احمد ناصری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۲۰ هزار دانشآموز از سرویس مدارس در سال تحصیلی ۹۸_۹۹ استفاده خواهند کرد، اظهار داشت: تشکیل تیمهای نظارتی در اولویت قرار گرفته تا مشکلی در جابجایی دانشآموزان از خانه به مدرسه و بالعکس پیش نیاید.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با تاکید بر لزوم نصب آرم و نشان سرویس مدارس در محلی قابل رویت و مشاهده برای عموم از سوی رانندگان سرویس مدارس، افزود: آرم سرویس مدارس به عنوان شناسنامه خودرو برای جابجایی دانشآموزان تلقی میشود.
ناصری با بیان اینکه فضاهای آموزشی باید متناسب خواسته دانشآموزان و عاری از دغدغههای آموزشی باشد، اظهار کرد: رانندگان سرویسهای مدارس نیز از این امر مستثنی نیستند و باید نکات اخلاقی و فرهنگی در طول فعالیت خود در سال تحصیلی را کاملا رعایت کنند.
سخاوت بیرامی ، مدیر آموزش و پرورش خلخال نیز سوار کردن دانشآموز اضافه بر ظرفیت خودروها را از جمله مشکلات سرویس دانشآموزی مدارس ذکر کرد و خواستار برخورد ماموران راهور این شهرستان با رانندگان متخلف شد.
او با تاکید بر اینکه همه رانندگان سرویسهای دانشآموزی مدارس ملزم به رعایت تعداد سرنشین بر اساس ظرفیت استاندارد خودرو هستند، گفت: بسیاری از رانندگان با هدف سوءاستفاده مالی اغلب اقدام به سوار کردن دانشآموز با بیش از ظرفیت صندلی و سرنشین خودرو میکنند.
او اظهار داشت: با توجه به ظرفیت مشخص سرنشینان خودروها در بیمه نامههای شرکتهای مختلف بیمه در صورت بروز هرگونه حوادث ناشی از سوار کردن مسافر اضافه بر ظرفیت تعیین شده در کارت و شناسنامه خودرو ، شرکتهای بیمه از پرداخت غرامت به حادثهدیدگان و سرنشینان خودداری خواهند کرد.
او گفت: تنظیم قرارداد سرویسهای دانشآموزی مدارس بر عهده انجمن اولیا و مربیان بوده ولی در عین حال نظارت بر نحوه عملکرد رانندگان سرویسها بر عهده آموزش و پرورش و سایر دستگاههای نظارتی و پلیس راهور است.
۷۱۱۹/۶۰۱۸