معاون امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری اردبیل گفت: قرار نیست 20 هزار شغل دولتی ایجاد کنیم بلکه مبنای این مشاغل باید بر محور مشارکت و همکاری بخش خصوصی فراهم آید.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، بهمن حسینزاده در جلسه اشتغال در حوزه فناوریهای نوین در استانداری اردبیل اظهار کرد: راه آهنی که سالهای سال بلاتکلیف باقی مانده بود و به یک تابو تبدیل شده بود با تلاش مدیرعامل بانک ملی و پیگیری استاندار اردبیل تامین منابع شده تا هر چه سریعتر به نتیجه برسد که در این زمینه هیچ ایراد و اشکالی در روند کارها به وجود نمیآید.
وی خاطرنشان کرد: عدهای منتقد بعد از ناامید شدن از نقد راه آهن روی 20 هزار شغل مانور تبلیغی و ناامیدی میکنند در حالی که به صراحت اعلام میکنیم بخش عمدهای از این مشاغل باید توسط بخش خصوصی ایجاد شود و ما تنها تسهیلگر محیط کسب و کار هستیم.
معاون امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری اردبیل از پرداخت 126 میلیارد تومان تسهیلات با نرخ سود 6 درصد به شاغلین در بخش روستایی اشاره کرد و گفت: این میزان پرداخت تسهیلات تا 360 میلیارد تومان ادامه خواهد داشت که 15 درصد این تسهیلات باید در بخش فناوریهای اطلاعات و اشتغال نوین در این حوزه پرداخت شود.
حسینزاده بیان کرد: جای تاسف است که تاکنون حتی یک طرح نیز در حوزه فناوری اطلاعات به دست ما نرسیده در حالی که باید مدیران دلسوز ما در مراکز اجرایی و دانشگاهها به فکر آگاهیبخشی جوانان و هدایت آنها به سمت اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات و ICT و IT باشند چرا که این کار جهادی بزرگ محسوب میشود.
وی افزود: استاندار اردبیل به بنده اختیار تام داده تا پیگیر تحول اشتغال در این حوزه باشیم که به دور از حاشیهسازی تلاش میکنیم فرماندهی این کار را برعهده گرفته و با استفاده از ظرفیت دانشگاهها، پارکها و مراکز رشد اشتغال جوانان را در حوزه فناوریهای جدید پیگیری کنیم.
معاون امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری اردبیل ادامه داد: باید میدان را برای حضور جوانان و سرمایه گذاران در این حوزه فراهم کنیم تا به مانند بسیاری از کشورها با برندسازی و امنیت سرمایه انسانی در مسیر ایجاد مشاغل مرتبط با فناوریهای جدید نظیر تولید اپلیکیشنها و بخشهای مختلف خدماترسانی ورود پیدا کنیم.
حسینزاده اظهار کرد: ما اعتماد و اعتقاد راسخ به خلاقیت جوانان اردبیلی داریم و یقین داریم که در تولید آثار متنوع در بخش فناوریهای جدید و اشتغال و درآمد کلان در این حوزه میتوانند با ابتکار و خلاقیت ورود پیدا کرده و کار را به پیش برند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون 230 نفر در حوزه استارتآپ استانی در بخش اکوسیستم مشغول بکار شدهاند و ما همچنان با توجه به ضریب نفوذ بالای موبایل و تاثیر فناوریهای جدید در حوزه کشاورزی، صنعت و گردشگری تلاش میکنیم تا به تشکیل کسب و کارهای جدید بر محور شتابدهندهها و شرکتهای دانش بنیان اقدامی عامل انجام دهیم.
معاون امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری اردبیل افزود: به زودی جمعی از مدیران و فعالان حوزه فناوریهای جدید از کارخانه نوآوری در تهران بازدید خواهند کرد تا بیشتر با تحولات و فرصتهای اشتغال در این حوزه آشنایی پیدا کنند.
حسینزاده به برندهای موفق جهانی و ملی نظیر گیم و بازیهای رایانهای، دیجی کالا، کافهبازار و اسنپ اشاره کرد و گفت: ما در اردبیل با عدم تربیت بیزینس منهای خبره مواجهیم که ضرورت دارد در این حوزه با دقت نظر بیشتر عمل کنیم.
وی با استقبال از راهاندازی شورای راهبری اقتصاد دانش بنیان در استان اردبیل تصریح کرد: با اختیار تام به مراکز رشد و پارکها تلاش خواهیم کرد تا یک وحدت رویه را در صدور مجوزها و فعالیت منسجم شرکتهای دانش بنیان شاهد باشیم.
معاون امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری اردبیل همچنین از تدوین بانک اطلاعات استارتآپهای استان با خدف برگزاری رویدادهای مهم خبر داد و افزود: کمیتهای راه شکل خواهیم داد تا ظرفیت حمایتی و پرداخت تسهیلات دستگاههای مختلف را در حوزه فناوریهای نوین و برگزاری استارتآپها احصاء کرده و نسبت به یکپارچه کردن برنامهریزیهای و حرکتها در این حوزه اقدام کنند.
حسینزاده در پایان بیان کرد: باید از جزیرهای عمل کردن در این حوزه پرهیز کنیم و در کنار این اقدمات ضرورت دارد در حمایت از جوانان کارآفرین در این حوزه به نمایندگی از صندوق نوآوری و شکوفایی راهاندازی شود. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
کپی شد