به گزارش ایرنا، مسعود باقرزاده کریمی روز دوشنبه در نشست برنامه ریزی اجرای برنامه های مدیریت جامع تالاب های کشور در سرعین افزود: اوایل دهه هفتاد برای اینکه یک محیط گردشگری در شورابیل ایجاد شود، اکوسیستم این تالاب را که یک سایت مهم برای گذران پرندگان مهاجر بود از بین رفت .
وی بیان کرد: با جاری ساختن آب رودخانه بالیغلو چای شاهد یخ بستن شوابیل در زمستان بوده و دیگر از پرندگان مهاجر کمیاب در این دریاچه خبری نیست ضمن اینکه نسل میگوی موجود در این دریاچه نیز از بین رفت و این نتیجه عدم درک صحیح مسئولان وقت از اکو سیستم بی نظیر شورابیل بود.
وی اظهار داشت: اگر آن زمان مسئولان دنبال جاذبه آبی بودند همین بالیغلو چای می توانست سایت های متنوع تفریحی ایجاد کند نه اینکه به شورابیل بی نظیر آن زمان دست زده و اکوسیستم آن را نابود می کردند.
وی تاکید کرد که نگاه سرمایه گرایی و سرمایه داری دشمن نگرش و منطق زیست محیطی است و باید در تغییر این نگرش تلاش کرد.
محمد خداپرست مدیر کل محیط زیست استان اردبیل نیز در این نشست با بیان اینکه 2 تالاب کم نظیر' نئور' و 'میل مغان' در حال ثبت تالاب های بین المللی قرار دارند، افزود: بزودی تالاب میل مغان در کنوانسیون بیت المللی رامسر ثبت خواهد شد.
نشست برنامه ریزی اجرای برنامه های مدیریت جامع تالاب های کشور با حضور بیش از 50 نفر از کارشناسان کشور به مدت 3 روز در سرعین برگزار می شود.
7116/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.