سردار پلارک رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در همایش استانی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی که در بیت قدیمی امام خمینی(ره) برگزار شد با اشاره به پروژه‌های در حال انجام گفت: در حال حاضر ۴ پروژه در حال انجام است که بزرگترین پروژه را می‌توان به ساخت صحن حضرت زهرا(س) به منظور توسعه حرم حضرت علی(ع) اشاره کرد که تا پایان سال جاری به اتمام می‌رسد.

به گزارش جماران، وی افزود: طرح توسعه حرم امام حسین(ع) نیز حدود یکسال است که شروع شده و در این پروژه ساخت چهار صحن مد نظر است و طبق زمانبندی، شش سال طول می‌کشد ولی امیدواریم با تلاش شبانه روزی این پروژه، ۵ ساله به اتمام
برسد.

پلارک ادامه داد: سومین پروژه توسعه حرمین جوادین(ع) در کاظمین به وسعت۱۵۰ هزار متر است که عملیات اجرایی آن به زودی آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: توسعه حرمین عسگرین(ع) در سامرا نیز یکی دیگر از پروژه ها است که طراحی آن به تصویب رسیده است و پس از تملک اراضی به شعاع ۳۰۰ متر که مهمترین بخش کار است و همچنین بستن توافقنامه با مسئولین عراقی، این پروژه عملیاتی خواهد شد.

پلارک گفت: ترفیع گنبد امام حسین(ع) نیز یکی از طرح‌ها است، که گنبد جدید تا پایان سالآماده نصب می‌شود که در این طرح هفت و نیم متر به فضای گنبد اضافه می‌شود.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در حال حاضر بیش از ۳ هزار ایرانی در عراق مشغول کار هستند و تا کنون برای ساخت حرم اهل بیت(ع) چند صد هزار تن آهن، هزاران تن سنگ و سیمان از کشورمان مصرف شده است.

پلارک به کمک‌های مردمی اشاره و بیان کرد: تا کنون عنایت‌های اهل بیت(ع) و کمک‌های مردمی نگذاشته تا در مورد تامین مسائل مالی پروژه‌ها و دیگر موارد دچار مشکل شویم این در حالی است که تا کنون در طی ۱۲ سال ۱۵۰ پروژه
را به اتمام رسانده‌ایم.

وی ادامه داد: سال گذشته بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان کمک‌های مردمی جمع آوری کردیم که در ساخت و توسعه حرمین اهل بیت(ع) هزینه شد و امسال پیش بینی می‌شود این مبلغ ۳۰ درصد افزایش داشته باشد.

پلارک تصریح کرد: استان مرکزی در بحث تامین سنگ بازسازی عتبات عالیات رتبه اول را در کشور برخوردار است و برای اولین بار در کشور سنگ‌هایی به شکل دایره و نیم دایره از این استان تحوبل گرفتیم و قصد داریم در بحث
بافت فرش در استان و بویژه در شهرستان خمین از ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این مراسم نیز گفت: این فعالیت‌ها و آثارهای معنوی کمک به عتبات عالیات باید در بین مردم، در محافل و مساجد اطلاع رسانی شود تا انگیزه برای کمک
رسانی در بین مردم بیشتر شود.
وی افزود: باید مستندات جمع آوری شود تا در این جلسات برای آگاه سازی مردم استفاده شود.

خلیل نجفی نظام آبادی جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز در این همایش گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرزی در بین استان‌های کشور از رتبه برتر برخوردار است.

وی بیان کرد:  ۷۸ درصد از تعهدات محقق شده‌اند و قصد داریم در سال جاری این رتبه حفظ شود.

نجفی نظام آبادی افزود: ۱۲۰۰ نفر از خادمین بقاع متبرکه در بحث کمک به این ستاد از لحاظ فرهنگی و جمع آوری کمک‌ها مسئول هستند.

وی ادامه داد: این استان در برخی از پروژه از جمله ساخت و نصب ضریح سید ابراهیم مجاب، توسعه صحن حرم امام علی(ع) عهده دار پروژه ها بوده و مشارکت مستقیم داشته است.

نجفی نظام آبادی بیان کرد: ۶۰۴ ستون توسط خیرین محلاتی و مردم در حال ساخت است که ۵۰۹ ستون آماده نصب است

در ادامه حجت الاسلام مرودشتی ضمن خیر مقدم به حضار افتتاح رسمی درب مجتمع فرهنگی و بیت حضرت امام را جهت رفاه حال همشهریان و بازدید گنندگان عزیز اعلام نمودند ابراز امیدوار نمود که بتوان به همت مسئولین استانی و
شهرستانی از این ظرفیت و پتانسیل موجود در جوار زادگاه حضرت امام به نحو شایسته بهربرداری نمود

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.