مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: در سالجاری 74 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزا در حوزه بانوان در استان اردبیل پرداخت شده است.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، فریبا محمودلو در کارگروه بانوان و خانواده استانداری اردبیل اظهار کرد: اجرای طرحهای اشتغالزا در مناطق روستایی به ویژه تامین منابع خرد برای گروههای خودیار فرصت اشتغال را برای زنان روستایی فراهم کرده تا در کنار بهبود وضعیت معیشتی روستائیان جلوی مهاجرتهای بیرویه گرفته شود.
وی با بیان اینکه در سه ماهه اول امسال 12 میلیارد و 324 میلیون ریال در قاب اشتغال فراگیر و 62 میلیارد و 150 میلیون ریال از محل اشتغال روستایی به بانوان پرداخت شده است، افزود: زنان کارآفرین در روستاها در بهرهمندی از این تسهیلات با مشکل تامین وثیقه و تضامین بانکی و همچنین مشکل بازار فروش محصولات روبرو هستند که از بانکهای عامل انتظار میرود در حل مشکل تضامین محل اجرای طرح را به عنوان وثیقه مورد پذیرش قرار دهند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: برای حل مشکل فروش و عرضه محصولات تولید شده بانوان در روستاها نیز بهتر است بازارچههای دایمی و یا فصلی فروش محصولات دایر شود و در کنار آن امکان حضور بانوان در نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا فراهم آید.
محمدلو ادامه داد: همه این برنامههای حمایتی به ویژه اجرای طرح تامین مالی خرد به همت موسسه تاک در راستای توانمندسازی بانوان انجام میشود به گونهای که هم برای طرحهای ایجادی و هم توسعهای تسهیلات خوبی در اختیار بانوان قرار میگیرد.
وی به ضرورت ساماندهی وضعیت بند نسوان در زندان اردبیل و شرایط کارمندان این مجموعه اشاره و تصریح کرد: با عنایت استاندار اردبیل و توجه ویژه مسئولان سعی میکنی تا پایان امسال ساختمان جدید زندان نسوان به بهرهبرداری برسد تا مشکلات موجود برطرف شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با اشاره به بررسی دقیق کمیته علمی ر باب کاهش طلاق و آسیبهای ناشی از آن، خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی و نشستهای تخصصی در راستای کاهش طلاق پیشنهاد شده که امیدواریم تمام دستگاهها در حوزه پیشگیری از طلاق و برنامههای مشاورهای حین و مراقبت بعد از طلاق برنامههای خود را ارائه کنند تا از افزایش این آسیب به ویژه در پنج سال اول زندگی کاسته شود.
محمدلو گفت: 14 دستگاه برنامههای خود را در این حوزه ارائه کرده ولی انتظار داریم سایر نهادها نیز برنامههای عملیاتی خود را ارائه کنند.
وی به تشدید آسیبهای اجتماعی به ویژه در حوزه خانواده و تلاش برای به حداقل رساندن رابطه پدر و مادر و گفتگو و مفاهمه آنها اشاره کرد و افزود: متاسفانه مدت زمان گفتگو و ارتباط افراد خانواده به ویژه زوجین به حداقل رسیده که این خود آسیبهایی را به همراه دارد که تلاش میکنیم در استان اردبیل طرح گفتگوی ملی خانواده را عملیاتی و اجرایی کنیم.
در این جلسه مسئول موسسه تامین مالی خرد به سابقه فعالیت این مجموعه به عنوان کار مشترک بهزیستی، موسسه تاک و بانک کشاورزی اشاره کرد و گفت: در سطح کشور از سال 81 و در استان اردبیل از سال 90 این طرح با هدف توانمندسازی بانوان روستایی و در قالب یک ردیف اعتباری مستقل اجرایی شده به طوری که در استان اردبیل در سه فاز 150 گروه خودیار فعالیت خود را آغاز کردهاند.
عالیه یوسفی خاطرنشان کرد: در مجموع در سه فاز اجرایی این پروژه 44 نفر اشتغال مستقیم یافتند به طوری که در 69 روستای اردبیل با تشکیل 174 گروه به تعداد اعضای 2 هزار و 889 نفر موفق به بهرهمندی از منابع خرد شدند.
وی ادامه داد: هم از محل پسانداز افراد و هم تسهیلات بانکی منابعی در اختیار این گروهها قرار گرفته تا زمینه اشتغال پایدار افراد و درآمدزایی آنها در روستاها فراهم آید.
در این جلسه همچنین گزارش کامل از پژوهش انجام شده در حوزه آسیبهای فضای مجازی و عدم زیرساختهای لازم در استفاده از فضای سایبری و تشدید طلاق عاطفی و شکاف نسلی و سایر دغدغههای جدی در این حوزه به صورت علمی مطرح شد. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
کپی شد