طبق گزارش وزارت بهداشت در روز پنجشنبه 11 آذر 1400، در حال حاضر، ۲۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد و ۲۱۹ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. شهر قرمز کرونایی نداریم.

به گزارش جماران؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۷۶ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۹ هزار و ۹۸۸ نفر رسید.

 طبق گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از روز گذشته (چهارشنبه) تا امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۸۳۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند که ۶۲۳ نفر از آنها بستری شدند.

براین اساس مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۲۵ هزار و ۵۹۶ نفر رسید.

طبق اعلام وزارت بهداشت، ۱۰ استان کشور در شبانه روز گذشته هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کرونایی نداشتند.

این ۱۰ استان شامل کهگیلویه و بویراحمد، زنجان، سمنان، خراسان شمالی، بوشهر، هرمزگان، یزد، مرکزی، گلستان و کرمانشاه است که موردی از مرگ و میر بیماران کووید ۱۹ نداشتند.

تا کنون پنج میلیون ۹۰۱ هزار و ۵۳۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

همچنین سه هزار و ۳۱۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند. براساس آخرین آمارها، تاکنون ۳۸ میلیون و ۹۸۳ هزار و ۶۲۹ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر، ۲۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد و ۲۱۹ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. شهر قرمز کرونایی نداریم.

همچنین طبق آخرین آمار وزارت بهداشت، تاکنون ۵۷ میلیون و ۸۶۷ هزار و ۸۶۰ نفر دُز اول، ۴۷ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۲۹۷ نفر دُز دوم و یک میلیون و ۱۴۵ هزار و ۴۹۳ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۰۶ میلیون و ۶۲۱ هزار و ۶۵۰ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۳۵۴ هزار و ۳۳۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

 

۱۱ آذر و آخرین اخبار کرونایی استان ها 

امروز یعنی پنجشنبه یازدهم آذر بر اساس اعلام وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، شهر قرمز کرونایی نداشتیم. ۲۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد و ۲۱۹ شهر در وضعیت آبی قرار داشتند.

طبق اعلام امروز وزارت بهداشت، ۱۰ استان کشور در شبانه روز گذشته هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کرونایی نداشتند. این ۱۰ استان شامل کهگیلویه و بویراحمد، زنجان، سمنان، خراسان شمالی، بوشهر، هرمزگان، یزد، مرکزی، گلستان و کرمانشاه  بودند که موردی از مرگ و میر بیماران کووید ۱۹ نداشتند.

اگر بخواهیم به ریز و وارد جزییات رنگ های شهرها و مناطق مختلف کشور در خصوص وضعیت کرونا بشویم اول از همه می توانیم به وضعیت شهرستان لنده (یکی از بخش های کهگیلویه ) اشاره کنیم که باتوجه به آخرین آمارها هم اکنون در وضعیت آبی قرار دارد.

به گفته فریبرز یاوریان رییس  شبکه بهداشت و درمان لنده از زمان اجرای تزریق واکسن میزان مرگ ومیر کرونایی در بزرگسالان کاهش چشمگیری داشته است.

از مجموع هفت شهرستان تابعه استان البرز ۲ شهرستان در وضعیت زرد کرونایی و پنج شهرستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

به گفته رحیم صمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان ماکو، وضعیت این شهر زرد است و موردی از کرونای جدید هم تاکنون در این شهرستان مشاهده نشده است.

شهرستان مرزی سردشت با بیش از ۱۲۰ هزار نفر جمعیت هم اکنون در شرایط زرد مقابله با کرونا قرار دارد.

 قم چه رنگی است؟

وضعیت کرونایی قم که از ۲۳ تیرماه امسال به رنگ قرمز، از ۲۰ شهریورماه به رنگ نارنجی و از ۳۰ مهرماه به رنگ زرد درآمده بود، از روز پنجم آذرماه جاری به رنگ آبی درآمده است.

امکان آبی شدن شاهین دژ آذربایجان غربی وجود دارد

ایمن قلندرزاده مدیرمرکز بهداشت و درمان شاهین دژ (در آذربایجان غربی) هم گفته است: با کاهش بستری شدگان، وضعیت رنگ بندی شاهین دژ را از حالت نارنجی در ماه گذشته به وضعیت زرد تغییر داده ایم و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد. ضمن اینکه امکان تغییر وضعیت به حالت آبی نیز در ماه‌های آینده امکان‌پذیر و دور از دسترس نیست.

ناگفته نماند که بر اساس اظهارات قلندرزاده بستری شدگان بخش کرونای بیمارستان شهید راثی این شهرستان به زیر ۱۰ نفر رسیده و نسبت به ماه گذشته کاهش محسوسی یافته است.

دیگر آنکه وضعیت بافق یزد هم نارنجی اعلام شده و خبر دیگر آنکه شهرستان زنجان  نیز از وضعیت قرمز کرونایی خارج شده است.

و اما بشنوید از خراسان رضوی که وضعیت کنونی شیوع ویروس کرونا در هیچیک از نقاط خراسان رضوی قرمز نیست.

هم‌اینک ۲ شهرستان این استان در وضعیت نارنجی، ۲۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۰ شهرستان دیگر خراسان رضوی در وضعیت آبی شیوع ویروس کرونا قرار دارند

به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، امروز ۱۱ آذر ماه ۴۶۷ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند که کمترین جمعیت مبتلایان به ویروسی کرونا ظرف ۱۰ روز اخیر است.

هم اکنون چرداول در وضعیت نارنجی، شهرستان های آبدانان، هلیلان و بدره (استان ایلام) در وضعیت آبی قرار دارند. اکنون وضعیت شیوع کرونا در شهرستان های خرم آباد، چگنی، ازنا، دلفان، دورود، رومشکان، الیگودرز و سلسله زرد، بروجرد و کوهدشت آبی و پلدختر نارنجی است. 

شهر اردبیل هم طبق اعلام رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ، آبی است . هم‌اکنون شهرستان‌های کوثر، گرمی، سرعین، پارس‌آباد، بیله‌سوار، خلخال، اصلاندوز و نمین در وضعیت آبی و شهرستان مشکین‌شهر  در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارند.

خطر بیخ گوش واکسن نزده ها

دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفته است : خطر بیخ گوش افرادی است که واکسن نزده‌اند لذا از همه مردم درخواست می‌کنم برای مقابله با بیماری کرونا و حفظ سلامت خود و دیگران، در اولین فرصت در امر مهم واکسیناسیون مشارکت کنند.

وی اضافه کرد: بدلیل برخی تبلیغات منفی در فضای مجازی توسط افراد ضد واکسن شاهد کاهش استقبال مردم برای انجام واکسیناسیون هستیم و همین امر هم خادمان حوزه سلامت را نگران کرده است.  

مجموع جان‌باختگان استان کرمانشاه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۸۹۶ نفر رسیده است.

از طرفی دیگر اظهارات سیدمجتبی علوی مقدم، فرماندار سبزوار را هم داریم مبنی برا ینکه طی هفته های اخیر میزان رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در بین شهروندان سبزواری کاهش چشمگیری یافته است.

وی ادامه داد: در شرایطی که بخش زیادی از اعتبارات کشور صرف درمان و  پیشگیری از شیوع کرونا می شود، نباید اجازه داد برخی افراد  با سهل انگاری و بی توجهی به رعایت پروتکل ها، زمینه ساز شیوع موج دوباره کرونا شوند.

دکتر شهرام حبیب‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل نیز گفته است : به رغم افزایش سرعت و امکان واکسیناسیون در سطح استان اردبیل با اختصاص محموله‌های پرتعداد واکسن کرونا، استقبال مردمی از واکسیناسیون در روزهای اخیر کاهش یافته است.

حبیب زاده گفته است: ۷۵ درصد جمعیت هدف استان اردبیل دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند ضمن اینکه همه شهروندان استفاده از ماسک و تزریق هر دو دُز واکسن کرونا را جدی بگیرند.

به گفته حبیب زاده تعداد جانباختگان کرونا در استان روند آرام کاهشی دارد اما وضعیت کنونی شیوع کرونا در استان اردبیل همچنان شکننده است.

 سید مهدی طلایی مقدم رییس ستاد کرونای شهرستان بافق ،هم این تاکید را دارد : دیر یا زود شاهد ویروس خطرناک آفریقای جنوبی معروف به «اومیکرون » خواهیم بود؛ بهترین روش پیشگیری از سویه جدید کرونا، واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی است بنابراین شهروندانی که واکسن نزده‌اند، تا فرصت هست و واکسن موجود است، سریع تر اقدام کنند. 

دکتر سید محمد هاشمی‌ شهری رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان نیز اظهارداشته است: براساس مطالعات انجام شده واکسیناسیون عمومی از شمار مبتلایان، بستری و فوت‌شدگان ناشی از کرونا به شدت کاسته و این روند کاهشی موارد ابتلا به کرونا در این استان نیز ارتباط مستقیمی با انجام واکسیناسیون داشته است.

آخرین باری که بستری شده های کرونا در آذربایجان غربی دو رقمی بودند کی بود؟

بد نیست به خبری  از آذربایجان غربی اشاره کنیم . آنطور که علی احمد آقاپور ، رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی گفته است :بستری شدگان روزانه به خاطر ابتلا به کرونا یا مشکوک بودن به آن در استان، از اوایل تیرماه گذشته (پنج ماه اخیر) سه رقمی بوده و هنوز دورقمی نشده است.

او اظهارداشته است: آخرین باری که این رقم، دورقمی بوده به روز چهارم تیرماه بر می گردد و پس از آن، تعداد بستری شدگان روزانه از ۱۰۰ نفر کمتر نشده است.

 

بستری‌های روزانه کرونا درآذربایجان‌غربی طی ۵ ماه اخیر سه‌رقمی بوده است

رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی گفت: بستری شدگان روزانه به خاطر ابتلا به کرونا یا مشکوک بودن به آن در استان، از اوایل تیرماه گذشته (پنج ماه اخیر) سه رقمی بوده و هنوز دورقمی نشده است.

دکتر علی احمد آقاپور روز پنجشنبه افزود: آخرین باری که این رقم، دورقمی بوده به روز چهارم تیرماه بر می گردد و پس از آن، تعداد بستری شدگان روزانه از ۱۰۰ نفر کمتر نشده است.

وی اضافه کرد: این آمار نشان می دهد که هنوز شیوع کرونا در آذربایجان غربی قابل توجه است و رعایت پروتکل های بهداشتی باید در دستور کار جدی مردم و مسوولان قرار گیرد.

رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ۳۲۱ نفر در استان به کرونا مبتلا شده و حدود ۱۲۰ نفر هم در مراکز درمانی بستری شدند.

آقاپور گفت: در این مدت ۶ نفر در ۶ شهرستان آذربایجان غربی بر اثر ابتلا به این بیماری، جان خود را از دست داده اند.

وی افزود: با احتساب این آمار، کل بستری شدگان سندرم حاد تنفسی در آذربایجان غربی به ۶۶۱ نفر رسید که کمترین رقم از اواسط تیر امسال تاکنون است.

وی بیان کرد: طی حدود ۲۱ ماه گذشته ۳۲۰ هزار نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شده و متاسفانه هفت هزار و ۱۳۶ نفر جان خود را از دست داده اند؛ ضمن اینکه نزدیک به ۷۲ هزار و ۵۰۰ نفر با دریافت درمان لازم، از بیمارستان های استان مرخص شده اند.

۲.۲ درصد مبتلایان به کرونا در آذربایجان غربی جان خود را از دست داده اند؛ این رقم در کشور ۲.۱ درصد است.

 

بستری شدگان بخش کرونای شاهین‌دژ تک رقمی شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهین‌دژ گفت: هم اکنون شمار بستری شدگان بخش کرونای بیمارستان شهید راثی این شهرستان به زیر ۱۰ نفر رسیده و نسبت به ماه گذشته کاهش محسوسی یافته است.

امین قلندرزاده روز پنج‌شنبه افزود: هم اکنون تنها هشت بیمار در بخش کرونای بیمارستان شهید راثی این شهرستان بستری هستند که از این تعداد پنج نفر در بخش آی سی یو خدمات درمانی دریافت می کنند.

وی اضافه کرد: کاهش بستری شدگان وضعیت رنگ بندی شاهین دژ را از حالت نارنجی در ماه گذشته به وضعیت زرد تغییر داده و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهین‌دژ اظهار داشت: همکاری شهروندان در اجرای پروتکل‌های بهداشتی در کنار استقبال مناسب از امر واکسیناسیون موجب کاهش آمار مراجعه کنندگان و بستری شدگان بخش کرونای بیمارستان این شهرستان شده است.

قلندرازده تاکید کرد: با تلاش گسترده کارکنان شبکه بهداشت و درمان در قالب طرح‌های مختلف شامل، آموزش، اطلاع رسانی، همراهی دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردم، امکان تغییر وضعیت به حالت آبی نیز در ماه‌های آینده امکان‌پذیر و دور از دسترس نیست.

وی با تاکید بر اینکه عادی انگاری در شرایط فعلی نیز می‌تواند خطرناک باشد، بیان کرد: انتظار می‌رود این وضعیت با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و مشارکت مردم همچنان تداوم داشته باشد.

وی اظهار داشت: در شرایط فعلی تنها راهی که می‌توان از طریق آن بر بیماری به صورت کامل غلبه و از ابتلا به آن جلوگیری کرد، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اصول پیشگیرانه است.

شاهین‌دژ با ۹۸ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است؛ این شهرستان از جمله نخستین شهرستان‌های آذربایجان‌غربی بود که شیوع بیماری کرونا در آن تثبیت شد.

 

۵۴ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی البرز بستری شدند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد که ۵۴ بیمار بدحال کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی البرز پذیرش و تحت مراقبت های پزشکی قرار گرفتند.

دکتر شهرام صیادی روز پنجشنبه گفت: ۷۹ هزارو ۳۱ بیمار بدحال کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در مراکز درمانی البرز بستری شده اند.

وی بیان داشت: اکنون ۲۴۲ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان‌های البرز بستری هستند.

 این مسوول با اشاره به اینکه یک بیمار بدحال کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته  در البرز جان خود را از دست داد، اظهار داشت: ۶ هزارو ۴۴۷ بیمار کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در استان البرز جان باخته‌اند.

صیادی خاطرنشان کرد: ۷۲ هزارو ۳۳۸ بیمار کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بهبود یافته و از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

از مجموع هفت شهرستان تابعه استان البرز ۲ شهرستان در وضعیت زرد کرونایی و پنج شهرستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

همچنان توصیه کارشناسان بهداشت و درمان به مردم البرز برای پیشگیری از ابتلا به کرونا شستن مکرر دست‌ها، ‌استفاده از ماسک،‌ رعایت فاصله اجتماعی و تزریق واکسن است.

 

۱۰۳ سیستان و بلوچستانی دیگر به کرونا مبتلا شدند

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۱۰۳مورد جدید کرونا طی۲۴ ساعت گذشته در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۳۲ هزار و ۶۳۰ نفر رسید.

دکتر سید محمد هاشمی‌ شهری روز پنجشنبه اظهار داشت: با فوت یک نفر دیگر در شبانه‌روز گذشته شمار درگذشتگان ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲ هزار و ۶۳۴ نفر رسید.

وی با بیان اینکه هم‌اینک ۲۲۰ بیمار حاد تنفسی و ۶۵ فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند افزود: از مردم عزیز درخواست می‌شود در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون می‌روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان ادامه داد: از آنجایی که کشف راه‌های انتقال کرونا و عوارض ناشی از آن نیازمند گذشت مدت‌زمانی از شیوع و اپیدمی ویروس است و سپس براساس یافته‌های علمی رفتار عامل بیماری شناسایی می‌شود ضروریست شهروندان‌ تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه کمبودی در داروهای ضد ویروس و تجهیزات موردنیاز بیماران کرونایی در سیستان و بلوچستان وجود ندارد گفت: براساس مطالعات انجام شده واکسیناسیون عمومی از شمار مبتلایان، بستری و فوت‌شدگان ناشی از کرونا به شدت کاسته و این روند کاهشی موارد ابتلا به کرونا در این استان نیز ارتباط مستقیمی با انجام واکسیناسیون داشته است.

 

آمار بیماران کرونایی بخش مراقبت‌های ویژه در کرمانشاه افزایش یافت

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: هم‌اکنون ۲۳۱ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی این استان بستری هستند که از این تعداد، ۷۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال ۱۱ نفر آنها وخیم است.

«مهدی محمدی» چهارشنبه شب با اشاره به فوت یک نفر دیگر در شبانه روز گذشته بر اثر ابتلای قطعی به کرونا افزود: مجموع جان‌باختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۸۹۶ نفر رسیده است.

وی اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته ۴۲ نفر شامل ۱۵ بیمار مثبت بستری و ۳۷ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند که نسبت به روز قبل ۱۰ نفر کمتر است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ۸۰ نفر در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و ۷۸ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

محمدی ادامه داد: ۳۰ بیمار هم در شبانه روز گذشته در مراکز درمانی استان برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند که در مقایسه با روز قبل تعداد آنها ۹ نفر کمتر است.

شهرستان‌های‌ استان کرمانشاه از وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی خارج شدند

براساس رنگ‌بندی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از ششم آذر ماه هیچ شهرستانی در استان با وضعیت قرمز و نارنجی وجود ندارد. بر این اساس،  شهرستان‌های کرمانشاه، ‌هرسین، سنقروکلیایی، پاوه، اسلام آبادغرب، گیلانغرب، جوانرود، سرپل ذهاب، روانسر و صحنه در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

همچنین شهرستان‌های، قصرشیرین، کنگاور، ثلاث باباجانی و دالاهو براساس رنگ‌بندی جدید در وضعیت آبی قرار گرفته‌اند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۵ شهرستان و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.  

 

مجموع فوتی‌های کرونا در چهارمحال و بختیاری به هزار و ۷۳۴ نفر رسید

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری از فوت سه بیمار دیگر مبتلا به کرونا در استان خبر داد و گفت: با احتساب موارد جدید، مجموع فوتی‌های ناشی از کرونا در استان به یک‌هزار و ۷۳۴ نفر رسید.

مجید شیرانی روز چهارشنبه افزود: ۸۰ درصد فوتی‌های کرونا در استان ۶۰ سال به بالا سن دارند.

وی به جنسیت مبتلایان و فوت شدگان کرونا در استان نیز اشاره کرد و گفت: مردان ۵۳ درصد و زنان ۴۷ درصد فوتی‌های کرونا را به خود اختصاص داده‌اند این در حالی است که آمار مبتلایان زن نسبت به مرد بیشتر است و ۵۴ درصد مبتلایان را زنان و ۴۶ درصد را مردان تشکیل می‌دهند.

شیرانی در ادامه از شناسایی ۳۸ بیمار قطعی مبتلا به کرونا در شبانه‌روز گذشته خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد ۶ مورد بستری شدند و ۳۲ بیمار نیز به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری مجموع بیماران بستری در بخش‌های کرونایی مراکز درمانی استان را ۱۲۶ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد بیماری ۹۰ نفر قطعی شده و ۱۴ بیمار نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

شیرانی با اشاره به اینکه تاکنون ۲۵۳ هزار و ۱۲۲ مورد تست مولکولی تشخیص کرونا در استان گرفته شده است، افزود: از این تعداد ۸۶ هزار و ۴۴۹ تست مثبت قطعی اعلام شده است.

وی روند شیوع کرونا در استان را کماکان کاهشی اعلام کرد و گفت: تعداد موارد ابتلای سرپایی و بستری در استان به طور چشمگیری کاهش یافته و چنانچه پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود می‌توان امیدوار بود که این روند ادامه‌دار باشد.

بر اساس جدیدترین رنگ‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، لردگان، فارسان، کیار، اردل، بن، سامان و خانمیرزا در وضعیت زرد (خطر متوسط) و شهرستان کوهرنگ در وضعیت آبی (کم‌خطر) قرار گرفته است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.