معاون امور صنایع وزارت صمت گفت: ثبت سفارش‌ها از این به بعد در خود استان‌ها انجام می‌شود که امیدواریم این کار زمینه تقویت تولید بومی و استانی را فراهم کند.

به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، فرشاد مقیمی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در اردبیل اظهار کرد: با افزایش اختیارات استان‌ها در حقیقت حمایت از تولید و اشتغال به شکل عملی انجام می‌شود به طوری که ما برای 25 قلم کالای اساسی که مواد کائوچو و سلولزی نیز در بین آنها قرار دارد پرداخت ارز دولتی و واردات به اندازه مورد نیاز در دستور کار وزارت صمت قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه هیچ واحد تولیدی خارج از ظرفیت تولید مواد اولیه دریافت نمی‌کنند، خاطرنشان کرد: مبنای ما به ویژه در تامین مواد اولیه کارخانجات پتروشیمی رقم قید شده در پروانه بهره‌برداری است و به هیچ وجه خارج از پروانه بهره‌برداری مواد اولیه‌ای به این کارخانه‌ها اختصاص نمی‌یابد.
معاون امور صنایع وزارت صمت از ثبت سفارش به شکل استانی به همراه واردات محصولات و کالاها بدون محدودیت‌های خاص خبر داد و گفت: ما قرار است دوشنبه هفته آینده نشستی را با مسئولان گمرک داشته باشیم که امیدواریم صنعتگران و تولیدکنندگان مشکلات خود را به وزارت صمت انعکاس دهند تا ما بتوانیم در این نشست موانع و مشکلات پیش رو را برطرف کنیم.
مقیمی بیان کرد: ما در کنار حمایت از تولید محصولات باارزش افزوده بالاتر از صنایع قطعه‌سازی و وابسته به خودرو نیز حمایت می‌کنیم به طوری که نمایشگاهی را نیز از 18 تا 21 دی ماه با محوریت عرضه قطعات خودرو برگزار خواهیم کرد تا تولیدکنندگان داخلی براساس نیاز داخلی خودروسازان بتوانند محصولات آنها را تامین کنند.
وی رویکرد وزارت صمت را تعمیق تولید محصولات به شکل داخلی به ویژه حمایت از تولید قطعات صنعت خودرو اعلام کرد و افزود: ما در صنعت خودرو به سمت خوداتکایی و استفاده از توان داخلی حرکت می‌کنیم و در این راستا از تولید لاستیک و سایر قطعات خودرو حمایت می‌کنیم که در این زمینه خوشحال هستیم که در استان اردبیل نیز یکی از واحدها تولید قطعات هایلوکس را انجام می‌دهد.
معاون امور صنایع وزارت صمت ادامه داد: ما به جای واردات با هدف کاهش قیمت تمام شده خودرو سعی می‌کنیم محصول نهایی را با تولید داخل به قیمت پائین‌تر عرضه کنیم که در این زمینه قطعه‌سازان باید در حمایت از تولید ملی تلاش مضاعفی انجام داده و در نقطه مقابل اهالی صنعت خودرو نیز مطالبات تولیدکنندگان را پرداخت کنند.
مقیمی از تخصیص منابع مورد نیاز برای تامین مواد اولیه کارخانه آرتاویل تایر اردبیل و همچنین حمایت از صنعت قطعه‌سازی خودرو، لوازم خانگی و نساجی و پوشاک خبر داد و اظهار کرد: طرح توسعه پوشاک و نساجی در اردبیل تهیه شده و ما در حد وسع و توان سعی می‌کنیم این طرح را عملیاتی و اجرایی کنیم.
وی همچنین با اشاره به همکاری شهرک‌های صنعتی برای تامین زمین مورد نیاز به قیمت مناسب برای صاحبان حوزه صنعت و تولیدات این بخش، تصریح کرد: دولت حتی تا 50 درصد هزینه‌های استقرار سرمایه‌گذاران را با تامین زیرساخت‌های موردنیاز در شهرک‌های صنعتی فراهم می‌آورد.
در این جلسه که بیش از دو ساعت به طول انجامید مدیران چندین واحد تولیدی و صنعتی به ویژه تولیدکنندگان قطعات خودرو، آرتاورق، آرتاویل تایر و آب معدنی واتا مشکلات خود را مطرح کردند.

افزایش نامتعارف کرایه حمل و نقل واتا را به تعطیلی کشاند

مدیرعامل شرکت آب معدنی پاک آب سبلان – واتا – در این جلسه به راه‌اندازی خط تولید جدید این کارخانه اشاره و اظهار کرد: متاسفانه تسهیلات سرمایه در گردش
مصوب ما را بیش از یک سال است بانک‌های عامل پرداخت نمی‌کنند.

رئیسی خاطرنشان کرد: به رغم افزایش کرایه حمل کالا در خردادماه تا 20 درصد در روزهای اخیر در اردبیل دوباره این کرایه‌ها تا 100 درصد افزایش یافت که این افزایش غیرمتعارف کرایه حمل کالا این واحد تولیدی را به تعطیلی کشانده است.
وی با انتقاد از مسئولان که نسبت به این امر غفلت دارند، گفت: برخلاف سایر استا‌ن‌ها که بین 30 تا 40 درصد کرایه حمل افزایش یافته در استان اردبیل این افزایش تا 100 درصد بوده است.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.