طبق گزارش وزارت بهداشت در روز دوشنبه 5 مهر 1400، در حال حاضر ۲۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۲۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

به گزارش جماران؛ مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۸۹ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور از ۵۱ میلیون دُز عبور کرد.

از دیروز (یکشنبه) تا امروز دوشنبه  ۵ مهر ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۴ هزار و ۴۷۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲ هزار و  ۲۱۹ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به  ۵۵میلیون و ۴۷۹ هزار و   ۹۰ نفر رسید و تا کنون ۴۹ میلیون ۶۶۰  هزار و ۹۸نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

۶ هزار و  ۲۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته با مرگ  ۲۸۹  نفر، مجموع تلفات کرونا در کشور به ۱۱۹ هزار و  ۶۴۹ نفر رسید.

تا کنون ۳۱ میلیون و   ۸۶۸هزار و  ۸۲۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

تا کنون ۳۶  میلیون و ۳۰۳هزار و ۸۲۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و  ۱۵میلیون و  ۶۴۶ هزار و ۹۶۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به  ۵۱  میلیون و ۹۵۰هزار و ۷۸۳ دُز رسیده است.

در شبانه روز گذشته، ۹۹۱ هزار و ۸۰۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.

در حال حاضر ۲۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۲۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

طی روزهای گذشته تلفات روزانه کرونا با توجه به واردات واکسن و تسریع واکسیناسیون روندی کاهشی گرفته و روز ۳۱ شهریور ماه پس از ۵۳ روز که تلفات کرونا به بالای ۳۰۰ نفر افزایش یافت، به رقم ۲۸۶ و زیر ۳۰۰ رسید.  

تلفات کرونا در خیز پنجم که از ابتدای تیر ماه آغاز شد شدت بیشتری گرفت و ۲۸ مرداد ماه از مرز یکصد هزار نفر عبور کرد و روز سه شنبه دوم شهریور ماه با ۷۰۹ مورد مرگ، رکورد تلفات روزانه طی ۱۹ ماه گذشته شکست.

گرچه اپلیکشین ماسک ۲۳ شهریور ماه از عبور کشور از خیز پنجم کرونا خبر داد و همچنین ۲۶ شهریور ماه در برآوردی دیگر اعلام کرد تهران و چندین شهرستان از وضعیت قرمز کرونایی خارج شده اند، اما معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز چهارشنبه ۳۱ شهریور ماه اعلام کرد که از موج پنجم کرونا رد نشده‌ایم.

قاسم جان بابایی افزود: گاهی ممکن است این شرایط رو به کاهش در برخی استان ها که دستورالعمل ها به درستی رعایت نکنند طولانی شود.

معاون وزیر بهداشت یادآور شد: در تجربه های قبل دیدیم گاهی یک پیک در استانی یک تا دو ماه طول می کشد اما در برخی استان ها، تا چهار ماه هم طول می کشد که نمونه های آن را در استان های بزرگ داشتیم.

کرونا اوایل اسفند ۹۸ در ایران شیوع یافت.

 

 

پنجم مهرماه و آخرین خبرهای کرونایی استانها

هرچند ۲ سال است به واسطه شیوع کرونا، بسیاری از مردم از شرکت در راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی محروم شده‌اند اما جاماندگان این راهپیمایی امروز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مسیرهایی را به سمت امامزادگان و اماکن متبرکه در شهرهای مختلف کشور پیمودند و در غم سرور و سالار شهیدان سوگواری کردند.

کرونا در ۱۹ ماه گذشته بسیاری از مناسبات از جمله برگزاری آیین‌های ملی و مذهبی را تحت تاثیر قرار داده است اما شیوع این ویروس مانع آن نشد تا مردم ایران اسلامی، آیین‌های ملی و مذهبی خود را به فراموشی بسپارند بلکه با رعایت پروتکل‌های اجتماعی این مناسبات را برگزار کردند.

بررسی آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در ایران گویای آن است که بسیاری از شهرستان‌های غربی و شمال غربی کشور در استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه همچنان روند صعودی کرونا را طی می‌کنند و تعداد مبتلایان و فوتی‌ها در این استان‌ها همچنان بالاست.

در مقابل، کرونا در برخی شهرستان‌های استان خوزستان، سمنان، گلستان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان روند صعودی را طی می‌کند و روز به روز از تعداد مبتلایان و فوتی‌های کرونا در این استان‌ها کاسته می‌شود.

در مجموع در ایران روند کاهشی موج پنجم شیوع کرونا از روزهای گذشته آغاز شده و امید برای مهار این موج افزایش پافته است.

همچنین امید است با گام‌های خوب و مثبتی که در واکسیناسیون کرونا در نقاط مختلف کشور برداشته شده و روزانه بر تعداد افراد تزریق کننده واکسن افزوده می‌شود، در ماه‌های آینده به سمت مهار این ویروس یا کاهش خطرات آن گام برداریم.

امروز همزمان با اربعین حسینی، مراکز واکسیناسیون در بسیاری از نقاط فعال بود و کار تزریق واکسن ادامه داشت تا هرچه سریعتر ایرانیان در مقابل ویروس منحوس کرونا ایمن شوند.

براساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تاثیر واکسیناسیون در کاهش مرگ و میر بیماران کووید۱۹ کاملا مشهود است به گونه‌ای که براساس آخرین آمار مرگ و میر روزانه کرونا در ۱۶ استان کشور، کمتر از پنج نفر بود.

بر اساس این گزارش استان های کرمان، هرمزگان و خراسان جنوبی هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کرونا نداشته‌اند و در استان های یزد، ایلام، سمنان و سیستان و بلوچستان در شبانه روز گذشته، فقط یک مورد مرگ و میر کرونایی ثبت شده است.

همچنین استان‌های مرکزی، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد در این‌بازه زمانی، هر کدام فقط ۲ مورد مرگ و میر کووید۱۹ داشتند و در استان‌های همدان، اردبیل و زنجان در شبانه‌روز گذشته، سه مورد مرگ و میر کرونایی ثبت شده است.

در استان خراسان شمالی نیز چهار مورد و در استان‌های لرستان و چهارمحال و بختیاری هم پنج‌ مورد مرگ و میر بیماران کووید۱۹ ثبت شده است.

با این وجود همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم مورد تاکید است چرا که عادی انگاری توسط شهروندان، می‌تواند ایران را وارد پیک ششم کرونا کند.

آخرین خبرها از شیوع کرونا و روند واکسیناسیون در استان‌ها

امروز تعداد مبتلایان و فوتی‌های کرونا نسبت به روزهای گذشته روند کاهشی را تجربه کرد و  ۱۴ هزار و ۴۷۰ مبتلای جدید به کووید۱۹ و ۲۸۹ فوتی بر اثر این بیماری طی ۲۴ ساعت گذشته ثبت شد. 

آخرین اخبار منتشر شده از سوی خبرنگاران مراکز و دفاتر استانی در ارتباط با کرونا به شرح زیر می‌آید:

البرز/ فوت ۱۱ نفر و بستری شدن ۱۲۴ بیمار کووید۱۹ در البرز طی ۲۴ ساعت گذشته/ اکنون ۹۰۴ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های البرز تحت مراقبت پزشکی قرار دارند.

لرستان/ پنج بیمار مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته در این استان جان باختند و تعداد قربانیان به ۲ هزار و ۴۶۹ نفر رسید/۳۸۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا نیز طی شبانه روز گذشته در این استان شناسایی شدند تا مجموع مبتلایان به ۱۸۲ هزار و ۵۲۸ نفر برسد/اکنون ۷۱۰ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستان ها و مراکز درمانی لرستان بستری هستند.

فارس/ نیاز به اکسیژن در بیمارستان‌های فارس/ ابتلای ۷۴ نفر به بیماری کووید۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در لارستان/تحویل بیش از ۱۷۴ هزار دُز واکسن به لارستان/ فوت ۳۹۵ لارستانی براثر ابتلا به کرونا از ابتدا تا کنون

خوزستان/ تا پایان روز شنبه سوم مهر ماه جاری ۲ میلیون و ۶۵۴ هزار دُز واکسن در خوزستان تزریق شد/ از جمعیت سه میلیون و ۱۵۰ هزار نفری بالای ۱۸ سال استان  یک میلیون و ۷۵۳ هزار و ۹۷۹ نفر واکسن نوبت اول و ۹۰۰ هزار و ۹۵۷ نفر هر دو نوبت واکسن خود را دریافت کرده اند.

قم/تمام مراکز واکسیناسیون قم در روز اربعین فعال بودند/روز گذشته با واکسینه شدن بیش از ۱۵ هزار تن در قم، پوشش واکسیناسیون این استان از مرز ۵۰ درصد عبور کرد.

ایلام/۳۸۳ هزار دُز واکسن کرونا در ایلام تزریق شد/  ۴۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان هنوز واکسن کرونا تزریق نکرده اند/ در شبانه روز گذشته ۱۴۰ ابتلای جدید کرونا در ایلام شناسایی شد و مجموع  مبتلایان استان به ۵۹ هزار و ۴۶۹ نفر رسید/کرونا در شبانه روز گذشته یک ایلامی دیگر را به کام مرگ کشاند و مجموع فوتی های استان به هزار و ۶۹ نفر افزایش یافت.

اراک/ ۳۸ هزارو ۵۳ دُز واکسن در طرح ایران یاران جوان استان مرکزی تزریق شد/ ۱۲ بیمار کووید ۱۹ طی ۲ روز گذشته در استان به دلیل کرونا جان باختند و شمار فوتی‌های این بیماری به ۲ هزار و ۷۲۱ نفر رسید/ شمار مبتلایان به کرونا ویروس از زمان شیوع این ویروس تاکنون در استان به ۹۴ هزار و ۶۸۰ نفر رسیده است.

آذربایجان غربی/ پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون مهاباد به هشت مرکز افزایش یافت/ تاکنون بیش از ۱۲۵ هزار دُز واکسن کرونا در مهاباد تزریق شده است/تاکنون بیش از ۴۸۰ نفر در مهاباد به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

سمنان/ بستری٢۵ بیمار جدید مثبت با تشخیص قطعی ابتلا به کووید۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در استان سمنان/ کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید۱۹ از ابتدای شیوع بیماری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان به ۸۳۸۲ نفر رسید.

اردبیل/ شیوع کرونا در استان اردبیل به پایین‌ترین حد ۲ ماه اخیر رسید/ ابتلای ۳۴ نفر به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته

تهران/ ضدعفونی قطارهای مترو تهران تا قطع کامل زنجیره کرونا ادامه دارد/واحدهای سیار شهرداری تهران بیش از ۳هزار نفر را علیه کروناواکسینه کردند.

بوشهر/ ۲۵ مرکز تزریق واکسن کرونا در استان فعال است/۷۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال این استان معادل ۵۱۴ هزار نفر واکسن کرونا دریافت کرده‌اند/ شمار بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های این استان به زیر ۲۰۰ نفر رسیده است این در حالی است که این رقم در مرداد ماه به هزار نفر  رسیده بود.

تزریق ۹۹۱ هزار و ۸۰۱ دُز واکسن کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دوشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تا کنون ۳۶ میلیون و ۳۰۳هزار و ۸۲۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و  ۱۵میلیون و  ۶۴۶ هزار و ۹۶۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به  ۵۱  میلیون و ۹۵۰هزار و ۷۸۳ دُز رسیده است.

همچنین براساس این اطلاعیه در شبانه روز گذشته، ۹۹۱ هزار و ۸۰۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.

وزارت بهداشت اعلام کرده است: تا امروز دوشنبه  ۵ مهر ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۴ هزار و ۴۷۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲ هزار و  ۲۱۹ نفر از آنها بستری شدند.

همچنین مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به  ۵۵میلیون و ۴۷۹ هزار و   ۹۰ نفر رسید و تا کنون ۴۹ میلیون ۶۶۰  هزار و ۹۸نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

۶ هزار و  ۲۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته با مرگ  ۲۸۹  نفر، مجموع تلفات کرونا در کشور به ۱۱۹ هزار و  ۶۴۹ نفر رسید.

در حال حاضر ۲۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۲۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

آمار مبتلایان به کرونا در مشهد ۲۵ درصد کاهش یافت

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر آمار موارد مثبت‌ کرونا از ۶۰ درصد به ۳۵ درصد کاهش پیدا کرده و نسبت به هفته گذشته ۲۵ درصد کمتر شده است که با تداوم این شرایط می‌توان به وضعیت بهتر هم رسید.

دکتر محمدحسن درخشان افزود: میزان مراجعات مردم به مراکز منتخب کرونا نیز پس از فروکش موج پنجم بحران کرونا ۵۰ درصد کاهش یافته است اما این وضعیت نباید به معنای پایان بحران و عادی‌انگاری معنا شود زیرا اگر کوچکترین غفلت و بی‌توجهی صورت پذیرد بار دیگر در وضعیت بسیار سخت کرونایی گرفتار خواهیم شد.

وی ادامه داد: در روزهای اوج موج پنجم بحران کرونا روزانه هفت هزار نفر به مراکز منتخب کرونا مراجعه‌ می‌کردند و اکنون این عدد به سه هزار و ۵۰۰ نفر در روز کاهش یافته است اما همان گونه که اشاره شد نباید کاهش آمارها را به معنای پایان بحران معنا کرد زیرا این ویروس به دنبال کوچکترین فرصتی برای خودنمایی مجدد است و ما می‌توانیم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی کاری کنیم که چنین فرصتی به‌وجود نیاید.

عضو کمیته بهداشت ستاد مدیریت اجرایی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر تعداد ۴۱ مرکز منتخب کرونا در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است که از این تعداد ۲۳ مرکز در مشهد و ۱۸ مرکز در شهرستان‌های تابعه قرار دارد و از مجموع مراکز فعال منتخب کرونا چهار مرکز مشهد شبانه‌روزی و بقیه مراکز از ساعت ۷:۳۰ تا ۲۰:۳۰ فعال هستند.

درخشان با ذکر این نکته که مراجعه بی‌دلیل به مراکز منتخب کرونا باعث می‌شود افرادی هم که کرونا ندارند به این بیماری مبتلا شوند افزود: افراد زیادی هستند که علائم کرونا را ندارند اما برای دریافت تست پی.سی.آر منفی به بهانه‌های مختلف همچون بازگشت به محل کار و دریافت واکسن کرونا مراجعه می‌کنند که نه تنها نیازی به انجام این کار نیست بلکه خطرناک هم هست و اگر فرد بهبود یافته می‌خواهد به محیط کار باز گردد گواهی پزشک کافی است و کسی که می‌خواهد واکسن کرونا دریافت کند باید اقدام نماید و برای هیچ کدام از این موارد نیازی به مراجعه به مراکز منتخب کرونا نیست.

۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. این دانشگاه به عنوان قطب پزشکی در شرق کشور دارای حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی است.

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۸۸ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور از ۵۰ میلیون دز عبور کرد.

از دیروز شنبه تا امروز یکشنبه چهارم مهر ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۷۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و هزار و ۹۲۶ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به پنج میلیون و ۵۳۳ هزار و ۵۲۰ نفر رسید.

تا کنون چهار میلیون ۹۴۴ هزار و ۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند اما ۶ هزار و ۳۲۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۴ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۶۸۰ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۵ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۸۲۴ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۴۹ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۵۰۴ دُز رسید.

۳۷۳ مورد ابتلای جدید کرونا در استان مرکزی شناسایی شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: ۳۷۳ مورد ابتلای جدید کرونا در استان مرکزی بر اساس آخرین یافته‌های آزمایشگاهی در شبانه روز اخیر شناسایی شد.

دکتر سید «محمد جمالیان» افزود: ۵۰ نفر از بیماران جدید شناسایی شده در این استان برای پیگیری امور تخصصی درمانی در بیمارستان‌ها بستری شدند.

وی بیان کرد: ۳۲۳ نفر از این افراد نیز خدمات درمانی سرپایی دریافت کرده و باید تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: شمار مبتلایان به کرونا ویروس از زمان شیوع این ویروس تاکنون در استان به ۹۴ هزار و ۶۸۰ نفر رسیده است.

جمالیان بیان کرد: ۱۲ بیمار کووید ۱۹ نیز در این بازه زمانی در استان به دلیل کرونا جان باختند و شمار فوتی‌های این بیماری به ۲ هزار و ۷۲۱ نفر رسید.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

 

امکان رخداد موج ششم کرونا در لارستان فارس قوت گرفت

دانشکده علوم پزشکی لارستان اعلام کرد: شهرهای شرفویه و جویم وضعیتی فوق قرمز گرفته اند، استقبال از واکسن در بین افراد بالای ۱۸ سال برغم ایجاد همه زیرساخت ها بسیار ضعیف است ،البته میزان توجه به پروتکل های بهداشتی به شدت پایین آمده که پیامد این رخدادها قوت گرفتن بروز موج ششم کرونا است.

در روزهایی که موجی از امیدواری نسبت به روند کاهشی و نزولی بیماری کووید ۱۹و عبور از تنگناها و هراس حدود دو ساله ویروس مرگبار کرونا در بسیاری از مناطق ایران به واسطه تزریق انواع واکسن  فراگرفته اما اینجا در لارستان فارس گویا وضعیت همچنان متفاوت پیش می رود و حتی خطر بروز پیک ششم آن نیز به گوش می رسد.

دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز روز گذشته آخرین آمار مبتلایان را ۷۶ نفر اعلام کرد ، آن هم در آستانه بازگشایی مدارس و در حالی که بسیاری از صنوف و مشاغل امیدودار به رفع محدودیت ها  و رهایی از وضعیت دوران  تاریک کرونایی شده اند.

این وضعیت یعنی اینکه همچنان خطر در کمین است و حتی با تغییر محسوس و ملموس از روند کاهشی شمار مبتلایان و مرگ و میرهای ناشی از کرونا در سطح ملی اما هر جایی که مردم و شهروندان نسبت به تزریق واکسن اهتمام نمی ورزند و یا نسبت به این مهم بی تفاوت هستند باید شاهد بروز موج  ششم آن نیز بود.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان می گوید: در موج  پنجم کرونا که یکی از پیچیده ترین و خطرناک ترین موج های  کرونایی در سطح کشور نیز بود ۱۲۴ فوتی ناشی از کرونا در شهرستان های لارستان، خنج و اوز ثبت شد.

وحید یگانه روز دوشنبه گفت: کل فوتی های ناشی از کرونا در این شهرستان ها  ۳۹۵ نفر بوده است، شمار مبتلایان در پیک پنجم در این شهرستان ها نیز ۱۰ هزار و ۹۳۲ نفر گزارش شده است.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه استقبال ضعیف مردم و افراد بالای ۱۸ سال نسبت به واکسیناسیون خطر بروز پیک ششم در منطقه را نیز قوت و شدت بخشیده است ، گفت: شهرهای جویم و شرفویه همچنان در وضعیت قرمزکرونایی قرار دارند که البته عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این مناطق، همچنان آمار ابتلا به کرونا را بالا نگه داشته است.

وی بیان کرد: بر اساس بررسی ها همچنان نیمی از افراد و شهروندان واجد شرایط و به ویژه افراد بالای ۱۸ سال برغم ایجاد همه زیرساخت ها و تامین سان و امکاات لازم اما نسبت به تزریق واکسن بی تفاوت هستند.

یگانه ، با اشاره به میزان استقبال مردم از واکسن در شهرستانهای زیرپوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز افزود: شهر لار با ۸۰ درصد، براک و مرکز هرمود مهرخوئی با ۵۷ درصد، بلغان با ۵۶ درصد، در شهرستان خنج نیز آشنا و کورده هر کدام با ۵۶ درصد و در شهرستان اوز مرکز شهر اوز نیز با ۵۰ درصد واکسیناسیون گروه‌های هدف، بیشترین استقبال از واکسیناسیون کرونا را داشته‌اند.

وی گفت: همچنین شهرهای لطیفی با ۳۲ درصد، خور با ۳۶ درصد، سیف‌آباد و بیغرد با ۳۸ درصد، بیدشهر با ۳۴ درصد و فیشور در شهرستان اوز نیز با ۴۱ درصد کمترین میزان واکسیناسیون را به نام خود ثبت کرده‌اند.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان نتیجه این استقبال ضعیف از واکسیناسیون را خطرناک آن هم در آستانه بازگشایی مدارس دانست و گفت: وضعیت رنگ بندی کرونا هم اینک در شهرهای شرفویه و جویم لارستان به دلیل ضعف محسوس در تزریق واکسن قرمز و فوق قرمز شده است.

یگانه بیان کرد:با توجه به هدف گذاری دانشکده علوم پزشکی و وضعیت خطرناک به ویژه در موج پنجم پوشش بالای ۸۰ درصدی تزریق واکسن مد نظر است که این امر تاکنون محقق نشده است.

یگانه با اشاره به تحویل بیش از ۱۷۴ هزار دُز واکسن به لارستان نیز گفت: تاکنون ۱۰۶ هزار و ۴۵۶ دُز واکسن در نوبت اول و ۵۶ هزار و ۱۷۰ دُز واکسن در نوبت دوم به گروه‌های هدف تزریق شده است.

وی با بیان اینکه شرایط و زیرساخت ها برای واکسناسیون همه افراد واجد شرایط حتی اتباع خارجی در سطح منطقه فراهم است گفت:  تمام افراد بالای ۱۸سال اتباع خارجی مقیم شهرستان های لارستان، اوز و خنج  همچون ایرانی ها می توانند با مراجعه به مراکز تزریق واکسیناسیون نسبت به تزریق دُز نخست یا دوم خود اقدام کنند.

 

فوت ۱۱ نفر و بستری شدن ۱۲۴ بیمار کووید۱۹ در البرز

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد که ۱۱ بیمار کووید۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در این استان جان باختند و ۱۲۴ بیمار دیگر به تخت های بستری انتقال یافتند.

دکتر محمد فتحی روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: اکنون ۹۰۴ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های البرز تحت مراقبت پزشکی قرار دارند.

وی بیان داشت: با مرگ ۱۱ بیمار کووید۱۹ شمار کل جانباختگان این بیماری در البرز به پنج هزار و ۹۷۴ نفر رسید.

فتحی افزود: ۷۱ هزار و ۱۲۷ بیمار کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در البرز بستری شده اند که  ۶۴ هزار و ۲۴۴ بیمار آنان بهبود یافته اند.

رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک مهمترین توصیه برای کنترل کرونا است.

۶ شهرستان تابعه البرز در رنگ بندی سطح شیوع ویروس کووید ۱۹ به رنگ  نارنجی و یک شهرستان زرد است.

شمار مراجعان مشکوک کرونا به مراکز درمانی کاشان از ۲۵۶ هزار نفر گذشت

معاون بهداشت و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ۲۵۶ هزار و ۶۱۷ نفر از آغاز شیوع کرونا (اسفند ۹۸) تاکنون به مرکزهای بستری و سرپایی تشخیصی و درمانی کاشان و آران و بیدگل مراجعه کرده‌اند و ۱۶ هزار و ۶۷۹ بیمار حاد تنفسی نیز از بیمارستان‌های این شهرستان‌ها مرخص شده‌اند.

مهدی دلاوری روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به بستری موقت ۱۱۰ بیمار در مرکزهای درمانی منطقه کاشان، افزود: پنج بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در این منطقه فوت کردند که از این تعداد سه زن ۴۳، ۶۲ و ۶۹ ساله و یک مرد ۷۴ ساله در مرکزهای درمانی کاشان و یک مرد ۹۵ ساله اهل آران  و بیدگل جان باختند.

وی با بیان اینکه شمار آزمایش مثبت ویروس کرونا در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل با ثبت ۱۷۶مورد جدید به ۴۸ هزار و ۵۶۰ نفر رسید، ادامه داد: ۴۲۱ بیمار مبتلا به کرونا در مرکزهای درمانی این منطقه بستری هستند که از این تعداد، ۳۲۳ بیمار در کاشان و ۹۸ نفر در آران و بیدگل تحت مراقبت و درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به بستری موقت ۱۴ بیمار جدید از ۲۴ ساعت گذشته در مرکزهای درمانی این منطقه تصریح کرد: هشت بیمار در کاشان و ۶ نفر در آران و بیدگل بستری هستند.

وی شمار بیماران کووید ۱۹ بستری در بخش مراقبت‌های ویژه مرکزهای درمانی منطقه کاشان را ۶۵ نفر اعلام و اضافه کرد: ۵۷ نفر از بیماران در کاشان و هشت نفر در آران و بیدگل بستری هستند.

دلاوری اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۲ بیمار جدید حاد تنفسی در منطقه کاشان بستری شدند که از این تعداد ۳۷ بیمار با سن ۲۵ تا ۹۰سال در مرکزهای درمانی کاشان و ۱۵ نفر با سن چهار تا ۸۴ سال در آران و بیدگل تحت مراقبت و درمان قرار گرفتند.

وی با اشاره به مراجعه ۴۲۴ نفر به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ۲۴ ساعت گذشته، گفت: پنج هزار و  ۷۱۸ نفر نیز شمار پذیرش بستری موقت در مرکزهای ریفرال (زیر مجموعه) دانشگاه است.

تزریق ۲۸۵ هزار و ۱۶۷ دُز واکسن کرونا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به تزریق ۲۸۵ هزار و ۱۶۷ دُز واکسن کرونا از ابتدای طرح ملی واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل گفت: ۱۹۶ هزار  و ۷۳۸ دز از این تعداد مربوط به نوبت نخست و ۸۸ هزار و ۴۲۹ دز مربوط به نوبت دوم بوده است.

بنا بر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وضعیت کرونایی کاشان و آران و بیدگل در برهه کنونی نارنجی است.

جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

ویروس کرونا (COVID-۱۹) اواسط دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» کشور چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌ برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در این کشور اعلام کرد؛ این ویروس در نهایت به همه کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشت تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی توصیه‌ شده است.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.

۱۱۶ مبتلای جدید به کرونا در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری گفت: ۴۱۳ بیمار مشکوک به علائم بالینی کرونا در شبانه‌روز گذشته به مراکز بهداشتی استان مراجعه کردند که با انجام تست pcr، قطعی بودن ابتلای ۱۱۶ نفر از این افراد به بیماری کووید ۱۹ اعلام شد.

مجید شیرانی روز یکشنبه افزود: از بیماران جدید، ۳۶ نفر در مراکز درمانی استان بستری شدند و ۸۰ نفر نیز به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: بر این اساس مجموع مبتلایان به کرونا در استان از ابتدای شیوع تاکنون به ۷۷ هزار و ۱۸۸ نفر افزایش یافت.

وی همچنین از فوت پنج بیمار مبتلا به کرونا در استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: با احتساب فوتی‌های جدید، کرونا تاکنون منجر به مرگ و میر یک هزار و ۵۵۴ نفر در استان شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تاثیر واکسیناسیون کرونا در کاهش موارد ابتلا و فوتی کرونا، اظهار داشت: پس از آنکه موج پنجم کرونا در استان به مدت ۶۰ روز ادامه یافت امید می‌رود در روزهای آینده شیوع کرونا در استان به کمترین میزان خود برسد.

شیرانی همچنین با اشاره به روند پرشتاب واکسیناسیون در استان از افراد بالای ۱۸ سال تقاضا کرد تا چنانچه تاکنون اقدام به دریافت واکسن نکرده نسبت به این مهم سریع‌تر اقدام کنند چرا که به زودی با آغاز واکسیناسیون دانش‌آموزان ممکن است با تراکم در پایگاه‌ها مواجه شوند.

وی همچنین با تبریک روز جهانی بهداشت محیط با قدردانی از فعالان این عرصه خاطر نشان کرد: با شیوع کرونا نقش حیاتی کارشناسان بهداشت محیط برای مقابله با این ویروس اثرگذاری بالایی داشت و به ویژه با انجام کار طاقت‌فرسای نظارت بر کفن و دفن فوت‌شدگان ناشی از بیماری کووید ۱۹ و اقدامات و نظارت‌های پیشگرانه در غلبه بر این بیماری همه‌گیر پیشرو هستند.

از ابتدای شیوع کرونا تا چهارم مهر، ۲۱۷ هزار و ۹۶ مورد تست pcr تشخیص کرونا در استان انجام گرفته است.

بر اساس جدیدترین رنگ‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستان‌های خانمیرزا، کوهرنگ و سامان در وضعیت زرد (خطر متوسط) و سایر شهرستان‌های استان در وضعیت نارنجی ( پرخطر) قرار دارند.

۳ بیمار مبتلا به کرونا در کاشان جان باختند

معاون بهداشت و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ۲ مرد ۶۰ و ۸۸ ساله و یک زن ۸۶ ساله مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در مرکزهای درمانی این منطقه جان باختند.

مهدی دلاوری روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: ۲۵۷ هزار و ۳۳۷ نفر از آغاز شیوع کرونا (اسفند ۹۸) تاکنون به مرکزهای بستری و سرپایی تشخیصی و درمانی کاشان و آران و بیدگل مراجعه کرده‌اند و ۱۶ هزار و ۷۳۳ بیمار حاد تنفسی نیز از بیمارستان‌های این شهرستان‌ها مرخص شده‌اند.

وی با اشاره به بستری موقت ۸۰ بیمار در مرکزهای درمانی منطقه کاشان، ادامه داد: سه بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در این منطقه فوت کردند که از این تعداد ۲ مرد ۶۰ و ۸۸ ساله و یک زن ۸۶ساله  در مرکزهای درمانی کاشان جان باختند.

وی با بیان اینکه شمار آزمایش مثبت ویروس کرونا در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل با ثبت ۱۸۸مورد جدید به ۴۸ هزار و ۷۴۸ نفر رسید، ادامه داد: ۳۸۸ بیمار مبتلا به کرونا در مرکزهای درمانی این منطقه بستری هستند که از این تعداد، ۲۹۲ بیمار در کاشان و ۹۶ نفر در آران و بیدگل تحت مراقبت و درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به بستری موقت ۲۳ بیمار جدید از ۲۴ ساعت گذشته در مرکزهای درمانی این منطقه تصریح کرد: ۱۴ بیمار در کاشان و ۹ نفر در آران و بیدگل بستری هستند.

وی شمار بیماران کووید ۱۹ بستری در بخش مراقبت‌های ویژه مرکزهای درمانی منطقه کاشان را ۶۴ نفر اعلام و اضافه کرد: ۵۷ نفر از بیماران در کاشان و هفت نفر در آران و بیدگل بستری هستند.

دلاوری اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۴ بیمار جدید حاد تنفسی در منطقه کاشان بستری شدند که از این تعداد ۴۶ بیمار با سن پنج تا ۸۸ سال در مرکزهای درمانی کاشان و هشت نفر با سن ۳۰ تا ۸۰ سال در آران و بیدگل تحت مراقبت و درمان قرار گرفتند.

وی با اشاره به مراجعه ۳۲۶ نفر به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ۲۴ ساعت گذشته، گفت: پنج هزار و  ۷۴۱ نفر نیز شمار پذیرش بستری موقت در مرکزهای ریفرال (زیر مجموعه) دانشگاه است.

تزریق ۲۹۱ هزار و ۳۱۵ دُز واکسن کرونا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به تزریق ۲۹۱ هزار و ۳۱۵ دُز واکسن کرونا از ابتدای طرح ملی واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل افزود: ۲۰۱ هزار  و ۳۴۸ دز از این تعداد مربوط به نوبت نخست و ۸۹ هزار و ۹۶۷ دز مربوط به نوبت دوم بوده است.

بنا بر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وضعیت کرونایی کاشان و آران و بیدگل در برهه کنونی نارنجی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
3 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.