به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامحسین گنجی روز پنجشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: این افراد در قالب 300 موسسه بخش خصوصی ساماندهی شده اند و بی سوادان را در محلات مختلف شناسایی و آموزش می دهند.
وی بیان کرد: سهیمه استان اردبیل برای سال جاری باسواد کردن 9 هزار و 996 نفر می باشد که در دوره های مختلف انتقال ، تحکیم و سوادآموزی باسواد می شوند.
وی ادامه داد: تعداد سهمیه مشخص شده برای ارائه آموزش در دوره انتقال و تحکیم به صورت 100 در صد و 74 درصد از سهمیه دوره سوادآموزی در سالجاری تحت پوشش قرار گرفته است.
گنجی گفت:به طور میانگین 86 درصد از حجم سهمیه ابلاغی برای باسوادی استان تحت پوشش قرار گرفته است.
وی افزود: آموزشیاران علاوه بر سوادآموزی دوره های مختلف مهارت آموزی ، آموزش مقدماتی رایانه ، مهارت های زندگی، ایجاد حلقه های کتابخوانی وتوانمندسازی زنان و دختران عشایر را برای جامعه هدف سوادآموزی ارائه می کنند.
وی شناسایی اسمی بی سوادان را یکی از برنامه های راهبردی حوزه سوادآموزی استان عنوان کرد و گفت: شناسایی اسمی بی سوادان در محلات مختلف با هدف استخراج دقیق تعداد بی سوادان و ارائه خدمات آموزشی به آنان انجام می شود.
گنجی با اشاره به کتاب های مورد استفاده برای آموزش بی سوادان گفت: محتوای کتاب ها متناسب با شرایط جغرافیایی، محل زندگی و شغل سوادآموزان تالیف می شود تا جذابیت بیشتری داشته باشد.
وی افزود: دفتر تحقیق و تالیف وزارت آموزش و پرورش همه ساله محتوای کتاب های مورد تدریس را به روز رسانی می کند.
او بیان کرد: در سال تحصیلی جاری کتاب هایی با محتوای کشاورزی درمناطق روستایی و عشایر استان به صورت آزمایشی تدریس می شود.
معاون سوادآموزی استان گفت: رتبه سوادآموزی استان در بین استان های کشور در جامعه هدف 10 الی 49 ساله در ردیف 23 قرار گرفته است.
3006/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.