به گزارش ایرنا ،نادر فلاحی روز دوشنبه در نشست هماندیشی با مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری تشریح کرد: تمامی مسئولان استان عزم جدی برای توسعه گردشگری دارند و در سالهای اخیر نیز برنامههای جامعی در این زمینه به اجرا درآمده است.
او افزود: در شعاع ۷۰ کیلومتری میتوان به کوه، دشت، جنگل، آبهای گرم و منابع طبیعی بدیع دست یافت و با این تنوع جغرافیا اردبیل بمنزله ایران کوچک است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: در حوزه میراث فرهنگی نیز جاذبههای متعددی وجود دارد و اخیرا نیز پس از ۵۲ سال دروازه عالی قاپو احیا شده است.
فلاحی افزود: در بخش سرمایهگذاری هزار و ۵۰۰ ریال پروژه در حال اجرا است و از تمامی ایدهها و طرحهای پیشنهادی با هدف رونق گردشگری استان حمایت میشود.
او با اشاره به اینکه شرکت توسعه گردشگری ۲ مجموعه فعال هتل لاله و آبدرمانی سبلان را در اختیار دارد، افزود: انتظار ما توسعه و ارتقای خدمات هر ۲ مجموعه است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل همچنین خواستار همکاری برای تعیین تکلیف سرویسهای بهداشتی ناتمام شد و گفت: انتظار ما از شرکتهای تابعه سازمان میراث فرهنگی، تقویت زیرساختهای استان است.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری نیز در این نشست با اشاره به قابلیتهای استان اردبیل بر لزوم احداث هتل ۵ ستاره تاکید کرد و گفت: در این خصوص آماده سرمایهگذاری هستیم.
علی جیرفتی اظهار کرد: برای رفع مشکلات سرمایهگذاری انتظار داریم دستگاههای استانی یاریگر ما بوده و ما را حمایت کنند.
او با اعلام آمادگی رفع برخی مشکلات سرمایهگذاری گفت: به غیر از شهر سرعین در بقیه شهرهای استان اردبیل نیز آماده سرمایهگذاری هستیم.
همچنین مشاور رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور با تاکید به جاذبههای کم نظیر طبیعی و تاریخی استان اردبیل گفت: این استان از ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری برخوردار است.
سیروس عیدی پور تصریح کرد: ضروری است در معرفی جاذبهها شرکتهای تابعه سازمان میراث فرهنگی و ادارات استانی با تعامل و مشارکت فعالیت داشته باشند و چند دستگی در اجرای برنامهها به وجود نیاید.
او تاکید کرد: این سازمان آماده حمایت از برنامههای توسعه محور استان اردبیل به عنوان یکی از مقاصد گردشگری کشور است.
۶۰۱۸/۶۰۱۶