به گزارش ایرنا ، ناصر محمودی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این تعداد موافقت اصولی در حوزههای بومگردی، مجتمع گردشگری، محوطه گردشگری، هتل و هتل آپارتمان است.
او اظهار داشت: حجم سرمایهگذاری پیش بینیشده در این پروژهها بیش از ۲ هزار و ۴۰۹ میلیارد ریال است که چهار مورد آن مجوز ایجاد، اصلاح و تکمیل تاسیسات گردشگری را دریافت کردهاند.
محمودی بیان کرد: میزان اشتغال پیشبینی شده در این پروژهها ۵۴۱ نفر است که در صورت عملیاتی شدن میتواند حجم قابل توجهی از تعهد ایجاد اشتغال توسط اداره کل را محقق کند.
استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استانهای گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه در نظر گرفته شده است.
در حال حاضر ۳۲ واحد هتل با بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تخت، ۸۷ واحد هتل آپارتمان با بیش از پنج هزار و ۴۰۰ تخت، ۹۸ واحد مهمانپذیر با بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تخت، سه واحد کمپینگ گردشگری با ۴۰ تخت، ۲ واحد مجتمع گردشگری با ۱۵۰ تخت و ۲ واحد اقامتگاه بومگردی با ۵۰ تخت در خدمت گردشگران استان اردبیل است.
تعداد گردشگران ورودی به استان اردبیل در سال گذشته حدود ۶ میلیون نفر بوده و شهرستان سرعین به عنوان قطب مجتمعهای آبدرمانی کشور نقش موثری در رونق گردشگری این استان دارد.
استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استانهای گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این استان در نظر گرفته شده است.
۶۰۱۸/ ۱۲۵۷