عضو هیئت رئیسه اتاق ایران گفت: دیپلماسی گردشگری سازمان همکاریهای اقتصادی را موسوم به اکو متحول خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، حسین پیرموذن در آئین گشایش همایش گردشگری سلامت با حضور کشورهای عضو اکو در اردبیل اظهار کرد: ما خوشحال هستیم که امروز میزبان یک همایش عظیم و گفتگوی سازنده در حوزه گردشگری و سلامت هستیم که قطعا برگزاری این رویدادها به تثبیت فعالیتها و رویکردها در بخش گردشگری و ارتقای حوزه سلامت کمک خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: شاخصه مهم در گردشگری سلامت حرکت به سمت جهان عاری از خشونت و خشم است که قطعا به رغم تفاوت در دیدگاهها، فرهنگها و آداب و رسوم ملل مختلف این موضوع میتواند بین کشورهای مختلف صلاح و آرامش و امنیت برقرار کند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل از گردشگری به عنوان پلی برای همگرایی و زیست بهتر همراه با ارتقای سلامت روحی و روانی نام برد و گفت: ما باید این همایش را فرصتی مغتنم برای ارتقای میراث اجتماعی فرهنگی علمی و معنوی بدانیم تا در همه کشورها زیست بهتر و زندگی سالم و بانشاطی رقم بخورد.
پیرموذن ادامه داد: هر چند امروز در کشورهای مختلف با سلایق و دیدگاههای مختلف روبرو هستیم اما موضوع گردشگری می تواند به نقطه تفاهم و همگرایی بین ملتها منجر شده و دیالوگ و گفتگوی منسجم و متشکلی را در رسیدن به اهداف و رویکردها به وجود آورد.
وی دنیای امروز را دنیای بدون مرز و در رسیدن به یک فضای منسجم همراه با آرامش خواند و افزود: فضای مجازی توانسته است تمام مرزها را درنوردیده و یک فرصت استثنایی در نشان دادن قابلیتها و فرصتهای گردشگری در منطقه ویژه بین کشورهای عضو اکو به وجود آورد.
عضو هیئت رئیسه اتاق ایران اردبیل را یکی از استانهای سرآمد در گردشگری در کشورمان با آوازه و شهره جهانی و بینالمللی توصیف کرد و افزود: کشورهای عضو اکو به راحتی میتوانند از فضای فراهم شده به نحو احسن در معرفی فرهنگ، تمدن و فرصتهای بینظیر گردشگری استفاده کنند، یکی از زمینهها و بسترهای توسعه همه جانبه کشورها به رغم بدعهدیها و نامهربانیهای دنیای امروز میتواند تکیه بر همین اصل باشد.
پیرموذن بیان کرد: دیپلماسی گردشگری میتواند اکو را متحول کرده و به تقویت تعاملات و ارتباطات بین این 10 کشور با سایر ملل منطقهای و جهانی منجر شد که گام اول در این زمینه توسعه و رابط سالم و بدون نقص است که در اولویت این روابط باید گردشگری سلامت تعریف و تبیین شود.
وی یکی از الزامات توسعه گردشگری سلامت را توجه به مقوله صلح و آرامش و حرکت منسجم و هدفمند در رسیدن به اهداف مشخص توصیف کرد و گفت: آنچه که در اقتصاد گردشگری مهم به نظر میرسد تاثیرگذاری کشورهای عضو اکو بر تعاملات و ارتباطات دوسویه و چندجانبه است که میتواند محور این حرکتها باشد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل به اهمیت گردشگری و مباحث مرتبط با تحول اقتصادی در این حوزه اشاره کرد و افزود: با وجود تنگناها در بخش سرمایهگذاری در حوزه سلامت به راحتی میتوان با یک حرکت تحول آفرین زمینه یک موقعیت مناسب و مطلوب را فراهم کرد.
پیرموذن ادامه داد: ما از فرصت فراهم شده برای تعاملات بیشتر با کشورهای همجوار به ویژه اعضای اکو از دفتر اکو درخواست کردیم تا همایش گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو را در اردبیل برگزار کنند که قطعا این همایش فرصتی را برای سرمایهگذاری در این بخش در استان اردبیل ایجاد میکند.
وی اظهار کرد: بسیاری از سرمایهگذاران کشورهای خارجی که در این همایش حضور دارند با آشنایی که از مواهب و استعدادهای این استان به دست میآورند علاقمند به سرمایهگذاری خواهند شد تا در این زمان که با تهدیدها و تحریمهای ظالمانه استکبار جهانی روبرو هستیم فرصت توسعه و تحول به خوبی فراهم آوررد.
عضو هیئت رییسه اتاق ایران گفت: حدود 5 درصد فعالیتهای اتاق بازرگانی ایران در حوزه گردشگری سلامت است ولی ما به دلیل تعصبی که به رشد استان داریم وارد این حوزه شدیم چون اردبیل با مواهب خدادادی آن برای جذب گردشگری سلامت بالاتر از سایر استانها میباشد.
پیرموذن در پایان بیان کرد: ما وارد این حوزه شدیم که بتوانیم سرمایهگذار و دانش روز گردشگری سلامت را به استان اردبیل بیاوریم و بنده به عنوان رئیس اتاق مشترک ایران و آذربایجان در سالهای گذشته مذاکرات زیادی را با طرفهای آذری داشتیم که منجر به امضای یک تفاهمنامه کارآمد شده است. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
کپی شد