مدیرعامل بانک ملی گفت: درست است که ما با افزایش نرخ ارز روبرو هستیم اما به تناسب این افزایش منابع بانکها سه برابر نشده و نباید صاحبان واحدهای تولیدی انتظار پرداخت منابع بیشتری را داشته باشند.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، محمدرضا حسینزاده در جلسه شورای هماهنگی بانکهای کشور در اردبیل اظهار کرد: جالی خوشحالی است که مدیران بانکهای عامل کشور با علاقه و انگیزه در اردبیل دور هم نشستند تا موانع و مشکلات برسر راه توسعه اقتصادی و تولیدی را برطرف کرده و در یک اقدام بینظیر و کمسابقه به نفع پیشرفت این استان تصمیمگیری کنند.
وی ضرورت حمایت استاندار و نمایندگان را از مدیران سختکوش و ریسکپذیر یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما طی دیروز و امروز در نشستی که با مدیران ارشد استان داشتیم تلاش کردیم تا برای تقویت زیرساختهای ضعیف استان منابع کمکی تزریق کنیم تا به تدریج بخشی از زیرساختها در مسیر توسعه استان اردبیل فراهم آید.
رئیس شورای هماهنگی بانکهای کشور بیان کرد: 7 بانک عمده و تاثیرگذار در عرصه مالی و اقتصادی کشور به همراه مدیریت کانون بانکهای خصوصی در اردبیل گردهم آمدند تا با تامین منابع اعتباری در حوزههای مختلف به تقویت بخش گردشگری، کشاورزی و صنعت این استان کمک کنند که با توجه به مرزی بودن این استان بیشترین تاکید ما بر تقویت واحدهای تولیدی صادراتمحور است.
حسینزاده آمار صادرات استان را در سطح پائین اعلام کرد و گفت: نقش بانکهای عامل در توسعه و عمران کشور و تقویت صادرات غیرنفتی یک نقش بیبدیل است که امیدواریم با تزریق منابع سرمایه در گردش این توانمندیها ارتقا یابد.
وی افزود: منابع هیچ بانکی در کشور به تناسب افزایش قیمت ارز سه برابر رشد نکرده که ما بخواهیم سه برابر سالهای گذشته تسهیلات پرداخت کنیم که در این زمینه در کنار پرداخت تسهیلات مناسب هیچ بانکی تمایل به تملک کارخانه و واحد تولیدی ندارد بلکه مصمم به رونق این واحدها و به گردش درآمدن چرخهای اقتصادی آنها هستیم.
واحدهای تولیدی صادرات محور حمایت میشوند
مدیرعامل صندوق توسعه ملی نیز با بیان اینکه صندوق توسعه ملی با هدف حمایت از بخش خصوصی شکل گرفته و از فعالان این بخش براساس اصل 44 قانون اساسی حمایت جدی میکند، اظهار کرد: در این شرایط سخت اقتصادی و تحریم دشمنان ما در تحقق اقتصاد مقاومتی باید به سمت بخش خصوصی حرکت کنیم و صندوق توسعه ملی در صیانت از سرمایههای این کشور و انتقال آن به نسلهای آینده سعی دارد تا واحدهای تولیدی صادرات محور را مورد حمایت قرار داده و به شکوفایی اقتصادی کشور کمک کنند.
مرتضی شهیدزاده به پرداخت تسهیلات در حمایت از بخش تولید اشاره کرد و گفت: در استان اردبیل به راحتی میتوان هم در بخش کشاورزی و هم گردشگری منابع ریالی و ارزی مورد نظر را پرداخت کرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از سیاستهای صندوق حمایت از توسعه مجتمعهای گلخانهای و همچنین پشتیبانی مالی از طرحهای صنایع تبدیلی و تکمیلی است تا براساس برنامهریزیهای انجام شده شاهد تحول اقتصادی و ارتقای معیشت مردم باشیم.
پرداخت تسهیلات به 825 طرح کسب و کار کوچک
مدیر عامل بانک کشاورزی نیز با بیان اینکه در سال رونق تولید بانک کشاورزی به صورت تخصصی از طرحهای رونقافزا در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی حمایت میکند، تصریح کرد: بخشی از منابع بانک کشاورزی در حمایت از روستائیان اختصاص یافته است به طوری که برای 825 طرح کسب و کار کوچک 119 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردیم تا زمینه اشتغال 2 هزار نفر فراهم آید.
روحالله خدارحمی از پرداخت تسهیلات برای کشاورزان با هدف خرید ماشینآلات کشاورزی نظیر کمباین و تراکتور خبر داد و افزود: در همین استان اردبیل برای خرید 4 هزار و 180 دستگاه ماشینآلات بانک کشاورزی 156 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است.
وی اضافه کرد: کشاورزان با تامین 20 درصد آورده در این زمینه میتوانند از 80 درصد تسهیلات در خرید ماشینآلات کشاورزی استفاده کنند.
مدیر عامل بانک کشاورزی حمایت بانک کشاورزی را از طرحهای صنایع تبدیلی و حوزه گردشگری یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما در استان اردبیل بیش از 30 میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش به فعالان کشاورزی پرداخت کردیم و در کنار آن در کمک به جوانان به شکل قرضالحسنه بیش از 74 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
خدارحمی در مورد تسهیلات تبصره 18 و ابلاغ آن به شعب بانکهای استانی اظهار کرد: ما به عنوان بانک پیشران در توسعه و کسب و کار مولد در پرداخت این تسهیلات پیشقدم هستیم و به سرعت این پرداختیها انجام میشود.
مدیر عامل بانک ملت نیز در این جلسه گفت: استان اردبیل از بهترین ظرفیت گردشگری و همچنین منابع غنی کشاورزی برخوردار است به طوری که اکثر مشتریان ما در این استان خوش حق و حساب بوده به طوری که ما بدون محدودیت منابع نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام میکنیم.
محمد بیگدلی یادآور شد: در سال رونق تولید ما در تامین منابع مالی اعم از سرمایه در گردش و تسهیلات سرمایهای جدید با تلاشی بیشتر سعی در همراهی سرمایهگذاران و فعالان بخش تولید را داریم ولی امیدواریم با اولویت واحدهای موجود مورد حمایت قرار گیرند تا حفظ و تثبیت اشتغال رخ دهد.
وی تصریح کرد: در کنار حمایت از این واحدهای موجود بانکها در مرحله بعد به اتمام طرحهای نیمه تمام و سرمایهگذاریهای جدید تلاش و کوششی جدی کنند.
مدیر عامل بانک صادرات نیز گفت: ما تفاهمنامهای را برای اجرای پروژههای استانی با مسئولان به امضا رساندیم و سعیمان بر این است تا در کنار کمک به تکمیل طرحهای عمرانی همراه فعالان بخش خصوصی باشیم تا طرحهای نیمه تمام به اتمام برسد.
حجتالله صیدی خاطرنشان کرد: باید در سطح کشور و استانها سرمایهگذاران واقعی و مجریان حقیقی طرحها پای کار بیایند تا به سرعت تکمیل و بهرهبرداری از پروژهها به انجام برسد.
اردبیل سه برابر استاندارد کشوری در بخش مسکن تسهیلات پرداخت کرده است
مدیر عامل بانک مسکن نیز به حجم بالای پرداخت تسهیلات بانک مسکن در چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: در همین استان اردبیل 29 درصد مانده تسهیلات استان از طریق بانک مسکن پرداخت شده که یک سوم تسهیلات پرداختی را شامل میشود.
ابوالقاسم رحیمی انارکی تصریح کرد: این میزان پرداخت تسهیلات بانکی در استان اردبیل سه برابر استاندارد کشوری است که بدون احتساب تسهیلات پرداختی به مسکن مهر این رقم 190 درصد بیشتر از حجم مانده تسهیلات بانکهاست.
وی ادامه داد: مدیران استانی بانک مسکن با این میزان پرداخت تسهیلات حتی منابع سایر استانها را با یک مدیریت شایسته جذب کردند که باید نمره عالی به این مدیریت توانمند بانک مسکن در استان داد.
پل معلق افتخار موسسه ملل است
مدیر عامل موسسه اعتباری ملل نیز اظهار کرد: ما در یک سال گذشته بیش از پنج جلسه با استاندار اردبیل برگزار کردیم تا در احداث بزرگترین هتل و آبدرمانی در اردبیل مشارکت کنیم.
سیدامین سجودی گفت: ما افتخار میکنیم که در احداث پل معلق مشگینشهر موسسه ملل همراه و همکار سرمایهگذار این پروژه بوده و ما همچنان در این استان توانمند گردشگری آماده سرمایهگذاری در این بخش هستیم.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز بیان کرد: این صندوق مصمم به پرداخت 750 میلیارد تومان تسهیلات در حوزه اشتغال روستایی است که ما در همین استان اردبیل پرداخت 72 میلیارد تومان تسهیلات را مصوب کردیم ولی طرحهای ارائه شده کمتر از این مبلغ است.
اصغر نوراللهزاده ادامه داد: ما همچنان از طرحهای اشتغالزا و کارآفرین در مناطق روستایی به ویژه طرحهای خرد و کوچک حمایت میکنیم و امیدواریم این رویکرد به رونق تولید در مناطق روستایی منجر شود.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون نیز با اشاره به یک دهه فعالیت این بانک در حمایت از فعالان اقتصادی به ویژه تعاونیها بیان کرد: 450 شعبه در سراسر کشور حمایت از طرحهای تولیدی و اشتغالزا را در مناطق شهری و روستایی انجام میدهند.
حجتالله مهدیان یادآور شد: در چهار ماهه امسال بانک توسعه تعاون در استان اردبیل 325 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده و همچنان این بانک در تعامل دوسویه با سرمایهگذاران و کارآفرینان سعی دارد در خدمت آنها باشد.
وی افزود: ما براساس منابع و مصارف استان پرداخت تسهیلات را انجام میدهیم و در این زمینه برنامهریزیها و هدفگذاریهای ما حمایت از کارآفرینان است.
انتهای پیام
کپی شد