محمد فیضی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیشتر برش استانی و شهرستانی از صندوق توسعه ملی پیش بینی نشده بود ولی در سال های اخیر این صندوق در جهت تعادل بخشی و توازن منطقه ای عمل کرده است.
وی اظهار داشت: استان اردبیل از سهم سه درصدی صندوق توسعه ملی در اشتغال پایدار روستایی بهره مند شده و سال گذشته هم 200 میلیارد ریال از این محل برای آبخیزداری و آبخوان داری استان اختصاص یافت.
نماینده اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برای تامین آب آشامیدنی سالم هم از صندوق توسعه ملی اعتباراتی پیش بینی شده که در صورت تحقق آن مشکل بسیاری از مناطق استان در ارتباط با آبرسانی برطرف می شود .
فیضی اختصاص اعتبار برای دهیاری ها و شهرداری ها را یادآور شد و گفت:در بودجه 98 سهم شهرداری ها و دهیاری ها از دیگر دستگاه ها بویژه جهاد کشاورزی بیشتر شده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سال 97 سال بسیار سختی برای کشور بود، افزود: مردم مطالبات بیشتری از دولت و مجلس دارند و ضروری است مدیران دستگاه های اجرایی برای تحقق خواسته های مردم بصورت جهادی کار کنند.
وی اضافه کرد: خوشبختانه در بودجه 98 اعتبارات خوبی در حوزه های راه سازی ، آبرسانی، راه آهن و بهداشت و درمان برای استان اردبیل در نظر گرفته شده و همچنین از محل سه درصد سهم استان های محروم و کم برخوردار و مناطق نفت خیز کشور سهم این استان از 530 میلیارد ریال سال گذشته به 560 میلیارد ریال افزایش یافته است.
فیضی با اشاره به پرداخت اعتبارات راه آهن اردبیل از محل فاینانس افزود: علاوه بر تخصیص هفت هزار و 500 میلیارد ریال از محل فاینانس داخلی در بودجه 98 هم هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار برای راه آهن اردبیل - میانه پیش بینی شده است.
7110/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.