به گزارش ایرنا ، ملکه گلمغانی‌زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با هدف تحقق شعار سال و رونق تولید، به دنبال ایجاد فرصت‌های شغلی در حوزه صنایع دستی هستیم و امسال ایجاد ۷۴۰ فرصت شغلی برنامه‌ریزی شده است.

او اظهار داشت: با توجه به اینکه اشتغال زایی در حوزه صنایع دستی زودبازده و کم‌هزینه است، می‌توان با تسهیلات اندک فرصت شغلی فراهم کرد و در این راستا اعطای تسهیلات از محل مشاغل خانگی، تسهیلات روستایی و منابع دیگر برنامه‌ریزی شده است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تشریح کرد: سال گذشته نیز از محل تسهیلات اعطایی برای ۵۱۲ نفر فرصت شغلی ایجاد شد.

گلمغانی زاده همچنین به آموزش شاغلان صنایع دستی با هدف تقویت کمی و کیفی تولیدات اشاره کرد و گفت: امسال اشتغال‌زایی ۲۲۴ نفر شاغلین صنایع دستی و ۲ هزار نفر در مراکز آموزشی صنایع دستی برنامه‌ریزی شده اما در صورت استقبال هنرجویان امکان افزایش آن وجود دارد.

او با اشاره به ساماندهی کارگاه‌های صنایع دستی اظهار کرد: صدور و تمدید پروانه‌های تولید انفرادی به تعداد ۲ هزار و ۸۰۰ فقره و صدور کارت شناسایی به تعداد ۷۵۰ فقره برنامه‌ریزی شده است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل همچنین از اجرای رتبه‌بندی کارگاه‌ها خبر داد و گفت: درجه بندی کارگاه‌ها برای ۲۶ کارگاه عملیاتی خواهد شد.

گلمغانی‌زاده اظهار کرد: در سال جاری عمده تمرکز ما رونق کمی و کیفی تولیدات صنایع دستی است و در این راستا نیازمند همکاری و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی هستیم.

بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.

چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.

۶۰۱۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.