مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اردبیل گفت: در استان اردبیل 101 هزار نفر از سرپرستان خانوار در روستاها و مناطق عشایری در رده سنی مابین 18 تا 50 سال سن قرار دارند که مشمول عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر می‌باشند.
رضا عبداللهی در گفتگو با ایسنا، منطقه اردبیل، با اشاره به اینکه جامعه هدف و مشمول عضویت در صندوق بعد از مصوبه مجلس در سال گذشته، شرط سنی حداقل 18 و حداکثر 50 سال برای عضویت در صندوق تعیین گردید، اظهار کرد: از 101 هزار نفر مشمول عضویت در این صندوق 52 هزار نفر با ضریب نفوذ 51 درصد تحت پوشش صندوق قرار گرفته‌اند.
وی خاطرنشان کرد: البته غیر از روستائیان و عشایر در سال‌های اخیر و با توجه ویژه دولت، افراد ساکن در شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت، کشاورزان ساکن و غیرساکن، قالی‌بافان، زنبورداران، اعضای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، نظام پزشکی و رانندگان نیز به جامعه هدف اضافه شده‌اند و افراد متقاضی می‌توانند با مراجعه به کارگزاریهای صندوق در سراسر استان ثبت‌نام نموده و از مزایای آن برخوردار شوند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اردبیل بر وجود اراده واحد برای توسعه بیمه اجتماعی تاکید کرد و افزود: کلیه دستگاه‌های اجرایی مرتبط با خدمات روستایی در راستای توسعه بیمه اجتماعی در روستاها تلاش مضاعف دارند به طوری که همکاری و همراهی دستگاه‌های خدمات‌رسان در مناطق روستایی در راستای گسترش خدمات صندوق در تمام نقاط استان یک ضرورت است و مطمئناً در گسترش عدالت اجتماعی، بازسازی روستاها، افزایش رفاه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نقش موثری ایفا خواهد کرد.
عبداللهی ضمن تقدیر از مسئولان استانی و محلی، همکاران صندوق در استان، کارگزاران و رسانه‌ها گفت: در سطح استان اراده واحد برای توسعه بیمه اجتماعی در راستای ارائه خدمات گسترده به جامعه هدف در استان شکل گرفته است و این حمایت‌ها و تلاش‌ها چشم‌انداز روشنی برای گسترش چتر حمایتی بیمه اجتماعی روستائیان در کل جامعه هدف ترسیم کرده است.
وی اعطای حکم بازنشستگی در 40 روستای استان را یادآور شد و بیان کرد: به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی طی مراسمی در 40 روستای استان اردبیل حکم بازنشستگی به صورت نمادین به 200 نفر از روستائیان اعطاء گردید.

عبداللهی گفت: در حال حاضر دو هزار و 700 خانوار روستایی از صندوق استان مستمری ماهانه دریافت می‌کنند که از این تعداد 1000 نفر بازنشسته شده‌اند و 200 نفر مستمری از کارافتادگی و 1500 نفر نیز مستمری بازماندگان دریافت می‌نمایند.

وی افزود: شرط بازنشستگی اصلی در صندوق 15 سال سابقه بیمه‌پردازی و 65 سال سن توامان می‌باشد که با مصوبه مجلس شورای اسلامی در خرداد ماه سال گذشته و تلاش دولت افرادی که 70 سال سن و 10 سال سابقه بیمه‌پردازی داشتند مشمول طرح بازنشستگی پیش از موعد شدند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اردبیل از تشکیل ستاد توسعه بیمه اجتماعی روستائیان در استان اردبیل خبر داد و بیان کرد: تشکیل این ستاد در استان گامی  بزرگ در راستای فراگیرتر کردن چتر حمایتی بیمه اجتماعی روستائیان در جامعه هدف است.

عبداللهی ادامه داد: براساس تفاهم‌نامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با معاونت امور روستایی ریاست جمهوری، ستاد توسعه بیمه اجتماعی در استان‌ها با مسئولیت استانداران تشکیل شده است و در استان اردبیل در آینده نزدیک ستاد شهرستان‌ها نیز با مسئولیت فرمانداران تشکیل خواهد شد و حتی در نظر داریم برنامه هر روستا یک ستاد توسعه بیمه اجتماعی را با هماهنگی استانداری و همکاری و همراهی فرمانداران، بخشداران، دهیاران و شوراها از اوایل سال آینده عملیاتی نماییم.

وی افزود: مطمئناً تشکیل ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی در راستای گسترش و افزایش ضریب نفوذ بیمه اجتماعی در جامعه هدف بسیار راهگشا خواهد بود.
وی به شعار هر خانوار حداقل یک نفر بیمه شده اشاره کرد و گفت: نقش بیمه اجتماعی روستائیان در تامین آینده روستائیان بسیار حائز اهمیت است به طوری که توسعه بیمه اجتماعی ضرورتی انکارناپذیر و یکی از مهمترین بخش‌ها برای حفظ کرامت انسان‌ها به خصوص در زمان پیری و از کارافتادگی است و برنامه اصلی و راهبردی صندوق در استان تحت پوشش قرار دادن حداقل یک نفر از هر خانوار جامعه هدف و تحقق این هدف بزرگ و رسیدن به پوشش حداکثری مستلزم مشارکت مردم در جامعه هدف می‌‌باشد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان اردبیل با دعوت از روستائیان برای عضویت در صندوق تاکید کرد: افرادی که شرایط عضویت در صندوق بیمه اجتماعی روستائیان را دارند و هنوز بیمه نشده‌اند با مراجعه به کارگزاری‌های صندوق در سطح استان، دهیاری‌ها، بخشداری‌ها، شرکت‌های تعاونی تولید روستایی و همچنین دفتر استان با عضویت در صندوق از مزایای آن بهره‌مند شوند و با آرامش و امید به آینده تلاش مضاعف در سنگر تولید داشته باشند.
عبداللهی با اشاره به اینکه روستاها کانون اصلی تلاش و تولید و روستائیان جهادگران سنگر تولید هستند، تصریح کرد: نقش برجسته روستائیان، عشایر و کشاورزان در تولید، اشتغال، استقلال اقتصادی و توسعه پایدار کشور بر کسی پوشیده نیست و باید برای شتاب دادن به توسعه پایدار روستاها، توسعه بیمه اجتماعی به عنوان یک ضرورت در گفتمان توسعه و برنامه‌های توسعه‌‎ای کشور و رفاه اجتماعی مورد توجه جدی قرار گیرد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.