محسن مصطفایی روز دوشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع سرمایه‌گذاری خلخال افزود: در یک سال گذشته نسبت به فعال کردن ۱۲۰ طرح و پروژه راکد و نیمه‌فعال در بخش کشاورزی اقدام و این واحدها به چرخه تولید بازگشته‌اند و طرح‌ها و پروژه‌های شاخص جهاد کشاورزی مورد پیگیری و هدف‌گذاری قرار داده شده و بخش عظیمی از این پروژه‌ها به سرانجام رسیده است.

وی برنامه شاخص این سازمان را شناسایی و فعال کردن طرح‌های راکد و نیمه‌فعال بیان کرد و گفت: هزار و ۲۰۰ طرح در سال گذشته در بخش دام و طیور، صنایع تبدیلی و واحدهای فناوری شناسایی و به چرخه تولید بازگشتند.

او اظهارداشت: با فعال‌سازی، بازسازی و نوسازی هشت واحد تولیدی در بخش صنایع تبدیلی و غذایی در سال ۹۷ و ۹۸ علاوه بر جلوگیری از هدر رفت انرژی و خواب سرمایه ملی با جذب ماده خام محصولات کشاورزی به میزان حدود ۵۰ هزار تن در سال موجب اشتغال زایی و رونق بخشی به تولید درمنطقه شده است.

وی گفت: با احداث و راه‌اندازی اولین کارخانه طرح روغن‌کشی به ظرفیت تولید ۵۰ هزار تن و با سرمایه‌گذاری ۶۵۰ میلیارد ریال و اشتغال ۱۰۰ نفر که با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد در حال اجرا است، تحول بزرگی در بحث صنایع تبدیلی کشاورزی استان ایجاد خواهد شد.
مصطفایی همچنین بیان کرد: با توجه به تولید حدود ۷۵۰ هزار تن سیب زمینی در استان، در راستای ایجاد ارزش افزوده تعداد ۴ طرح تولیدی برای فرآوری این محصول کشاورزی  با ظرفیت  حدود ۲۶۵ هزار تن در سال با سرمایه گذاری هزارو ۸۰۰ میلیارد ریال و اشتغال ۴۸۰ نفر جواز تاسیس صادر شده  است.
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان‌کرد: جهت جلوگیری از فاسد شدن محصولات باغی و صیفی‌جات در راستای کاهش ضایعات ۴۲ طرح برای انبارداری و نگهداری محصولات کشاورزی میوه و صیفی به ظرفیت اسمی حدود ۱۶۰ هزار تن در سال با سرمایه‌گذاری هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال و اشتغال ۳۸۰ نفر پروانه تاسیس صادر شده و با بهره‌برداری از این طرح‌ها ظرفیت انبارداری و نگهداری محصولات کشاورزی از ۹۰ هزار تن به ۲۵۰ هزار تن افزایش می‌یابد.
او اظهارکرد: در راستای بسته‌بندی و فرآوری گیاهان دارویی هفت طرح به ظرفیت تولید حدود پنج هزار تن در سال با سرمایه‌گذاری ۸۱۸ میلیارد ریال و اشتغال ۱۵۶ نفر تاسیس صادر شده است.

وی همچنین با تقدیر از تلاش مدیریت جهاد کشاورزی خلخال در شناسایی و حمایت از صاحبان صنایع راکد بخش کشاورزی منطقه و همکاری بانک‌های عامل خلخال در پرداخت تسهیلات جدید به صاحبان این واحدها اظهارکرد: در سال جاری ۶ طرح تولیدی کشاورزی راکد و غیرفعال این شهرستان با تزریق تسهیلات سرمایه در گردش و ارائه سایر بسته‌های حمایتی به چرخه کار تولید بازگشته‌اند.

مصطفایی گفت: برای راه‌اندازی مجدد ۲ واحد مرغداری گوشتی راکد و غیرفعال خلخال نیز با استفاده از تسهیلات بانکی و سایر حمایت‌های لازم تلاش می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.