محمد حاتمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از مجموع ۱۲ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی روستایی در ۱۴۲ روستای دارای سکنه این شهرستان، بیش از ۶ هزار واحد مسکونی بی‌دوام و کم‌دوام مقاوم‌سازی شده و ۹ هزار واحد مسکونی نیازمند مقاوم‌سازی است.

او گفت: واحدهای مسکونی با پرداخت تسهیلات پنج درصدی مقاوم‌سازی از سوی بنیاد مسکن خلخال و با نظارت مستقیم این نهاد در مقابل حوادث قهری همچون زلزله مقاوم‌سازی شده است.
وی افزود: با احتساب چهار درصد واحدهای مسکونی مقاوم‌سازی شده غیرتسهیلاتی بنیاد مسکن که از سوی اهالی روستاهای خلخال اجرا شده، مجموع واحدهای مسکونی مقاوم‌سازی شده در برابر زلزله به بیش از ۵۰ درصد می‌رسد.
وی همچنین اظهارداشت: آمار ارائه شده در زمینه واحدهای مسکونی مقاوم‌سازی شده روستایی بر اساس آمار گواهی پایان کار صادر شده بوده و واحدهای مسکونی در حال اجرای طرح ، معرفی شده به بانک و یا واحدهایی که موفق به عقد قرارداد و دریافت تسهیلات بانکی شده، را شامل نمی‌شود.
او با بیان اینکه از ۲۰۲ واحد مسکونی روستایی معرفی شده برای دریافت تسهیلات بانکی ۱۱۹ واحد موفق به عقد قرارداد با بانک عامل شدند، افزود: ادامه اجرای طرح مقاوم‌سازی در این شهرستان با جدیت دنبال می‌شود.

حاتمی با اشاره به مقاوم‌سازی کامل ۲ روستای ترازوج و مصطفی‌لو خلخال بیان‌کرد: در روستای ترازوج بخش مرکزی در سال ۱۳۹۶ بیش از ۴۵ واحد مسکونی مقاوم‌سازی شد که با همت بانک‌های عامل و کارگروه مسکن شهرستان خلخال این واحدها در اختیار اهالی قرار گرفت.

وی گفت: کار ساخت و ساز و مقاوم‌سازی در روستای مصطفی‌لو از اوایل سال‌جاری آغاز شد که بیش از ۸۰ درصد واحدها مقاوم‌سازی و تنها ۲۰ واحد باقیماند که تا پایان نیمه نخست سال آینده این واحدها نیز به بهره‌برداری خواهند رسید.

او با بیان اینکه هشت میلیارد اعتبارات ملی پروژه‌های عمران و بهسازی معابر روستایی در سال گذشته محقق شد ، افزود: این در حالی است که از مجموع ۱۶ میلیارد ریال اعتبارات استانی اجرای طرح‌های هادی فقط سه میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال تخصیص یافت.
وی از افزایش میزان مشارکت‌های مردمی برای اجرای طرح‌های هادی روستایی این شهرستان خبر داد و بیان‌کرد: این امر موجب شتاب در اجرای پروژه‌های بهسازی معابر روستایی شده است.
او گفت: امسال هشت تفاهم‌نامه مشارکتی اجرای طرح هادی روستایی با دهیاران شهرستان به امضا رسیده و پروژه‌های سنگ‌فرش و آسفالت معابر هشت روستا بصورت مشارکتی اجرا خواهد شد.
حاتمی از صدور بیش از هشت هزار جلد سند مالکیت روستایی در این شهرستان خبر داد و افزود: دلیل کندی در روند صدور اسناد مالکیت روستایی نبود همکاری لازم از سوی اهالی برخی از روستاهای شهرستان و یا فقدان مدارک لازم برای این کار در دست صاحبان واحدهای مسکونی روستایی خلخال است.
وی گفت: در حالی که بنیاد مسکن خلخال با کمبود نیروی انسانی مواجه بوده و تعداد کارکنان آن از ۱۷ نفر به پنج نفر کاهش یافته ،این امر تاثیری در روند خدمت‌رسانی به مناطق محروم روستایی با توجه به وظایف ذاتی این نهاد دستاورد انقلاب اسلامی نداشته است.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.