رییس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی اعلام کرد: معافیت های تحصیلی هشت سال به بالا شامل طرح پرداخت جریمه غیبت سربازی نمی شود.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، سردار سید حمید صدرالسادات افزود: افرادی که از معافیت تحصیلی استفاده کرده اند، شامل غایبان به شمار نمی آیند.

وی اضافه کرد: غیبت سربازی افراد از زمانی شروع می شود که تحصیل خود را پایان رسانده اند و وارد غیبت سربازی شده باشند؛ اما افرادی که معافیت تحصیلی داشته اند، غایب محسوب نمی شوند.

رییس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی آخرین مهلت پرداخت جریمه خدمت سربازی را 10 مهر ماه سال جاری اعلام کرد و گفت: برگه اعزام به خدمت برای مشمولان طرح جریمه خدمت سربازی که پیامک مربوطه را دریافت کرده اما جریمه را تا زمان اعلام شده، پرداخت نکرده باشند، ارسال می شود.

وی افزود: افرادی که پیامک مربوطه مبنی بر مشمول بودن طرح جریمه خدمت سربازی را دریافت کرده اند اما تاکنون به پرداخت جریمه تعیین شده اقدام نکرده اند به منزله انصراف آنان از این طرح تلقی می شود و برگه اعزام به خدمت برای این افراد ارسال خواهد شد.

این مقام مسوول در نیروی انتظامی تصریح کرد: البته افرادی که تاکنون پیامک مربوطه را دریافت نکرده اند باید به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنند.

**بررسی 288 هزار پرونده طرح جریمه مشمولان غایب

سردار ابراهیم کریمی جانشین وظیفه عمومی ناجا نیز پیش تر در پایگاه خبری پلیس گفت: 288هزار پرونده طرح جریمه مشمولان غایب، بررسی نهایی و پیامک هایی نیز برای تعیین تکلیف آنان ارسال شده است.

ابراهیمی، افزود: مشمولان غایبی که تاکنون پیامک های سازمان وظیفه عمومی ناجا را دریافت نکرده اند، باید ظرف 48 ساعت آینده به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) مراجعه و برگه های لازم را دریافت کنند.

وی در ادامه اظهار داشت: در صورت پرداخت نشدن جریمه ها، این گونه تصور می شود که افراد غایب از پرداخت مبلغ جریمه غیبت خدمت وظیفه عمومی خود منصرف شده اند و باید به خدمت سربازی اعزام شوند؛ به همین دلیل از روز 11 مهر ماه برگه های آماده به خدمت برای این افراد صادر و ارسال می شود.

جانشین وظیفه عمومی ناجا درباره مبالغ جریمه غیبت در هر مقطع تحصیلی نیز گفت : براساس مدارک تحصیلی، مبالغ جریمه افزایش می یابد لذا دارندگان مدرک زیردیپلم 10 میلیون تومان، مدرک دیپلم 15 میلیون تومان، فوق دیپلم 20 میلیون تومان و مدرک دکتری تخصصی 50 میلیون تومان، جریمه پایه برای مدت هشت سال غیبت باید پرداخت کنند.

وی، ادامه داد: برای هر سال افزایش غیبت بیشتر از هشت سال، 10 درصد به جریمه پایه اضافه می شود؛ البته افراد متاهل پنج درصد و نیز به ازای هر فرزند از پنج درصد دیگر تخفیف برخوردار می شوند.
وی، افزود: این افراد با پرداخت جریمه، کارت معافیت از خدمت وظیفه عمومی دریافت می کنند که تفاوتی با کارت های دیگر ندارد؛ البته برای دارندگان این کارت ها، مجلس شورای اسلامی محدویت هایی را پیش بینی کرده است از جمله اینکه افراد یاد شده، اجازه نامزد شدن را ندارند.

سردار کریمی درباره چگونگی تشخیص میزان تحصیلات افراد متقاضی استفاده از طرح جریمه گفت: در این زمینه دو راهکار وجود دارد که یکی خود اظهاری فرد و دیگری راستی آزمایی است. سازمان وظیفه عمومی به بانک های اطلاعاتی وزارتخانه ها نظیر آموزش و پرورش، وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دسترسی دارد؛ بدین شکل که مدارک تحصیلی افراد از طریق این بانک ها راستی آزمایی می شود و تعهدی نیز از افراد گرفته می شود که اگر زمانی خلاف اظهاراتشان به اثبات برسد، برابر مقررات با آنان برخورد خواهد شد.

وی درباره مشمولان غایبی که در خارج از کشور زندگی می کنند اظهارداشت: این افراد، می توانند از این قانون استفاده کنند و با مراجعه به یکی از سفارتخانه های ایران یا نمایندگی های کشورمان، مدارک خود را به این مراکز ارایه دهند تا مورد تایید قرار گیرد و یا اینکه می توانند مدارک خود را از طریق یکی از اعضای درجه یک خانواده، تحویل دفاتر پلیس +10 دهند.

سردار کریمی در رابطه با میزان غیبت مشمولان مقیم خارج کشور اظهارداشت: این موضوع، مانند مشمولان داخل کشور است و مشمولانی که در خارج کشور هستند و هشت سال غیبت دارند، می توانند مانند مشمولان داخل کشور از این تسهیلات استفاده کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.