این جشنواره در 9 بخش و 10 محور و حضور و رقابت 1637 اثر برای پنجمین سال متوالی در استان اردبیل برگزار شد.
عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در آیین اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه فضای نقادی در کشور باز است و رسانهها بعنوان پل ارتباطی مسئولان و بدنه مردم باید صادقانه مسایل را نقادی کنند، گفت: رسانهها باید ضمن نقادی مشکلات، راهکاری هم برای رفع آنها از زبان کارشناسان و صاحبنظران ارایه دهند.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم بیان کرد: مشکلات مردم باید بیان شود هرچند بازگو کردن مشکلات سبب متهم شدن نقاد به جوزدگی و توجیهگری است ولی نباید استفاده ابزاری از مشکلات مردم شود.
ضرغامی با اشاره به تصویب ۴ مرداد به عنوان روز بزرگداشت شیخ صفیالدین اردبیلی گفت: این عارف نامدار نه تنها چهره ملی بلکه چهرهای جهانی است و با نامگذاری این روز میتوان گوشه ای از شخصیت والای شیخ صفی و اسلام شیعه را برای عموم طرح کرد.
جلیل بابازاده فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) اردبیل هم با بیان اینکه دشمن با فتنهافکنی و اقدامات ضدانقلابی به دنبال صدمه به آرمانها است، اظهارداشت: آن فردی که پرچم میهنش را به آتش میکشد تحت تاثیر نقشه و فتنههای هدفمند دشمن است.
وی با تاکید به اینکه در برهههای مختلف تاریخی رهبر معظم انقلاب الگوی وارسته رفتار ما بوده و هست، افزود: در شرایط جنگ نرم و در شرایطی که دشمن نمیخواهد آرمانهای انقلاب جهانی شود، تبعیت از رهبری کشتی نجات ما است
فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: ما در شرایط جنگ هستیم با این وجود انقلاب اسلامی به جهان صادر شده و مظلومان صدای انقلاب را شنیده اند.
وی با بیان اینکه به کوری چشم دشمنان از نظام خود حراست و حفاظت خواهیم کرد افزود: هر رویداد فرهنگی از جمله جشنوارههای رسانهای فرصت دورهمی جهت تبیین ارزشها و گام برداشتن در مسیر ولایت است.
بابازاده با بیان اینکه این جشنواره به یاد دو شهید مدافع امنیت، شهید حسین آخربین و شهید محبوب قربانی برگزار میشود، افزود: اردبیل سرزمین پاکان و هزاران شهید است که برخی همچنان گمنام هستند.
علی لطفی رییس بسیج رسانه استان اردبیل نیز در سخنانی تولید محتوی را یکی از مشکلات اساسی در مطبوعات استان ذکر کرد و افزود: مسوولان فرهنگی می بایست در رفع مشکلات اهل رسانه
اهتمام داشته باشند.
وی بیان کرد:اهالی رسانه در استان از مشکلات اساسی و ابتدایی بویژه بیمه در رنج هستند و مسوولان باید دغدغه مالی آنها را رفع کنند.
شهرام محمدی سخنگوی هیات داوران این جشنواره با اشاره به اینکه این جشنواره در 9 بخش و 10 محور با دریافت 1637 اثر برای پنجمین سال متوالی برگزار شد، گفت: این جشنواره در بخشهای تیتر، یادداشت و مقاله، عکس، موشن گرافی و مدیا، گزارش خبری تلویزیونی و مکتوب و خبر برگزار شد.
وی افزود: این جشنواره در هشت محور عمومی، یک بخش ویژه و بخش استانی برگزار شدسمی که محورهای عمومی این جشنواره شامل دفاع مقدس و جبهه مقدس، اقتصاد مقاومتی و رونق تولید، مبارزه با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، موضوعات آزاد اجتماعی، بصیرت و دشمن شناسی، بسیج و حوزههای محرومیت زدایی و مسائل صنفی و دغدغههای اجتماعی خبرنگاران است.
در این جشنواره گیتی طالبی خبرنگار ایرنا در بخش خبر نفر اول و یعقوب شاددل در بخش گزارش نفر دوم و مینا میرقاسمی در بخش یادشت رتبه سوم را کسب کردند.
همچنین در این جشنواره از دو اپلیکیشن رونمایی و از خانواده های شهید حسین آخربین، محبوب قربانی، به همراه منتخبین این جشنواره تجلیل شد.