رئیس مجمع بانوان شورای استان اردبیل گفت: بانکهای عامل و مدیران دستگاههای اجرایی با تدارک بهترین شرایط زنان کارآفرین و خلاق را در حوزه اشتغال کمک و پشتیبانی کنند.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، شهناز شاطری در جلسه کمیته مجمع بانوان شورای استان اردبیل اظهار کرد: بخش عمدهای از اشتغال استان اردبیل برعهده بانوان غیرتمندی است که در مناطق شهری و روستایی با تشکیل تعاونیها و واحدهای تولیدی منسجم سعی میکنند تا در عرصه اقتصادی نیز نقش و رسالت خود را انجام دهند.
وی دلسوزی بانوان را در حوزه اشتغال همراه با رعایت نظم و انضباط و ظرافت کار در بخشهای مختلف یادآور شد و خاطرنشان کرد: حتی در محرومترین مناطق نیز بانوان ما در منازل خود مشغول فرشبافی، تولید صنایع دستی و مشاغل خرد و خانگی هستند تا به معیشت خانواده کمک کنند.
عضو شورای شهر خلخال بیان کرد: در شهرهای جنوبی استان اردبیل مجموعههایی نظیر آذرخش به تولید فرش با مشارکت بانوان همت کردهاند به طوری که راهاندازی این کارگاه تولیدی فرصت اشتغال را در کوثر و روستاهای اطراف به خوبی فراهم کرده است.
شاطری ضرورت برگزاری دورههای آموزشی و مهارتآموزی را در اشتغال خانگی و خرد یادآور شد و گفت: در مناطق محروم حتی راهاندازی واحدهای دام و طیور و اشتغال مربوط به حوزه کشاورزی امیدواری را برای فارغالتحصیلان دانشگاهی و زنان بدسرپرست و بیسرپرست فراهم کرده تا به نوعی با اشتغال در این واحدها کسب درآمد کنند.
مشکل بیکاری را باید به دور از سیاستزدگی حل کنیم
نائب رئیس مجمع بانوان شورای استان اردبیل نیز بیان کرد: متاسفانه حل مشکل بیکاری در جامعه ما با نوعی سیاستزدگی آمیخته است که ضرورت دارد نسبت به رفع این آسیب تلاش کنیم.
وی ادامه داد: فضای مساعدی در شهرستان گرمی در حوزه اشتغال بانوان به وجود آمده که امیدواریم با نگاه واقعبینانه به دور از سیاستزدگی و سنگاندازیهای احتمالی بتوانیم ظرفیت خوبی را برای اشتغال جوانان و زنان کارآفرین فراهم کرد.
وی ضرورت کمک به اقتصاد خانوارها با اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی و ورود نخبگان به این حوزه یادآور شد و بیان کرد: در حمایت از اشتغال خانگی ضرورت دارد حمایتهای تسهیلاتی و کمکهای مهارتی را برای کارآفرینان انجام دهیم.
نماینده بیلهسوار در مجمع بانوان شورای اسلامی استان اردبیل گفت: هر چقدر در حوزه اشتغال سرمایهگذاری کنیم به همان میزان آسیبهای اجتماعی کمتر خواهد شد.
عالیه هژیر با قدردانی از حضور مسئولان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست برای بررسی مشکلات حوزه اشتغال و کارآفرینی بانوان گفت: با توجه به اینکه بخش عمدهای از بانوان در منازل و به شکل خانگی اقدام به تولید و عرضه محصولات میکنند شایسته است تا با پرداخت تسهیلات کم بهره یاریگر آنها در حوزه اشتغال خانگی باشیم.
وی نیاز مبرم زنان سرپرست خانوار را برای بهرهمندی از تسهیلات کم بهره یادآور شد و افزود: در کنار این حمایتها باید در حوزه بازاریابی و فروش محصولات خانگی نیز اقدامات موثر و قابل قبولی انجام شود.
نماینده مشگینشهر در مجمع بانوان شورای استان اردبیل اظهار کرد: عمده بانوان کارآفرین در دریافت تسهیلات با مشکل معرفی ضامن به بانکها روبرو هستند به طوری که بانکها حتی چک بانوان را به عنوان ضمانت قبول نمیکنند.
سمیه زایدی خاطرنشان کرد: بهترین روش در کارآفرینی بانوان در قالب تعاونیها اتفاق میافتد که پرداخت تسهیلات نیز به صورت جمعی و گروهی انجام شده و اشتغال بر یک محور و پایه درست به انجام میرسد. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
کپی شد