سرپرست معاونت امور اقتصادی و هماهنگی منابع انسانی استانداری اردبیل گفت: در حال حاضر 34 درصد واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی و خارج از آن در استان اردبیل به عنوان واحدهای راکد و تعطیل شده محسوب می‌شوند.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، ارژنگ عزیزی در جلسه ستاد اقتصادی مقاومتی استان اردبیل که در نمین برگزار شد، اظهار کرد: برای این جلسات باید دستگاه‌های مرتبط و دارای پروژه در حوزه اقتصاد مقاومتی معرفی شود تا نسبت به ارائه گزارش از روند اجرای طرح‌های خود اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: در سال رونق تولید مهمترین مباحثی که در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی مطرح خواهد شد، رفع موانع پیش‌روی این واحدهاست که در مجموع باید به سمتی حرکت کنیم تا با رفع این هجمه‌ها و تهدیدها زمینه رونق اقتصادی و تولید فراهم آمده و شرایط مطلوبی را در حوزه توانمندی اقتصادی به عینه مشاهده کنیم.

سرپرست معاونت امور اقتصادی و هماهنگی منابع انسانی استانداری اردبیل ادامه داد: از ابتدای امسال استاندار اردبیل با حضور در شهرستان‌های مختلف و با بازدید از واحدهای تولیدی سعی دارد تا عمده مشکل پیش روی این واحدها را در حوزه کمبود نقدینگی و مواد اولیه برطرف کند که در این زمینه همچنان بازدیدها و نشست با مسئولان کشوری برای حل موانع رونق تولید جزو اولویت‌هاست.
عزیزی بیان کرد: 34 درصد واحدهای صنعتی مستقر در داخل شهرک‌ها و خارج از آن در حالت رکود و تعطیلی قرار دارند که در اولویت اول امسال سعی بر آسیب‌شناسی این واحدها و تلاش برای برگرداندن این واحدها به چرخه تولید است.
وی گفت: ما قطعا با احیای این واحدها جلوی هدررفت سرمایه‌گذاری‌های انجام شده را خواهیم گرفت و به نوعی به اشتغال جدید نیز کمک می‌کنیم.

سرپرست معاونت امور اقتصادی و هماهنگی منابع انسانی استانداری اردبیل دومین اولویت و اقدام موثر مسئولان استان را تلاش رای تقویت طرح‌های تولیدی در حال اجرا و انجام دانست و افزود: ما به این واحدها که از 10 درصد تا 99 درصد دارای پیشرفت اجرایی هستند کمک خواهیم کرد تا زمینه راه‌اندازی آنها در سال رونق تولید فراهم آید تا با بهره‌برداری از آنها تحول اقتصادی در استان شکل گیرد.

عزیزی اظهار کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی در شهرستان‌ها قرار بر این است تا با تهیه برنامه منسجم تا افق 1400 هدفگذاری‌ها مشخص شده و زمینه اجرای این طرح‌ها با کمک دستگاه‌های اجرایی فراهم آید.
وی خاطرنشان کرد: برمبنای این برنامه‌ریزی قرار است هر 45 روز جلسات اقتصاد مقاومتی در شهرستان‌ها برگزار شده تا زمینه پیگیری مستمر طرح‌ها و پروژه‌های اجرایی فراهم آمده و به تدریج بستر اجرا و عملیاتی شدن آنها نیز به وجود آید. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.