استاندار اردبیل گفت: ما باید از ظرفیت وکلا در عقد قراردادهای سرمایهگذاری و برخی خلاهای حقوقی در این زمینه استفاده کرده و بهره ببریم.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، اکبر بهنامجو در مراسم گرامیداشت روز وکیل و تحلیف کارآموزان وکالت در اردبیل اظهار کرد: استقلال کار وکالت در جمهوری اسلامی ایران برای همیشه پاس داشته خواهد شد و باید براساس اصل قانون اساسی از نخبگان و قانونگذاران که در استقلال وکلا به عنوان یک کار ارزشمند اقدام کردهاند سپاسگذار باشیم چرا که امروز در سایه این استقلال وکلای ما در جامعه به شکل ملموس و محسوس در کنار دستگاه قضائی به احقاق حق و عدالت تلاش کرده و مجاهدت میکنند.
وی با بیان اینکه در فرهنگ اسلامی کار قضاوت کار بسیار سخت و در عین حال دارای ارزش و جایگاه بینظیر است، خاطرنشان کرد: امیدواریم روزی را شاهد باشیم که هر فرد وکیلی داشته باشد تا در مراجعه به مراجع قضائی با مشکل و خلا بیان و تفسیر قوانین روبرو نشویم.
رئیس شورای اداری استان اردبیل بیان کرد: در شرایطی که در استان اردبیل محوریت کار جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی است ما دست یاری به سوی وکلا دراز میکنیم تا در عقد قراردادها برای مجموعه دستگاههای اجرایی و نهادهای متفاوت مشاورههای حقوقی بدهند.
وکلا در احقاق منافع مردم کوتاهی نکنند
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: ما نیز به عنوان وکلای مردم در مجلس شورای اسلامی در سه سال گذشته سعی کردیم با اصلاح و بازنگری در قوانین کشور را به سمت توسعه و توانمندی بیشتر سوق دهیم.
صدیف بدری با قدردانی از تلاش مجموعه دادگستری استان در بها دادن به وکلا و برگزاری نشستهای هماندیسی و همفکری با وکلا بیان کرد: وکلا باید مدافع منافع به حق مردم در عرصههای مختلف باشند و به قسمی که امروز در پیشگاه خداوند یاد میکنند پایبند باشند.
دیگر نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی نیز داشتن وکیل مستقل و حق استقلال وکالت را از حقوق شهروندان و هموطنان توصیف کرد و گفت: وکلا بدون وابستگی باید مدافع حق و حقیقت باشند و انتظار میرود آنهایی که سواد حقوقی ندارند از مشورت وکلا بهره بگیرند.
محمد فیضی افزود: باید روزی را شاهد باشیم که در این کشور هر کس به دادگاه مراجعه میکند حتما در کنار او وکیل نیز از حق و حقوق او بتواند دفاع کند.
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی نیز بیان کرد: معتقدم استقلال وکیل به استقلال دستگاه قضا به دور از هر وابستگی کمک کرده و قطعا در دوره جدید فعالیت دستگاه قضائی تلاش بر این خواهد بود تا بدوم دخالت و تاثیرگذاری در کار وکالت و قضاوت زمینه احقاق حقوق واقعی مردم فراهم آید.
ولی ملکی راه سعادت جامعه را در دسترسی به قاضی و وکیل مستقل اعلام کرد و گفت: با گذشت 66 سال از تصویب قانون استقلال وکلا ما در مجلس تلاش میکنیم تا ضمن حفظ استقلال وکلا قوانین را به نوعی اصلاح کنیم تا جایگاه و شان وکلا حفظ شود.
وی اصلاح تبصره 48 آئین دادرسی را از برنامههای نمایندگان مجلس اعلام و خاطرنشان کرد: این تبصره که مخدوش شدن استقلال وکلا و وجهه بینالمللی کشورمان است باید اصلاح شود و تنها در موارد محدودی که به تشخیص مصالح امنیتی است در سایر حوزهها باید از ظرفیت وکلا در دفاع از حق و حقوق موکلان استفاده شود.
ملکی با بیان اینکه در بین نمایندگان مجلس افراد حقوقدان اغلب افراد دقیق و منظم هستند، اظهار کرد: به همان میزان که استقلال قضات و وکلا مورد تکریم و احترام است باید حق و حقوق مردم و بیتالمال نیز مورد توجه قرار گیرد تا اعتماد و باور مردم به دستگاه قضا افزایش یابد. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
کپی شد