مسعود امامی یگانه با بیان اینکه در سه سال آینده زیرساخت‌های گردشگری استان به صورت چشمگیری بهبود می یابد افزود: در حال حاضر عملیات اجرایی  یک هتل ۵ ستاره در دهکده توریستی نیر ،۲ هتل پنج ستاره در اردبیل ،یک هتل پنج ستاره در مشگین شهر ،۲ هتل چهار ستاره و یک هتل سه ستاره در اردبیل و چهار هتل چهار ستاره در شهرستان‌های نیر،خلخال ،بیله سوار و نمین در دست اجراست .

وی ادامه داد: راه‌اندازی تله سیژ اندبیل خلخال ،احداث رینگ گردشگری سدگیلارلوی گرمی، طرح گردشگری سولان سرعین، طرح جامع بولاغلار نیر،ساماندهی شهر یئری مشگین‌شهر،مرمت بقعه شیخ کلخوران و تکمیل سر در عالی‌قاپو اردبیل می‌تواند گردشگری را در استان رونق دهد.

امامی بیان کرد: ارتقای فرودگاه‌های اردبیل برای بهبود خدمات ارائه شده گردشگری ضروری است و در راستای تحقق این مهم برای توسعه فرودگاه اردبیل ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

معاون امور عمرانی استانداری اردبیل یادآور شد: ارتقای خدمات گردشگری نیازمند استانداردسازی مراکز اقامتی و گردشگری است تا علاوه بر جلب رضایت میهمانان، مدت زمان ماندگاری آنان در استان افزایش یابد.

در حال حاضر ۳۲ واحد هتل با بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تخت، ۸۷ واحد هتل آپارتمان با بیش از پنج هزار و ۴۰۰ تخت، ۹۸ واحد مهمانپذیر با بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تخت، سه واحد کمپینگ گردشگری با ۴۰ تخت، ۲ واحد مجتمع گردشگری با ۱۵۰ تخت و ۲ واحد اقامتگاه بوم‌گردی با ۵۰ تخت در خدمت گردشگران استان اردبیل است.

تعداد گردشگران ورودی به استان اردبیل در سال گذشته حدود هشت میلیون نفر بوده و شهرستان سرعین به عنوان قطب مجتمع‌های آبدرمانی کشور نقش موثری در رونق گردشگری این استان دارد.

۷۱۱۰/ ۱۲۵۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.