بر اساس گزارش وزارت بهداشت در روز سه شنبه 28مهر 1400، 9 شهر کشور در وضعیت قرمز، 106 شهر در وضعیت نارنجی، 228 شهر در وضعیت زرد و 105 شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

به گزارش جماران؛ حدود یک ماه از کاهشی شدن موج پنجم شیوع کرونا در کشور می گذرد و آمارهای ابتلا و مرگ و میر هم روند نزولی دارد اما همچنان نگرانی از بی توجهی و عادی انگاری مردم در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و بروز موج ششم وجود دارد، موضوعی که متولیان حوزه بهداشت در روزهای اخیر نسبت به آن هشدار می دهند.

با نزولی شدن روند شیوع بیماری ،تعداد شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی به رقم ۹ و ۱۰۶ شهرستان رسیده است اما با تغییر فصل  و سرد شدن هوا ، افزایش سفرها و ترددهای غیر ضرور در تعطیلات، بیم شیوع موج ششم وجود دارد.

کاهش آمار جانباختگان به رقم زیر ۲۰۰ نفر این خطر را گوشزد می کند که مردم با بی توجهی و رفتارهای عادی انگارانه باعث بروز موج ششم شیوع و افزایش شدن دوباره آمارها بشوند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم روز گذشته اظهار داشت که بابت کرونا و پیک ششم آسوده خاطر نیستیم و باید درحالت آماده‌باش بمانیم و امیدواریم با انجام واکسیناسیون سراسری در ماه‌های آینده، در وضعیت بهتری قرار بگیریم. 

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز نسبت به مواجهه با موج ششم این بیماری هشدار داد و گفت : عواملی از جمله تعدد مسافرت‌ها، بازگشایی مدارس و برگزاری اجتماعات در این زمینه دخیل هستند .

 محمدمهدی گویا با بیان آخرین وضعیت کرونا در کشور، تداوم طرح شهید سلیمانی با قوت و کیفیت بیشتر را یکی از ارکان اساسی برای کنترل همه گیری این بیماری خواند.

وضعیت کرونا در استانها

 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در ایران از ۷۵ میلیون دُز گذشت.

 ۱۶ مهر ماه بود که تلفات روزانه کرونا بعد از ۸۲ روز به عدد ۱۸۵ یعنی مشابه ۲۷ تیر سال جاری رسید اما ویروس شاخدار در تداوم حرکت سینوسی مرگبار خود و بویژه پس از پایان خیز پنجم تقریبا روندی کاهشی را طی کرده که در سه روز گذشته مشهود است.

تلفات کرونا روز یکشنبه ۲۵ مهر ماه به عدد ۱۹۹ رسید، روز دوشنبه ۲۶ مهر ماه، ۱۸۱ مورد فوتی اعلام شد و امروز سه شنبه ۲۷ مهر ماه روی عدد ۱۶۷ متوقف شد.  

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، از دیروز(دوشنبه) تا امروز(سه شنبه) ۲۷ مهر ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۳۰۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۸۳ نفر از آنها بستری شدند.

  • مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۸۰۹ هزار و ۹۶۷ نفر رسید.
  • همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۴ هزار و ۴۲۳ نفر رسید.
  • تا کنون ۵ میلیون ۳۴۷ هزار و ۴۸۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
  • ۴ هزار و ۶۲۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
  • تا کنون ۳۴ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۸۲۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

عبور واکسن های تزریق شده از ۷۵ میلیون دُز

همچنین تا کنون ۴۹ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۲۰۸ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۶ میلیون و ۶ هزار و ۱۰۹ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷۵ میلیون و ۳۸۰ هزار و ۳۱۷ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته، یک میلیون و ۲۶۶ هزار و ۶۳۷ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.

در حال حاضر ۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

خیز پنجم و مرگبار کرونا از ابتدای تیر ماه در کشور آغاز شد و وزارت بهداشت هشتم مهر ماه از عبور این خیز از کشور خبر داد.

در این خیز در ۲۸ مرداد و و هفتم مهر ماه به ترتیب شمار تلفات از یکصد و ۱۲۰ هزار نفر عبور کرد.

همچنین رکورد تلفات روزانه کرونا در این مدت چندین بار شکسته شد و روز دوم شهریور ماه با ۷۰۹ مورد مرگ روزانه به بالاترین شمار تلفات از ابتدای شیوع کرونا(اسفند ۹۸) در کشور رسید. 

این درحالیست مسولان طی روزهای اخیر از احتمال خیز ششم کرونا در کشور از آبان ماه خبر می دهند.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۵ مهر ماه گفت:‌ هنوز بابت کرونا و پیک ششم آسوده خاطر نیستیم و باید در حالت آماده‌باش بمانیم و امیدوارم با انجام واکسیناسیون سراسری در ماه‌های آینده، در وضعیت بهتری قرار بگیریم. 

 

 

۲۷ مهرماه و مهمترین خبرهای کرونایی استان ها

 بی توجهی نسبت به رعایت پروتکل‌ های بهداشتی در جامعه با نگاه به اینکه واکسیناسیون با شتاب در حال انجام است، باعث شده که کارشناسان نسبت به نمایان شدن موج ششم کرونا در جامعه هشدار دهند چرا که این بیماری در کمین عادی انگاری مردم است .

 به گزارش روز سه شنبه گروه اخبار استان ها ، طولانی شدن موج پنجم کرونا در کشور و فاصله کوتاه آن با زمان پیش بینی شده برای آغاز موج ششم، این نگرانی را در بین مسئولان بهداشت و درمان بوجود آورده است که در موج جدید درگیری بالاتری با این بیماری در کشور وجود داشته باشد . 

کارشناسان بهداشت و درمان معتقدند که  در روزهای اخیر شاهد افزایش تست های مثبت، بستری شدگان و مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا در کشور هستیم و این موضوع نشان می دهد که چرخش ویروس در جامعه زیاد شده که بسیار نگران کننده است.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، بر اساس آمار ستاد ملی مقابله با کرونا در برخی نقاط کشور شاهد گسترش بیماری کووید ۱۹ هستیم و از آنجا که استان تهران از شرایط سایر مناطق تاثیر می پذیرد؛ نگرانی برای اوج دوباره کرونا در پایتخت وجود دارد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با مروری بر پنج موج بیماری کرونا در کشور از ابتدای شیوع تاکنون، نسبت به مواجهه با موج ششم این بیماری هشدار داد و عواملی از جمله تغییر فصل، تعدد مسافرت‌ها، بازگشایی مدارس و برگزاری اجتماعات را در این زمینه دخیل دانست.

ویروس کرونا طی چند روز اخیر  با یک روند نوسانی شمار قربانیان خود را به بالا و یا زیر ۲۰۰ نفر رسانده است اما شمار قربانیان این بیماری طی ۲۴ ساعت گذشته به ۱۶۷ نفر کاهش پیدا کرد و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۴ هزار و ۴۲۳ نفر رسید.

تلفات کرونا روز یکشنبه ۲۵ مهر ماه به عدد ۱۹۹ رسید، روز دوشنبه ۲۶ مهر ماه، ۱۸۱ مورد فوتی اعلام شد و امروز سه شنبه ۲۷ مهر ماه روی عدد ۱۶۷ قرار گرفت.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، از دیروز(دوشنبه) تا امروز(سه شنبه) ۲۷ مهر ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۳۰۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۸۳ نفر از آنها بستری شدند.

همچنین تا کنون ۴۹ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۲۰۸ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۶ میلیون و ۶ هزار و ۱۰۹ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷۵ میلیون و ۳۸۰ هزار و ۳۱۷ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته، یک میلیون و ۲۶۶ هزار و ۶۳۷ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۵ مهر ماه گفت:‌ هنوز بابت کرونا و پیک ششم آسوده خاطر نیستیم و باید درحالت آماده‌باش بمانیم و امیدوارم با انجام واکسیناسیون سراسری در ماه‌های آینده، در وضعیت بهتری قرار بگیریم. 

در حال حاضر ۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

۲۷ مهرماه و مهمترین خبرهای کرونایی استان ها

آخرین اخبار وضعیت کرونا در شهرستان ها 

خرم‌آباد /  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به روند کاهشی ابتلا به کرونا که در این استان کند شده است گفت که پذیرش بیماران کووید ۱۹ در بیمارستان‌ها رو به افزایش است .

صالح آزادبخت بیان کرد: تعداد پذیرش بیماران کووید ۱۹ نسبت به ترخیص بیشتر شده است که با تداوم این روند موج ششم کرونا در لرستان آغاز می شود.

وی افزود: با شرایط موجود در صورت بی توجهی به پروتکل های بهداشتی امکان بروز موج ششم در آبان ماه دور از انتظار نیست و چنانچه این پیش بینی محقق شود خطرناک خواهد بود.

آزادبخت گفت: احتمال شیوع ویروس «لامبدا» در این شرایط وجود دارد که برای افراد مبتلا و حتی کسانی که قبلا به این بیماری مبتلا شده‌اند مشکل ساز می شود.

ارومیه /  رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی  گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، ابتلای ۷۵۶ نفر در استان به کرونا ثبت شد که کمترین آمار ابتلا طی ۸۰ روز گذشته است.

علی احمد آقاپور  افزود: از روز نهم مرداد امسال، روند ابتلا به کرونا در آذربایجان غربی افزایش یافت و در این مدت که پیک پنجم کرونا در آذربایجان غربی نظیر دیگر نقاط کشور حاکم بود، رکورد ثبت شده روزانه ابتلا به کرونا به ۲ هزار و ۳۰۹ نفر نیز رسید.

اردبیل / روند نزولی شیوع بیماری کووید ۱۹ در استان اردبیل که از چهار هفته پیش آغاز شده بود، در روزهای اخیر در وضعیت پایدار قرار گرفته است به طوری که طی شبانه‌روز گذشته ۳۰ فرد مبتلا به کرونا در مراکز درمانی این استان بستری شدند.

بنا به اعلام ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل، شمار مبتلایان روزانه کرونا در این استان نسبت به بالاترین آمار ثبت شده در ۴۰ روز پیش ۱۵۹ نفر کاهش را نشان می‌دهد ولی روند بستری در چند روز اخیر ثابت مانده است.

 در ادامه روند نزولی شیوع کرونا در استان اردبیل، مجموع مبتلایان بستری همزمان در مراکز درمانی این استان نیز به ۱۸۸ نفر رسیده که هر چند نسبت به بالاترین رکورد ثبت شده در ۴۰ روز قبل ۷۰۹ نفر کاهش یافته است ولی این آمار نیز در چند روز اخیر ثابت مانده است.

همچنین بر اساس آمار اعلام شده توسط دبیرخانه ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل با فوت سه نفر دیگر از مبتلایان طی شبانه روز گذشته، مجموع جان‌باختگان کرونا در این استان طی ۱۹ ماه گذشته و در خلال پنج موج ۲ هزار و ۵۰۵ نفر بوده است.

سمنان / مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان نیز با اشاره به واکسیناسیون دانش آموزان و معلمان در این استان گفت: ۹۰ درصد معلمان و ۷۰ درصد دانش آموزان استان تاکنون در برابر ویروس کرونا واکسینه شدند.

محمدرضا دستورانی افزود: سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ در یک‌سوم مدارس استان شامل ۳۳۵ مدرسه با ۱۷ هزار دانش‌آموز حضوری است که بیشتر در مناطق روستایی و عشایری قرار دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان بیان کرد: با افزایش واکسیناسیون دانش آموزان، سال تحصیلی به صورت حضوری در مدارس بیشتری در استان رقم می خورد.

آبادان  / مدیر آموزش و پرورش آبادان نیز  ارائه کارت واکسیناسیون از سوی دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال برای حضور در کلاس های درس را الزامی دانست و گفت: تاکنون ۴۱.۲۱ درصد دانش آموزان آبادان علیه ویروس کرونا واکسینه شدند.

 حبیب‌اله رمضانی با اشاره به تصمیم ستاد ملی کرونا در خصوص بازگشایی مدارس زیر ۳۰۰ نفر دانش آموز افزود:تاکنون ۹ هزار و ۸۳۲ دانش آموز ۱۲ تا ۱۸ سال در آبادان دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردند.

قم /  نخستین مرکز واکسیناسیون قم به‌صورت شبانه‌روزی راه‌اندازی شد.

محمدرضا قدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی قمدر این زمینه افزود: پس از تاکید وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مبنی بر فعال شدن مراکز واکسیناسیون به‌صورت شبانه‌روزی، نخستین مرکز دراین استان واقع در میدان روح الله شهر قم فعالیت خود را از امشب خود را آغاز می‌کند.

سنندج / مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه تاکنون یک میلیون و ۱۹۹ هزار و ۲۱۸ دُز واکسن کرونا با احتساب نوبت‌های اول، دوم و سوم در استان تزریق شده است گفت  که ۶۲ درصد جمعیت استان واکسینه شده‌اند.

امید بنفشی اظهار داشت: در حال حاضر روزانه بیش از ۲۱ هزار دُز واکسن در استان به گروه‌های هدف تزریق می‌شود.

ایلام /  در این استان،  تست کرونای ۱۸۱ نفر از ساکنان طی ۲۴ ساعت گذشته مثبت شده است.

دکتر محمد کریمیانرییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اعلام این خبر اظهار داشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون تست تعداد ۶۲ هزار و ۳۹۸ نفر از مردم استان ایلام برای ابتلا به ویروس کرونا مثبت بوده است.

وی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ فوتی ناشی از ویروس کرونا در استان ایلام ثبت نشده ولی از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون یک هزار و ۱۱۱ نفر جان خود را به علت ابتلا به کرونا از دست داده اند.

زاهدان / رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۱۵۵ مورد جدید کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۲۶هزار و ۵۵۷ نفر رسید.

دکتر سید محمد هاشمی‌شهری اظهارداشت: در شبانه‌روز گذشته فوتی ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان گزارش نشد.

وی با بیان اینکه هم‌اینک ۱۸۱بیمار حاد تنفسی و ۵۸ فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند افزود: از مردم عزیز درخواست می‌شود در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون می‌روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.

کرمانشاه /  رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته ۱۰ نفر دیگر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا فوت کردند، گفت: این تعداد نسبت به روز گذشته هفت نفر بیشتر است.

«مهدی محمدی» افزود: با احتساب این تعداد مجموع جان‌ باختگان استان کرمانشاه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۶۸۱ نفر رسیده است.

وی اظهار کرد: در شبانه‌روز گذشته ۲۱۷ نفر شامل ۹۷ بیمار مثبت بستری و ۱۲۰ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند که در مقایسه با روز گذشته ۱۹ نفر بیشتر است.

کمترین آمار ابتلا به کرونا طی ۸۰ روز گذشته در آذربایجان غربی ثبت شد

رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، ابتلای ۷۵۶ نفر در استان به کرونا ثبت شد که کمترین آمار ابتلا طی ۸۰ روز گذشته است.

علی احمد آقاپور روز سه شنبه افزود: از روز نهم مرداد امسال، روند ابتلا به کرونا در آذربایجان غربی افزایش یافت و در این مدت که پیک پنجم کرونا در آذربایجان غربی نظیر دیگر نقاط کشور حاکم بود، رکورد ثبت شده روزانه ابتلا به کرونا به ۲ هزار و ۳۰۹ نفر نیز رسید.

وی اضافه کرد: با فروکش کردن این پیک، تعداد مبتلایان، بستری شدگان و فوتی ها کاهش یافته ولی هنوز با وضعیت مطلوب بسیار فاصله داریم.

رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته همچنین ۲۶۸ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در استان بستری شدند که از این تعداد ۱۱۹ نفر مربوط به شهر ارومیه بود.

آقاپور گفت: با اضافه شدن این تعداد، کل بستری شدگان سندرم حاد تنفسی در استان به هزار و ۳۶۵ نفر رسیده که از این تعداد ۲۷۵ نفر در بخش های آی سی یو بوده و ۳۹ نفر با استفاده از ونتیلاتور قادر به تنفس هستند.

وی با اشاره به فوت ۱۸ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در آذربایجان غربی از جمله ۶ نفر در ارومیه افزود: با اضافه شدن این تعداد، کل فوتی های ناشی از کرونا در استان به ۶ هزار و ۶۷۶ نفر رسیده است.

تاکنون ۲۹۵ هزار نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شده و ۲.۳ درصد این تعداد، جان خود را از دست داده اند.

۱۵۵ سیستان و بلوچستانی دیگر به کرونا مبتلا شدند

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۱۵۵ مورد جدید کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۲۶هزار و ۵۵۷ نفر رسید.

دکتر سید محمد هاشمی‌شهری روز سه‌شنبه اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته فوتی ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان گزارش نشد.

وی با بیان اینکه هم‌اینک ۱۸۱بیمار حاد تنفسی و ۵۸ فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند افزود: از مردم عزیز درخواست می‌شود در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون می‌روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان ادامه داد: از آنجایی که کشف راه‌های انتقال کرونا و عوارض ناشی از آن نیازمند گذشت مدت‌زمانی از شیوع و اپیدمی ویروس است و سپس براساس یافته‌های علمی رفتار عامل بیماری شناسایی می‌شود ضروریست شهروندان‌ تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه کمبودی در داروهای ضد ویروس و تجهیزات موردنیاز بیماران کرونایی در سیستان و بلوچستان وجود ندارد: براساس مطالعات انجام شده واکسیناسیون عمومی از شمار مبتلایان، بستری و فوت‌شدگان ناشی از کرونا به شدت کاسته و این روند کاهشی موارد ابتلا به کرونا در این استان نیز ارتباط مستقیمی با انجام واکسیناسیون داشته است.

آمار کرونا در مازندران؛ ۲۶ مهر

 آمارهای کرونایی مازندران در ۲۴ ساعت منتهی به عصر دوشنبه ۲۶ مهر با افزایش قابل توجه نسبت به روزهای اخیر همراه بود. تعداد مجموع بستری‌شدگان کرونایی بار دیگر از مرز ۴۰۰ نفر گذشت. ۶ نفر نیز در شبانه‌روز گذشته جان باختند که بیشترین تعداد در دو هفته گذشته است.

مجموع فوتی‌های کرونا در چهارمحال و بختیاری به هزار و ۶۲۵ نفر رسید

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری از شناسایی ۸۱ هزار و ۴۵۲ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در این استان از ابتدای شیوع تاکنون خبر داد و گفت: از این تعداد یک هزار و ۶۲۵ نفر جان خود را از دست دادند.

مجید شیرانی روز دوشنبه افزود: فوتی‌های کرونا در استان ۲ درصد مجموع مبتلایان را شامل می‌شود این در حالیست که نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور بیش از ۲ درصد است که نشانگر از مدیریت مطلوب استان در مواجهه با ویروس کرونا بوده است.

وی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته نیز چهار بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادند که این افراد بیشتر شامل کسانی است که به هیچ یک از روش‌های درمانی پاسخ نمی‌دهند و یا دارای بیماری زمینه‌ای هستند.

شیرانی با بیان اینکه شیوع کرونا در استان همچنان کاهشی است، تصریح کرد: در برخی روزها روند کاهشی شیوع کرونا کند می‌شود اما در مجموع همچنان در شیب نزولی کرونا قرار داریم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری از مراجعه ۷۵۳ بیمار مشکوک به علائم بالینی کرونا به مراکر بهداشتی و درمانی استان در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد آزمایش ۲۰۹ بیمار مثبت قطعی اعلام شد که ۵۲ نفر در مراکز درمانی استان بستری شدند و ۱۵۷ بیمار نیز سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.

شیرانی روند واکسیناسیون علیه کرونا در استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: تا ۲ هفته آینده ۷۰ درصد جمعیت استان نسبت به ویروس کرونا به طور کامل ایمن می‌شوند اما با این وجود رعایت پروتکل‌های بهداشتی ضروری است.

از ابتدای شیوع کرونا تا ۲۶ مهر ۲۳۰ هزار و ۲۳۸ مورد تست تشخیص مولکولی تشخیص کرونا در استان انجام گرفته شده که از این تعداد ۸۱ هزار و ۴۵۲ مبتلای به بیماری کووید ۱۹ شناسایی شده است.

بر اساس جدیدترین رنگبندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، فارسان، لردگان و کیار در وضعیت نارنجی (پرخطر) و شهرستان‌های سامان، بن، کوهرنگ، خانمیرزا و اردل در وضعیت زرد (خطر متوسط) شیوع کرونا قرار دارند.

کرونا جان سه کرمانشاهی دیگر را گرفت

 رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته سه نفر دیگر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا فوت کردند، گفت: مجموع جان‌ باختگان در این استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۶۷۱ نفر رسیده است.

«مهدی محمدی» دوشنبه شب افزود: در شبانه‌روز گذشته ۲۳۶ نفر شامل ۸۷ بیمار مثبت بستری و ۱۴۹ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند که در مقایسه با روز گذشته ۹۳ نفر بیشتر است.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون ۸۳۹ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری هستند که تعداد آنها نسبت به روز گذشته پنج نفر بیشتر شده است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: از این تعداد، ۱۷۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال ۳۳ نفر هم وخیم است.

وی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۹ نفر در مراکز درمانی استان با علایم بیماری کرونا بستری و ۱۷۸ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

محمدی ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۲۹۴ بیمار هم در مراکز درمانی استان کرمانشاه برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند که نسبت به روز قبل ۱۵ نفر کمتر است.

براساس رنگ بندی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستان‌های پاوه، جوانرود و سرپل ذهاب همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

براساس این گزارش، شهرستان‌ های کرمانشاه، هرسین، سنقروکلیایی، کنگاور، صحنه، اسلام آبادغرب و روانسر در وضعیت نارنجی و شهرستان های قصرشیرین، ثلاث باباجانی، گیلانغرب و دالاهو نیز در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهرستان و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.  

آمار بستری های مشکوک به کرونا در یزد به ۴۲۴ نفر رسید

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به روند افزایش تعداد افراد مشکوک به ویروس کرونا گفت: هم اکنون ۴۲۴ بیمار مشکوک به کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری هستند.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، سید ابراهیم سلمانی افزود: هم اکنون ۸۰ نفر از این تعداد در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در شبانه روز گذشته، ۱۰۴ بیمار مشکوک در بیمارستان های استان پذیرش شدند و ۲ نفر هم بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند.

سلمانی با اشاره به اهمیت واکسیناسیون در کاهش موارد ابتلا و فوت افراد تصریح کرد: تا انجام واکسیناسیون حداکثری،استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از حضور در تجمع  ضروری است.

همچنین نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی  دوشنبه شب  گفته بود که هرچند تزریق واکسن مهمترین راه قطع زنجیره انتقال بیماری است، باید همراه با آن مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

سیدجلیل میرمحمدی میبدی در نشست برخط( آنلاین) «واکسن کرونا؛ از شایعه تا واقعیت» که از سوی نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) استان یزد برگزار شد، افزود: تمامی مجامع علمی دنیا بهترین مسیر برای پیشگیری شهروندان از ابتلا به ویروس کرونا را انجام واکسیناسیون می‌دانند.

به گفته نماینده شهرستان های میبد و تفت در مجلس یازدهم ، بر اساس آخرین نتیجه مطالعه انجام شده ارسالی به کمیسیون بهداشت ، درمان و فرهنگستان علوم پزشکی کشور در ارتباط با ۳۷۰ هزار نفر از افرادی که در استان فارس واکسن کووید ۱۹ تزریق کردند، میزان مرگ و میر و هم زمان بستری افرادی که واکسن زدند ، در بیمارستان کاهش یافته‌ است.

وی در ادامه تاکید کرد: تمامی واکسن های موجود در شبکه بهداشت و درمان کشور با طی سیر علمی، آزمایشی و رسیدن به تولید انبوه مورد تایید سازمان سازمان جهانی بهداشت رسیده است و  کسانی که ۲ دز واکسن را دریافت کردند تا یکسال احتمال مبتلا شدن آنها به ویروس کرونا در صورت رعایت پروتکل های بهداشتی بسیار کم است ،بهتر است هر ۲ دز واکسن از یک نوع تزریق شود.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد ،این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. 

حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود می‌یابند، برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد. 

روزانه ۲۰۰ بیمار جدید مثبت کرونا در بیمارستان های فارس بستری می‌شوند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد: به طور متوسط، روزانه بیش از ۲۰۰ بیمار جدید مشکوک و یا مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان فارس بستری می شوند.

 دکتر  مهرزاد لطفی روز سه شنبه  ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت، با بیان اینکه آمار یادشده بستری ها در بیمارستان های استان، گویای گستردگی چرخش بیماری در سطح جامعه و ضرورت پایبندی بیشتر به رعایت پروتکل های بهداشتی، به ویژه در فصل سرما است.

وی به ارزیابی وضعیت رنگ بندی کرونا در سطح استان پرداخت و اعلام کرد: هنوز شهرستان استهبان در وضعیت قرمز قرار دارد.

دکتر لطفی با اشاره به تحلیل روزانه آخرین وضعیت کرونا در شهرستان های استان فارس در این نشست، هدف از این اقدام را حفظ سلامت جامعه در برابر این بحران دانست که در طی ماه های اخیر با جدیت دنبال شده است.

او در بخش دیگری از این نشست با بررسی آخرین آمارهای واکسیناسیون در استان و کشور اظهار کرد: با تلاش تیم های واکسیناسیون و تعامل بین بخشی در فارس، این آمار به بالای ۷۰ درصد رسیده که این میزان از میانگین آمار کشوری بالاتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه این نشست با بررسی وضعیت مناطق مختلف استان از نظر میزان ابتلا، آخرین وضعیت سلامت بیماران در بخش های عادی و ویژه بیمارستان های استان، درصد اشغال تخت، میزان مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته استان، آمار نمونه گیری در آزمایشگاه های تشخیصی استان، روند بهبودی بیماران و علت های فوت جان باختگان ۲۴ ساعت گذشته در استان پرداخت و دستورات لازم در خصوص بهبود شاخص های یاد شده صادر شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اینکه مشارکت و حضور فعال مردم در مراکز واکسیناسیون، نوعی عمل به مسوولیت اجتماعی است، از افرادی که هنوز برای دریافت نوبت اول و دوم واکسن کرونا اقدام نکرده اند خواست تا به نزدیک ترین مرکز واکسیناسیون مراجعه کرده و در ایمن سازی عمومی سهیم شوند.

بهبودی بیش از ۹۷ درصد از بیماران مبتلا به کرونا ویروس در فارس

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز هم آخرین وضعیت کرونا در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز سه شنبه بیست و هفتم مهر ۱۴۰۰، اعلام کرد.

 دکتر سید روح اله حسینی تازه ترین آمارهای مربوط به کرونا   در استان فارس را اعلام کرد و ، از بهبودی ۴۵۱ هزار و ۵۷۰ نفر معادل ۹۷ درصد بیماران کووید۱۹ استان از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

او در ادامه اظهار داشت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و ۶۰۵ هزار و ۷۶۳ مورد تست تشخیصی در فارس انجام شده که از این تعداد یک میلیون و ۳۹۹ هزار و ۱۵۸ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده و با بررسی نمونه های انجام شده، ۴۱۸ هزار و ۳۲۵ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

 همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون، ۲۰۶ هزار و ۶۰۵ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۴۷ هزار و ۲۵۸ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع تاکنون، ۴۶۵ هزار و ۵۳۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه ۲۶۷ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان های استان بستری شده اند، افزود: هم اکنون هزار و ۷۴۸ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان های فارس بستری هستند که از این تعداد، ۱۸۷ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

دکتر حسینی همچنین از جان باختن ۴ هم استانی دیگر در اثر ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و افزود: مجموع جانباختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون نیز به ۶ هزار و ۸۴۷ نفر رسیده است.

او با بیان اینکه تاکنون، دو میلیون و ۸۴۴ هزار و ۹۶۳ دُز نوبت اول و یک میلیون و ۷۸۹ هزار و ۱۸۸ دُز نوبت دوم واکسن علیه کروناویروس در مراکز واکسیناسیون به مردم استان فارس تزریق شده است، افزود: با ۵۴ هزار و ۸۰۰ دُز تزریق شده طی روز گذشته، مجموع واکسن های کرونا تزریق شده در فارس تا امروز، به چهار میلیون و ۶۳۴ هزار و ۱۵۱ دُز رسید.

این مقام مسوول در دانشگاه با تاکید بر لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی در جامعه و اهمیت مراجعه زودهنگام مردم استان به مراکز واکسیناسیون برای دریافت واکسن کرونا، ابراز امیدواری کرد که در آستانه میلاد نبی اکرم (ص) و به برکت این ایام، خداوند متعال رحمت خویش را بر ما نازل کند و هر چه سریع تر بحران بیماری کرونا پایان یابد.

آمار فوتی‌های روزانه کرونا در کرمانشاه به ۱۰ نفر افزایش یافت

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته ۱۰ نفر دیگر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا فوت کردند، گفت: این تعداد نسبت به روز گذشته هفت نفر بیشتر است.

«مهدی محمدی» روز سه‌شنبه افزود: با احتساب این تعداد مجموع جان‌ باختگان استان کرمانشاه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۶۸۱ نفر رسیده است.

وی اظهار کرد: در شبانه‌روز گذشته ۲۱۷ نفر شامل ۹۷ بیمار مثبت بستری و ۱۲۰ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند که در مقایسه با روز گذشته ۱۹ نفر بیشتر است.

محمدی یادآور شد: هم‌اکنون ۸۴۷ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری هستند که تعداد آنها نسبت به روز گذشته هشت نفر بیشتر شده است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: از این تعداد، ۱۷۳ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال ۲۷ نفر هم وخیم است.

وی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۸ نفر در مراکز درمانی استان با علایم بیماری کرونا بستری و ۲۰۳ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

محمدی ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۳۲۴ بیمار هم در مراکز درمانی استان کرمانشاه برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند که نسبت به روز قبل ۳۰ نفر بیشتر است.

براساس رنگ بندی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستان‌های پاوه، جوانرود و سرپل ذهاب همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

براساس این گزارش، شهرستان‌ های کرمانشاه، هرسین، سنقروکلیایی، کنگاور، صحنه، اسلام آبادغرب و روانسر در وضعیت نارنجی و شهرستان های قصرشیرین، ثلاث باباجانی، گیلانغرب و دالاهو نیز در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهرستان و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.