رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل با اشاره به ایتکه پیشرفت و توسعه در دانشگاه علوم پزشکی ادامه دارد، از راهاندازی دستگاه پیشرفته سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل خبر داد.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، قدرت اخوان اکبری در بازدید از مراحل تکمیلی عملیات راهاندازی دستگاه سی تی آنژیو در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) اردبیل اظهار کرد: برای اولین بار در استان، دستگاه پیشرفته سیتی اسکن ۱۲۸ اسلایس در این مرکز راهاندازی و افتتاح خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: این دستگاه با ارز مبادلهای 4200 تومانی به قیمت ۸۷ میلیارد ریال خریداری شده که قیمت فعلی آن حدود ۲۸۰ میلیارد ریال میباشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل با اشاره به اینکه در حال حاضر این دستگاه به گمرک ایران وارد شده و فعلا در حال ساخت و آمادهسازی محل نصب دستگاه و تجهیزات جانبی آن هستیم، بیان کرد: بالغ بر ۹ میلیارد ریال برای این امر اختصاص داده شده است که به محض ترخیص دستگاه از گمرک و آماده شدن بستر لازم راهاندازی دستگاه سیتی آنژیو در اردبیل فراهم خواهد شد.
اخوان اکبری گفت: دستگاه سی تی آنژیوگرافی این بیمارستان از نوع ۱۲۸ اسلایس با مارک جنرال الکتریک بوده و یکی از پیشرفتهترین دستگاههای تشخیصی حال حاضر در دنیا بشمار میرود که در تشخیص آنوریسم عروقی، انسدادهای عروقی، آمبولی ریه، نشان دادن عروق تومورها، انسداد عروق کرونر قلب و مغز و سایر نقاط بدن کاربرد منحصر به فردی دارد.
وی با بیان اینکه در بسیاری از بیماران، سی تی آنژیوگرافی جایگزین مناسبی برای آنژیوگرافی است، گفت: در این روش هیچ «کاتتری» داخل بدن نشده و بدون نیاز به کاتتریسم ، تصاویر بسیار واضحی از عروق در اختیار پزشکان قرار میدهد و کاهش چشمگیر دوزاژ پرتوی بیماران به دلیل سرعت بالای تصویربرداری در این دستگاه پزشکی غیرتهاجمی به تائید رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل افزود: درحال حاضر تمامی درخواستهای سیتی اسکن با دستگاههای ۶ و ۱۶ اسلایس انجام میشود که با استفاده از این دستگاه پیشرفته ۱۲۸ اسلایس وضوح و کیفیت تصاویر به دست آمده بسیار بالاتر رفته و امکان بازسازی سه بعدی تصاویر، مشابه آنچه به صورت واقعی در بدن وجود دارد میسر میشود تا جایی که به عنوان بهترین مدالیته تصویربرداری از قلب و عروق مطرح است.
اخوان اکبری ادامه داد: با شروع به کار این دستگاه میزان مراجعات بیماران به تبریز و تهران و سایر استانها کاهش یافته و در توسعه صنعت توریسم درمانی نیز بسیار موثر خواهد بود.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن با توجه به اینکه درخواستهای سیتی آنژیوگرافی به صورت سرپایی انجام میشود شاهد کاهش ضریب اشغال تخت و مدت زمان بستری بیماران خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل اظهار کرد: سیتی آنژیوگرافی قلب روشی است برای مشاهده وضعیت عروق کرونری قلب و تشخیص دقیق و زود هنگام گرفتگی رگهای قلبی که بدون انجام عمل تهاجمی انجام میشود و عملکرد خونرسانی سرخرگها به قلب را در قالب تصاویر سه بعدی به نمایش میگذارد. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
کپی شد