داود شایقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نتایج و یافتههای مطالعات برنامه آمایش استان اردبیل با حضور نمایندگان وزارتخانههای مختلف و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه در نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی آمایش کشور بررسی شد تا در نهایت سند آمایش این استان به تصویب شورای عالی آمایش کشور برسد.
وی بیان کرد: در این جلسه مقرر شد تا کلیات مطالعه صورت گرفته که مورد تائید اعضای کمیسیون قرار گرفته یک هفته پس از برگزاری جلسه نظرات و دیدگاههای اصلاحی به صورت مکتوب توسط دستگاههای اجرایی به دبیرخانه شورای عالی آمایش سرزمین ارسال شود تا در اختیار سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل قرار گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل بیان کرد: مطالعات آمایش سرزمینی استان به صورت جامع و مفصل در مدت یک سال توسط مشاور متخصص و برجسته کشور مورد بررسی قرار گرفت و پس از تصویب در استان برای تائید نهایی به شورای عالی آمایش کشور ارسال شد که در آنجا نیز به عنوان یکی از اسناد برجسته در سطح کشور به تائید رسیده و امیدواریم به زودی زمینه اجرای آن با ابلاغ به کلیه دستگاههای اجرایی فراهم شود.
شایقی با بیان اینکه سند توسعه همهجانبه ۱۱ شهرستان این استان نیز تدوین میشود، افزود: برای تدوین این سند همکاری دستگاههای اجرایی الزامی است تا اطلاعات دقیق و شفاف به مشاوران مربوطه داده شود.
وی اظهار داشت: این سند با همپوشانی آمایش سرزمین مسیر توسعه استان در حوزه آب، محیط زیست، سرمایهگذاریهای بخش خصوصی و منطقه آزاد را ترسیم کرده و نقش بسزایی در برنامهریزیها خواهد داشت.
آمایش سرزمین شامل برنامه ریزی و سازمان دادن به نحوه اشتغال ، تعیین محل سکونت انسانها ، محل فعالیت و تجهیزات و کنشهای عوامل مختلف نظام اجتماعی و اقتصادی است.