ناصر محمودی روز شنبه گفت: این سرمایهگذاریها برای اجرای چهار طرح سرمایهگذاری عملیاتی شده است.
او افزود: این طرحها شامل احداث یک هتل، ۲ منطقه گردشگری و اجرای زیرساختها در منطقه نمونه فندقلو است.
معاون سرمایهگذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت که این طرحها قابلیت اشتغالزایی برای ۱۷۰ نفر را دارد که تحول محسوسی در شهرستان نمین است.
او با اشاره به اینکه نمین دروازه ورود به شهر اردبیل از شرق بوده و جاذبههای طبیعی متعددی از جمله جنگل فندقلو در آن واقع شده، افزود: حمایت طرحهای سرمایهگذاری در این شهرستان با جدیت دنبال میشود.
نمین در ۳۰ کیلومتری شرق اردبیل و در مسیر جاده ترانزیتی استانهای اردبیل و گیلان قرار دارد، منطقه فندقلو در ۱۰ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان نمین از توابع استان اردبیل ۱۶ هزار هکتار مساحت دارد که چهار هزار هکتار آن جنگل و رویشگاه طبیعی است و در آن میوههایی مانند فندق ، سیب وحشی و گونههای علوفهای و درختی میروید.
این منطقه جنگلی بخشی از جنگلهای شرق استان اردبیل بشمار میرود که دنباله جنگلهای نیمهگرمسیری استان گیلان است.
آب و هوای مطبوع ، پرندگان و گونههای مختلف جانوری ، وجود آلاچیق و استراحتگاههای شبانهروزی ، برقراری ارتباط بین این منطقه ویژه گردشگری و چشمانداز زیبای گردنه دلانگیز حیران از طریق تلهکابین از جمله ویژگیهایی است که در کنار جاذبههای منحصربفرد طبیعی و جنگلی این منطقه را به تفرجگاهی بسیار دلپذیر برای مسافران ، میهمانان و علاقهمندان به طبیعت تبدیل کرده است.
همین جاذبه ها موجب شده سالانه صدها هزار گردشگر داخلی و خارجی برای آرامش روح و روان خود به دامن این جنگل سرسبز پناه بیاورند.