به گزارش ایرنا ، نادر فلاحی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بوم گردی علاوه بر معرفی یک روستا به عنوان جاذبه گردشگری فرصت های اشتغالزا به دنبال دارد.
او اظهار داشت: با توجه به ظرفیت بالای روستاها جهت رونق بوم گردی می توان در کوتاه مدت شاهد مهاجرت معکوس روستاییان و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی شد.
وی گفت: در وضعیت فعلی اقامتگاه بوم گردی در چهار نقطه از استان دایر است.
فلاحی با اشاره به بررسی طرح های بوم گردی در شهرهای مختلف استان پیش بینی کرد تا پایان امسال تعداد واحدهای بوم گردی دراستان افزایش یابد.
او از تفویض اختیارات معاونت گردشگری به شهرستان‌ ها خبر داد و افزود: فرایند اخذ مجوز برای طرح‌ های بوم‌ گردی در گذشته دست و پا گیر بود ولی با واگذاری اختیارات اعطای مجوز بوم ‌گردی به شهرستان‌ ها فرایند اخذ مجوز تسهیل شده است.
در بوم ‌گردی از چهار سازه خشتی و گلی ، آلاچیق ، سنگی و چوبی استفاده می شود.
بنابر آخرین تعریف ارائه شده توسط جامعه بین المللی اکوتوریسم (TIES : The International Ecotourism Society) در سال ۲۰۱۵ بوم گردی یا اکوتوریسم 'سفری است مسئولانه به جاذبه های طبیعی برای لذت بردن، ادراک و قدر طبیعت را دانستن و همراهی کردن با ویژگی های فرهنگی متعلق به گذشته و حال حاضر ، طوری که حافظ زیست بوم بوده ، سبب پایداری کیفیت زندگی مردم منطقه شده، شامل آموزش بوده و در آن گردشگر و در فعالیت های سودآور اجتماعی-اقتصادی مردم محلی مشارکت داشته باشد.'
6018/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.