عزیز حبیبی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این دانشگاه در تازه ترین گزارشی که در پایگاه شاخصهای اساسی علم منتشر شده است، رشد چشمگیری در تعداد انتشار مقالههای داغ و پر استناد داشته است.
وی اظهار داشت: پایگاه شاخصهای اساسی علم هر ۲ماه یکبار لیست مقالات برتر چاپ شده توسط تمام دانشگاهها و پژوهشگاههای جهان را ارزیابی نموده و تعداد مقالات داغ و پراستناد دانشگاه ها را بر اساس استناداتی که اخذ کردند منتشر میکند که بر اساس بررسیهای انجام یافته دانشگاه محقق اردبیلی با داشتن ۹ مقاله داغ و ۳۳ مقاله پر استناد درخشش ویژه ای را در بین دانشگاه های بزرگ کشور داشته است.
حبیبی از قرار گرفتن دانشگاه محقق اردبیلی در زمره دانشگاههای پر استناد یک درصد جهان در سال ۲۰۱۹ خبر داد و گفت: بر اساس گزارش ارائه شده توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) پایگاه شاخصهای اساسی علم (ESI)متعلق به شرکت کلاریویت آنالتیکس (ISI)آخرین فهرست موسسات یک درصد برتر دنیا که بیشترین تعداد استنادها در طول ۱۰ سال گذشته دریافت کردند را منتشر و بطور مداوم بروزرسانی میکند.
وی با بیان اینکه این دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در سطح دنیا از لحاظ تعداد استنادهای دریافتی در مجموع موسسات یک درصد برتر قرار گرفتهاند، افزود: بر این اساس برای انتخاب موثرترین دانشگاه ها، کلیه دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی دنیا بر حسب میزان اثرگذاری آنها مشخص و مرتبسازی شده و در گام بعد یک درصد برتر آنها که دارای بیشترین میزان اثرگذاری بودهاند انتخاب و معرفی می شوند.
حبیبی با بیان اینکه در آخرین بروز رسانی انجام یافته در آذر ۱۳۹۸ تعداد ۶۵ دانشگاه و موسسه تحقیقاتی از کشور جمهوری اسلامی ایران در میان یک درصد دانشگاههای برتر جهان که دارای بیشترین میزان اثرگذاری بودند مشاهده می شود.
وی بیان کرد: در بین دانشگاه ها و پژوهشگاههای کشور ۲۷ دانشگاه جامع، ۲۲ دانشگاه علوم پزشکی، ۱۱ دانشگاه صنعتی و ۵ مرکز تحقیقاتی در جمع موثرترین های دنیا قرار گرفتند و خوشبختانه دانشگاه محقق اردبیلی جزو یکی از ۲۷ دانشگاه جامع می باشد که در زمره دانشگاه های پر استناد یک درصد جهان قرار گرفته است.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی ابراز امیدواری کرد: با توجه به برنامهریزی هدفمند دانشگاه در راستای ارتقای کیفی تولیدات پژوهشی برنامه ریزی مدونی در خصوص افزایش استنادات تولیدات علمی توسط حوزه پژوهش دانشگاه در حال انجام است.