به گزارش ایرنا ، فرهاد عبدالعلی پور روز شنبه در همایش تجلیل از اعضای ستاد مدیریت بحران خلخال افزود: در حالی که در هیچ شرایطی دولت قادر به پرداخت این حجم از خسارات وارده از جانب حوادث پیش بینی نشده نیست ، بکارگیری راهکارهای پیشگیری ، آموزش همگانی و ترویج فرهنگ بیمه مطمئن ترین راه کاهش تلفات انسانی و خسارات مالی از این گونه حوادث می باشد.
او با بیان اینکه در سال جاری بیشترین حجم خسارت وارده از جانب حوادث طبیعی متوجه شهرستان خلخال بوده اظهار داشت: در این مدت 155 میلیارد ریال اعتبار که 50 درصد از مجموع اعتبارات تنش آبی استان اردبیل را شامل می شود، برای جبران بخشی از خسارات وارده به این شهرستان تخصیص یافت.
وی همچنین با اشاره با تاکید استاندار اردبیل مبنی بر تلاش مسئولان استان برای اجرای طرح زمستان بیدار گفت: برخلاف نظر برخی که معتقدند ستاد مدیریت بحران نمی تواند نقشی در اجرای این طرح داشته باشد در صورت کوتاهی در خصوص بازنگهداری حتی یک راه ارتباطی استان برای مدتی کوتاه این امر در نظر سرمایه گذاران بخش گردشگری منطقه اثر منفی خواهد گذاشت.
فرماندار خلخال نیز در این آیین گفت: وارد شدن 2 هزار و 100 میلیارد ریال خسارت از جانب سرمازدگی بهار امسال به محصولات زراعی و باغی و نیز خسارت 300 میلیارد ریالی تندباد به بخش های مبلمان شهری ، خودروهای عبوری از جاده های کوهستانی ، واحدهای مسکونی و تجاری و تاسیسات زیربنایی از جمله خسارات وارده از جانب حوادث طبیعی به این شهرستان در سال جاری می باشد.
فریدون بابایی اظهار داشت: به علت بروز خشکسالی در طول ایام فصول گرم سال جاری آب شرب 40 روستای این شهرستان با استفاده از تانکرهای آبرسانی سیار تامین شد که علت اصلی بروز این مشکل فقدان منابع آبی پایدار در روستاهای منطقه برغم تولید آب کافی سالانه در این شهرستان است.
در این آیین از 150 نفر اعضای ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان و تلاشگران عرصه فعالیت های این ستاد تجلیل شد.
اردبیل از استان های حادثه خیز کشور است ، از 43 بلای طبیعی شناسایی شده در جهان 34 حادثه بطور مستمر در ایران و 17 حادثه نیز در استان اردبیل اتفاق می افتد.
7119/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.