنت وجود دارد و در روایات بسیاری از زبان پیامبر(ص) در ستایش صدیقه طاهره صادر شده و یا رفتار پیامبر با آن بزرگوار را نقل می‌کنند.

در بخش پایانی این برنامه علی مرادی و حسین بابازاده از اعضای فعال کتابخانه‌های عمومی استان با خوانش نمایشی از کتاب "بانوی بی‌نشان" قسمت‌هایی از زندگی آن بانوی بزرگ را معرفی کردند.

  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.