دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اردبیل گفت: 48 نفر در سال گذشته براثر سوءمصرف موادمخدر در استان اردبیل جان باختند.

به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، بهنام بهشتی در نشست با خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: 31 خرداد تا هفتم تیرماه هفته مبارزه با موادمخدر نامگذاری شده که ضرورت دارد اصحاب رسانه و اهالی مطبوعات همسو با سایر متولیان و مسئولان در اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر به نقش و رسالت تاریخی خود عمل کنند.

وی گستردگی دامنه مصرف موادمخدر و تبعات منفی و زیانبار آن را یادآور شد و خاطرنشان کرد: این آثار زیانبار متوجه نهاد خانواده، مدرسه، دانشگاه، محلات شهری و روستایی و ... است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اردبیل اصلی‌ترین تهدید نظام خانواده و اجتماع را اعتیاد و گرایش به موادمخدر اعلام کرد و گفت: رویکرد دبیرخانه شورای مبارزه با موادمخدر اجتماعی شدن این امر است تا همه با احساس مسئولیت و حساسیت در این عرصه ورود پیدا کرده و در راستای کاهش دسترسی به موادمخدر تلاش و کوشش کنند.

بهشتی ضرورت جلوگیری از عرضه موادمخدر و در پیش گرفتن راهکارهای پیشگیرانه را یادآور شد و بیان کرد: ما در سال‌های اخیر و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در بین خانواده‌ها و گروه‌های تاثیرگذار آثار زیانبار اعتیاد را متذکر و یادآور شدیم تا هر کس در محلات مختلف شهری و روستایی متوجه این آسیب و تهدید زیانبار شده و اقدامات پیشگیرانه و کنترلی را مدنظر قرار دهند.
وی به چهار کانون محله، منزل، مدرسه و مسجد به عنوان مرکزیت حضور جوانان و نوجوانان و اقشار مختلف مردم اشاره کرد و گفت: در کنار بهره‌گیری از این فضاها برای ارائه برنامه‌های آموزشی و پیشگیرانه سعی داریم در استان از ظرفیت 51 تشکل غیردولتی و سمن نیز در کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده کنیم که در این زمینه از همراهی خیرین و تلاش متولیان حوزه‌های مختلف در صیانت از بهبود یافتگان و مسایل درمانی و همچنین اقدامات مراقبتی قدردانی می‌کنیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اردبیل از پیگیری مسئولان برای راه‌اندازی مرکز نگهداری معتادان متجاهر که به زودی در اردبیل ایجاد خواهد شد، قدردانی کرد و افزود: با برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های تعاملی با دستگاه‌های مختلف سعی بر این است تا ضمن توجه به نشاط اجتماعی اقشار مختلف مردم موضوع ورزش همگانی و تشویق و ترغیب اعضای خانواده و نقش آنها در مداخلات روحی و روانی مورد توجه قرار گیرد.
بهشتی اظهار کرد: در راستای اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر ما شاهد برگزاری همایش‌های مختلف در آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و همچنین حمایت از فعالیت‌های علمی و پژوهشی هستیم به طوری که تاکنون 3 هزار پایان نامه و کتاب تخصصی در این زمینه تهیه و در اختیار کتابخانه مرکزی اردبیل قرار گرفته تا پژوهشگران و علاقمندان از این ظرفیت علمی به صورت رایگان استفاده کنند.
وی به برنامه‌های هفته مبارزه با موادمخدر اشاره کرد و گفت: در این هفته برنامه‌های متنوع همچون سخنرانی فرمانداران قبل از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل و تکریم از مقام شهدا، همایش پیاده‌روی، برپایی کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی، همایش گفتمان‌سازی، تجلیل از فعالان حوزه پیشگیری، برگزاری مسابقات مختلف ورزشی، چاپ مقالات، برپایی نمایشگاه عرضه محصولات فرهنگی، فیلم و عکس و همچنین پذیرش بیماران را با تخفیف ویژه در مراکز بستری و درمان تدارک دیدیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اردبیل به نصب بنر و اطلاع‌رسانی و برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های متعدد اشاره و تصریح کرد: بهزیستی، فرهنگ و ارشاد، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تبلیغات اسلامی، صداوسیما، هلال احمر، سپاه، نیروی انتظامی، شهرداری و ورزش و جوانان در برگزاری این برنامه‌ها مشارکت کرده و یاریگر ما در برگزاری برنامه‌های گرامیداشت این هفته بودند.

بهشتی اظهار کرد: امیدواریم با همت و تلاش اصحاب رسانه در راستای آگاهسازی خانواده‌ها و گروه‌های مختلف جامعه و ارتقای دانش و مهارت آنها زمینه خودکنترلی و قدرت نه گفتن در گروه‌های سنی مختلف جامعه شکل گرفته و تقویت شود.
بهشتی به مرگ 48 نفر در استان براثر سوءمصرف موادمخدر اشاره و خاطرنشان کرد: از این تعداد 47 نفر مرد و تنها یک نفر زن بودند.
وی افزود: 330 معتاد زن در استان اردبیل براساس آمار مراجعین شناسایی شده که 295 نفر از آنها در مراکز سرپایی مورد پذیرش قرار گرفتند و 3 نفر نیز به کمپ استان همجوار آذربایجان شرقی اعزام شدند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.