علی رحیمیآذر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در یک ماه پس از اجرای طرح هدفمندسازی مصرف سوخت در کشور ۹۶۷ پرونده تعزیراتی مربوط به فروش کالا و عرضه خدمات ، ۱۰۰ پرونده مربوط به قاچاق کالا و ۲۱ پرونده تخلفات بهداشتی به اداره کل تعزیرات حکومتی مرکز و یا ادارات شهرستانی ارسال شده که ۱۰۰ درصد پروندهها رسیدگی شد.
وی از تشکیل یک پرونده احتکار روغنموتور به ارزش یک میلیارد ریال در روزهای اخیر در این اداره کل خبر داد و گفت: این پرونده در حال رسیدگی بوده و به محض صدور حکم مقتصی به اطلاع عموم خواهد رسید.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل همچنین به اجرای طرح ویژه نظارتی شب یلدا در استان اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح با هدف افزایش شدت بازرسی ، نظارت و کنترل قیمت کالاهای مورد نیاز مردم تا اول دی ماه ادامه مییابد.
وی اظهارداشت: در ۹ ماه امسال ۹ هزار پرونده تعزیراتی برای متخلفان اقتصادی و صنفی در این استان تشکیل شده است.
وی افزود: این پروندهها در زمینه گرانفروشی، کمفروشی، احتکار ،قاچاق کالا و یا عرضه خارج از شبکه کالاهای اساسی در ادارات مختلف استان تشکیل و متخلفان به پرداخت بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدهاند.
وی گفت: با اخلالگران نظم اقتصادی و برهمزنندگان آرامش بازار و افرادی که دست به احتکار، افزایش خودسرانه قیمت و یا قاچاق کالا میزنند مماشات نشده و برای پروندههای تعزیراتی در سریعترین زمان ممکن حتی در محل بازرسی واحدهای صنفی حکم تعزیراتی مقتضی صادر میشود.
او با تاکید براینکه اجازه افزایش قیمت کالا و خدمات به بهانه افزایش قیمت بنزین به هیچ متخلفی داده نمیشود، اظهارکرد: با تخلفات صنفی از جمله گرانفروشی ،کمفروشی و تقلب بدون اغماض برخورد خواهد شد.