رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل گفت: در سالجاری قرار است با همراهی مدیران دستگاههای اجرایی 30 پروژه نیمه تمام به بخش خصوصی واگذار شود.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، داود شایقی در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی در اردبیل اظهار کرد: با تاکید مسئولان کشوری و استانی با توجه به محدودیت منابع اعتباری دولت واگذاری پروژههای نیمه تمام به بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفته به طوری که ما در سالهای گذشته نیز به تمام تعهدات خود در این زمینه 100 درصد عمل کردیم.
وی اصلیترین هدف و نیت از این واگذاریها را تسریع در تکمیل پروژهها و افزایش اشتغالزایی در حوزه تولیدی و عمرانی اعلام و خاطرنشان کرد: در سالجاری نیز واگذاری 30 پروژه نیمه تمام در دستور کار قرار گرفته و ما از طریق سامانه نیپا نسبت به ثبت اطلاعات این پروژهها و واگذاری آنها اقدام میکنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل بیان کرد: در سالهای اخیر و با تاکید مقام معظم رهبری در بحث تحقق اقتصاد مقاومتی و همچنین اهمیت دادن به تحقق شعار سال پروژههای اقتصاد مقاومتی در استان با همکاری دستگاههای اجرایی تعریف و تدوین میشود که در سال 97 بیش از 90 درصد این پروژهها عملیاتی شده است.
شایقی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه رویکردهای امسال را در بحث تحقق اقتصاد مقاومتی واگذاری پروژهها به بخش خصوصی و فعال کردن واحدهای تولیدی و اقتصادی اعلام کرده به طوری که سازمان مدیریت و برنامهریزی به عنوان دبیرخانه اقتصاد مقاومتی با دقت فعالیت و عملکرد دستگاههای مختلف را رصد میکند.
وی با بیان اینکه از سوی دبیرخانه اقتصاد مقاومتی کشور پروژه فرش دستباف اردبیل به عنوان پروژه موفق معرفی شده است، افزود: ما در بخشهای مختلف این برنامهریزی و هدفگذاری را مورد تاکید و توجه قرار دادیم تا بتوانیم به مولفههای ارزشمند تولید و اقتصاد پویا و توانمند دست پیدا کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل یکی از زمینههای هموار در تحقق اقتصاد مقاومتی را توجه به تولید داخلی و فراهم کردن شرایط برای حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی اعلام و خاطرنشان کرد: ما باید از توان نیروی انسانی متخصص و منابع انسانی استفاده کنیم تا به معنای واقعی با همراهی بانکها و پرداخت تسهیلات رونق تولید شکل گرفته و در سایه آن اشتغال نیز به معنای واقعی عینیت یابد.
شایقی گفت: به هیچ وجه در استان اردبیل مانع جدی و بن بستی در اجرای اصل 44 و خصوصیسازی و همچنین هدفگذاری راهبردی در تحقق اقتصاد مقاومتی وجود ندارد و ضرورت دارد با حمایت از صاحبان واحدهای تولیدی راکد و نیمه تعطیل نسبت به احیای آنها با تزریق تسهیلات سرمایه در گردش حرکتی جدی انجام شود.
وی به چهار مولفه توسعه استان اعم از توجه به بخش کشاورزی، صنعت، گردشگری و تجارت اشاره کرد و افزود: ما در بهترین شرایط میتوانیم از این ظرفیت توسعهای استفاده کرده و در تحقق اهداف و برنامهها از این رویکرد در رسیدن به برنامهریزیهای مطلوب و مناسب استفاده کنیم. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
کپی شد