روانشناسان مدعی شدند ایجاد احساس کسلی و درماندگی می تواند برای انسان فواید باور نکردنی را به دنبال داشته باشد که حتی تصور آن را هم نمی توان کرد! به گزارش خبرنگار سبک زندگی جی پلاس؛ در شرایطی که مشغله های کاری به شکل روزافزونی در حال زیاد شدن است و تکنولوژی های متنوع و سرگرم کننده ای در دسترس ما قرار گرفته، به نظر در کمتر کسی دیگر احساس کسالت و درماندگی ایجاد می شود؛ اما متأسفانه این نمی تواند برای ما چیز خوبی باشد! تحقیقات نشان می دهند با عدم احساس کسلی و ملالت، ما چیزهای زیادی را از دست می دهیم. اینکه چرا گاهی اوقات باید این احساس را در خودمان ایجاد کنیم را در ادامه می خوانیم:
-
کمک می کند تا خلاق تر باشیم
محققان معتقدند، به دلیل آنکه کسل بودن باعث می شود ذهن ما سرگردان تر شود و به چیزهای مختلف فکر کند، باعث می شود فکرهای خلاقانه به ذهن خطور کند.
-
کمک می کند تا به انحراف خود پی ببریم
محققان زیادی معتقدند که کسالت و درماندگی یک علامت هشداردهنده است که نشان می دهد کاری که باید انجام می دادیم را انجام نداده ایم و زمان آن رسیده است تا چیزی را تغییر دهیم.
-
ما را هدف گرا تر می کند
مطالعات انجام شده در این زمینه نشان می دهند که خیال بافی های زمان کسالت، اغلب به "طرح شرح حال" منجر می شود که به معنای آن است که افراد در آن زمان به برنامه ریزی فعالیت های روزانه و یا اهداف آینده خود می پردازند.
-
شما را کارآمدتر (مولدتر) می سازد
محققان دریافته اند که خیال پردازی، به توانایی فرد برای دستیابی به موفقیت نه تنها آسیب نمی رساند بلکه باعث می شود تا به اهداف و کارهای برنامه ریزی شده خود رسیدگی کند. در حالت کسلی فرد تصمیم می گیرد با اراده بیشتری به وظیفه خود عمل کند.
-
کمک می کند تا انسان بهتری شویم
مطالعات انجام گرفته نشان داده اند هنگامی که ما کسل و درمانده می شویم، فاقد درک درست از فعالیت های خود هستیم و احساس می کنیم کارهای در حال انجام، بی معنا و بی اهمیت هستند. به عقیده محققان این طرز فکر، احتمال اینکه افراد را به انجام امور خیریه ترغیب کند تا به زندگی خود معنا ببخشند را بیشتر می کند.
-
می تواند کلید شادی باشد
"برنارد راسل" که یک فیلسوف بزرگ بود اعتقاد داشت سرگرمی و هیجان زیاد، خسته کننده است و در بلند مدت لذت آن را کم رنگ می کند. به عقیده او کسالت و درماندگی برای داشتن یک زندگی شاد ضروری است. برگرفته از:independent
به گزارش جی پلاس؛ در عالم روحانی هم تعالیم اسلامی به ما آموخته اند: هرچقدر انسان در مدار حق، احساس کند عملکردش کامل نیست و در برابر عظمت پروردگار و نعمت های الهی، ذره ای بیش نیست، پیمانه اش را سراسر از معنویت پر می کنند. گاهی انسان نیاز دارد با احساس خضوع و درماندگی در محضر حق تعالی، طلب خیر برای دنیا و آخرت کند.
دیدگاه تان را بنویسید