نادر فلاحی روز چهارشنبه در مصاحبه با ایرنا گفت: با توجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌هایی که در بخش گردشگری استان اردبیل وجود دارد و اجرای این طرح‌های مطالعاتی در استان در اولویت قرار گرفته است.

وی بیان کرد: این طرحهای مطالعاتی و پژوهشی تا پایان سال جاری به اجرا در آمده و تکمیل میشود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل افزود: تمامی تحقیقات و پژوهش‌های بر اساس مستندات تاریخی و کتابخانه‌ای خواهد بود.

وی اظهار کرد: مطالعه آمار گردشگران ورودی به استان از جمله اولویت‌های این طرح‌های مطالعاتی است و پس از تکمیل مطالعات، نتیجه به دست آمده برای برنامه‌ریزی لازم به منظور افزایش ماندگاری گردشگران در استان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

فلاحی مطالعه الگوهای معماری برای طرح‌های بوم‌گردی در سطح استان بر اساس معماری بومی هر منطقه را از جمله دیگر اولویت‌های این طرح‌های مطالعاتی برشمرد و گفت: تمامی واحدهای بوم‌گردی در استان با استفاده از مصالح بومی ساخته می‌شود و این واحدها تاثیر بسزایی در جذب گردشگران دارد.

وی شناسایی عوامل موثر در توسعه و موانع توسعه صنایع دستی استان و نیز اشتغال در این بخش را از جمله دیگر اولویت طرح مطالعاتی استان اردبیل ذکر کرد و افزود: بررسی نقش و اثرات صنایع دستی در اقتصاد خانوارهای روستایی و عشایر و ارتباط آن با مهاجرت نیز در دستور کار این طرح مطالعاتی قرار دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، مطالعه در اثر باستانی شهر یئری، مستندنگاری بازی‌های بومی و محلی استان، امکان سنجی فرصت‌های سرمایه‌گذاری موجود با محوریت توسعه گردشگری با علایق ویژه و تنوع بخشی به خدمات گردشگری، گردشگری سلامت و نیز آبدرمانی‌های استان را از جمله اولویت‌های دیگر مطالعاتی استان در حوزه گردشگری اعلام کرد.

استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استان های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه در نظر گرفته شده است.

در حال حاضر ۳۲ واحد هتل با بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تخت، ۸۷ واحد هتل آپارتمان با بیش از پنج هزار و ۴۰۰ تخت، ۹۸ واحد مهمانپذیر با بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تخت، سه واحد کمپینگ گردشگری با ۴۰ تخت، ۲ واحد مجتمع گردشگری با ۱۵۰ تخت و ۲ واحد اقامتگاه بوم گردی با ۵۰ تخت در خدمت گردشگران استان اردبیل است.

تعداد گردشگران ورودی به استان اردبیل در سال گذشته حدود ۶ میلیون نفر بوده و شهرستان سرعین به عنوان قطب مجتمع های آبدرمانی کشور نقش موثری در رونق گردشگری این استان دارد.

۱۹۰۵/6016

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.