به گزارش ایرنا محمد اهلی روز دوشنبه در نشستی با فرماندار خلخال با اشاره به ایجاد نواحی صنعتی جدید در مناطق محروم و روستایی افزود: با توسعه و ایجاد شهرک‌ ها و نواحی صنعتی جدید، مشکل کمبود زمین در این نقاط با توجه به استقبال سرمایه گذاران برطرف خواهد شد.
وی گفت: از مهم ترین طرح ‌های موجود برای تملک زمین احداث نواحی صنعتی صنفی اردبیل، موران، انگوت ، ثمرین ، شهرک فناوری برق و الکترونیک و توسعه نواحی صنعتی رضی، نوجه ده و شهرک صنعتی اردبیل شماره 2 است.
اهلی اظهار داشت: با مساعدت استاندار اردبیل مراحل اولیه برای توسعه و احداث این شهرک‌ ها و نواحی صنعتی از جمله تصویب در شورای برنامه‌ ریزی استان و استعلام از ارگان های مربوطه انجام شده و این شرکت در حال پیگیری تحویل زمین شهرک‌ ها و نواحی صنعتی مورد اشاره است.
او همچنین افزود: تامین زیرساخت‌ های لازم برای شهرک‌ های صنعتی از اولویت‌ ها و برنامه‌های اصلی این شرکت بوده و این شرکت تمام تلاش خود را در راستای ارائه هر چه بهتر خدمات در شهرک‌ های صنعتی استان بکار بسته تا واحدهای صنعتی با کمترین دغدغه از نظر تامین زیرساخت ‌ها به کار و تلاش در زمینه تولید و خدمات مشغول باشند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل بیان کرد: راه اندازی 15 شهرک و ناحیه جدید صنعتی همراه با اجرای طرح توسعه شهرک های صنعتی قبلی استان در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.
اهلی افزود: اجرای طرح توسعه شهرک صنعتی خلخال نیز جزو برنامه های اولویت دار این شرکت است که به عنوان نخستین طرح از طرح های توسعه ای شهرک های صنعتی استان اردبیل کلنگ عملیات اجرایی آن در زمینی به مساحت 20هکتار دهه فجر امسال با حضور مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنتعی ایران به زمین زده می شود.
او گفت:
به گفته وی ، با توجه به کثرت تقاضا برای راه اندازی واحدهای صنعتی جدید از سوی سرمایه گذاران بخش خصوصی در شهرک صنعتی و محدودیت جا در مکان فعلی شهرک اجرای طرح توسعه آن ، زمینه برای برای راه اندازی واحدهای جدید ، ایجاد اشتغال برای بخشی از بیکاران و توسعه فضای رونق اقتصادی استان فراهم می شود.
وی گفت:برای اجرای این پروژه وایجادزیر ساختهای مورد نیاز 20 میلیارد ریال اعتبار اولیه برای این کار منظور شده ودرادامه کار از اعتبارت سال اتی تملک دارائیهای استان وهمچنین اعتبارات ملی شرکت شهرک های صنعتی استفاده خواهد شد .
فرماندار خلخال نیز در این نشست با اشاره به ارائه تقاضاهای متعدد از سوی سرمایه گذاران بخش خصوصی برای راه اندازی واحدهای صنعتی جدید در شهرک صنعتی این شهر و محدودیت جا در این محل خواستار تعیین تکلیف واحدهای راکد و رها شده از سوی شرکت شهرک های صنعتی استان شد.
فریدون بابایی گفت: در حالی که تعداد معدودی از واحدهای صنعتی تعطیل و رها شده در این شهرک دارای سند مالکیت هستند، واحدهای فاقد سند مالکیت نیز در کنار صاحبان واحدهای دارای سند از واگذاری محل اجرای طرح های راکد خود به سرمایه گذاران جدید امتناع می کنند و شرکت شهرک های صنعتی باید نسبت به تعیین تکلیف این واحدها برای استفاده متقاضیان جدید اقدام کند.
او افزود: ظرفیت شهرک صنعتی این شهر در وسعت 16هکتار از سال ها قبل بدلیل احداث و راه اندازی واحدهای صنعتی تکمیل شده و در صورت واگذاری واحدهای راکد و رها شده به متقاضیان جدید ، زمینه برای رونق اقتصادی این محل و ایجاد اشتغال برای بخش از افراد جویای کار فراهم خواهد شد.
7119/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.