به گزارش ایرنا ، شهرام محمدی روز پنجشنبه در همایش آموزشی و توجیهی کارشناسان امور اراضی استان افزود: این سازمان کارشناسانی را برای فراگیری استفاده از دانش و فناوری پهبادها به مراکز معتبر معرفی کرده که در حال طی دوره‌های تخصصی هستند.

به گفته وی ، کارشناسان پس از کسب مهارت‌های لازم در این زمینه رسما فعالیت خود را در سایت پروازی پهبادها با رویکرد نقشه‌برداری هوایی و مدیریت امور اراضی در تولید بیشتر آغاز خواهند کرد.

وی اظهار داشت: فعالیت اعضای این سازمان در حوزه امور اراضی دانش محور است که با تسریع در امور بهره‌برداران و سرمایه‌گذاران زمینه‌های رشد و شکوفایی بخش کشاورزی را فراهم می‌کنند.

محمدی افزود: استعلام غیرضروری از بانک‌ها و ادارات و موسسات برای تسریع در امور سرمایه‌گذاران حذف شده و سرمایه‌گذاران براحتی می‌توانند با ورود به سامانه پنجره واحد مشکلات خود را به گوش مسئولان برسانند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به حل مشکلات اقدام شود.

وی همچنین بیان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان برای حل مشکلات و موانع پیش‌ روی سرمایه‌گذاران در کمترین زمان ممکن تلاش می‌کند طوری که در سال‌های گذشته متوسط زمان برای صدور پروانه بهره برداری ۱۱۸ روز بوده که این مدت زمان در حال حاضر به ۲۸ روز رسیده است.

او اضافه کرد: در سال گذشته هزار و ۴۰۰ دستگاه تراکتور و کمباین در استان شماره‌گذاری شده بود که با سپردن کار شماره گذاری از ابتدای سال جاری به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی این میزان در ۶ ماه اول سالجاری به سه برابر سال گذشته رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در این همایش یکی از وظایف سنگین سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و جهاد کشاورزی استان را جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی و حفظ اراضی حاصلخیز و آبی دانست که نقش کلیدی در تامین امنیت غذایی و ایجاد اشتغال و تولید دارد.

خلیل نیکشاد اظهار داشت: هدف از کارسپاری وظایف بسیار مهم و حساس به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی بکارگیری توان نیروهای جوان و تحصیل‌کرده و متخصص در بخش کشاورزی و انجام خدمت شایسته به سرمایه‌گذاران این بخش توام با سرعت و دقت در انجام کار است .

وی افزود: نیروهای جوان و تحصیل‌کرده و پرانرژی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی که از فکر باز و توان وافر برخوردار هستند زمینه رشد و ترقی بخش کشاورزی را در تمامی زمینه های زراعت و دام و توسعه فضاهای گلخانه‌ای فراهم می‌کنند.

استان اردبیل دارای ۲۲۵ هزار هکتار اراضی آبی، ۵۱۵ هزار هکتار اراضی دیم و ۳۸ هزار هکتار اراضی باغی است که سالانه بیش ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید می‌کند. اردبیل در تولید بسیاری از ارقام از جمله رتبه اول تولید عدس، رتبه اول تولید کلزا، رتبه دوم تولید سیب زمینی، رتبه سوم تولید عسل، رتبه پنجم تولید چغندر قند، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.
۶۰۱۸/ ۱۲۵۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.