طبق گزارش وزارت بهداشت در روز دوشنبه 29 شهریور 1400، در حال حاضر ۵۷ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۳۶ شهر در وضعیت زرد و ۱۷ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
به گزارش جماران؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۴۴ نفر دیگر بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع تلفات کرونا در کشور به ۱۱۷ هزار و ۵۲۶ نفر رسید.
از دیروز (یکشنبه) تا امروز دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۷ هزار و ۳۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۵۹۳ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۴۴۲ هزار و ۲۳۲ نفر رسید.
تا کنون ۴ میلیون ۷۹۲ هزار و ۱۱۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
همچنین ۶ هزار و ۷۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۳۱ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۹۲۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
۳۰ میلیون و ۳۰۲ هزار و ۹۸۳ نفر نیز دُز اول واکسن کرونا و ۱۴ میلیون و ۱۲۰ هزار و ۹۶۵ نفر دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۴۴ میلیون و ۴۲۳ هزار و ۹۴۸ دُز رسید.
همچنین در شبانه روز گذشته یک میلیون و ۵۱ هزار و ۶۷۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.
در حال حاضر ۵۷ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۳۶ شهر در وضعیت زرد و ۱۷ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
تلفات کرونا از روز جمعه ۲۶ شهریور ماه نسبت به هفته گذشته روندی نزولی گرفته که این امر در پی افزایش واردات واکسن و تسریع واکسیناسیون محقق شده است.
هفته گذشته اپلیکشین ماسک از عبور کشور از خیز پنجم کرونا خبر داد و همچنین در برآوردی دیگر اعلام کرد تهران و چندین شهرستان از وضعیت قرمز کرونایی خارج شده اند.
پنجم کرونا که از ابتدای تیر ماه از جنوب آغاز شد و به مرکز کشور رسید.
تلفات کرونا در کشور ۲۸ مرداد ماه از مرز یکصد هزار نفر عبور کرد و روز سه شنبه دوم شهریور ماه با ۷۰۹ مورد مرگ، رکورد تلفات روزانه طی ۱۹ ماه گذشته شکست.
کرونا اوایل اسفند ۹۸ در ایران شیوع یافت.
۲۹ شهریورماه و آخرین خبرهای کرونایی استانها
شتاب واکسیناسیون کرونا، تغییر وضعیت کرونایی از قرمز به نارنجی و زرد در اغلب نقاط، اعزام زائران اربعین صرفا از طریق هوایی و بازگشایی مدارس دارای شرایط ، عناوین مهمترین خبرهایی است که امروز (۲۹ شهریوماه) در صفحات اخبار مراکز استانها قرار گرفت.
در تشریح هر یک از این موضوعات باید گفت که تزریق واکسن به سنین پایین این روزها به سرعت در حال انجام است و اغلب استان ها کار واکسیناسیون افراد ۱۸ سال و گروه سنی پایین تر را آغاز کرده اند و این روند ادامه دارد تا دانش آموزان بتوانند آبان ماه درس و تحصیل را به صورت حضوری دنبال کنند.
ادارات کل آموزش و پرورش استان ها هم تمامی امکانات و توان خود را برای استقبال از سال تحصیلی جدید به کار گرفته و متناسب با شرایط استان خود برنامه هایی تدارک دیده اند از جمله در استان همدان که با دارا بودن ۲ هزار و ۵۵۵ فضای آموزشی برای ارائه آموزش های حضوری، دانش آموزان را به سه گروه(دسته) تقسیم کرده است دسته نخست مدارسی هستند که بیشتر دانش آموزان آن در روستاها تحصیل می کنند که این دسته خود به ۲ گروه مدارس تقسیم شده است.
این گروه شامل ۳۶۶ مدرسه روستایی استان با کمتر از ۱۵ دانش آموز می شود که دانش آموزان این مدارس از روز شنبه(سوم مهر) سال تحصیلی خود را به صورت حضوری آغاز میکنند.
گروه دوم این دسته نیز شامل ۲۸۲ مدرسه با جمعیتی بیش از ۱۵ نفر(کمتر از ۳۰ دانش آموز)میشود که با رعایت مصوبات ستاد مقابله با کرونا و خود ارزیابی مدیر مدرسه، از هفته سوم مهر (۱۷ مهرماه) بازگشایی می شوند.
دسته دوم شامل مدارسی با ۳۰ تا ۳۰۰ دانش آموز است که شامل یک هزار و ۷۲۶ مدرسه در سطح استان همدان معادل ۶۶ درصد کل مدارس استان می شود که این دسته از مدارس فعالیت های آموزشی خود را به صورت حضوری و با رعایت گروه بندی و شیوه نامه های بهداشتی، از هفته نخست آبان ماه آغاز می کنند.
دسته سوم نیز مدارس با جمعیت بیش از ۳۰۰ دانش آموز هستند که با ۲۲۷ مدرسه ۹ درصد کل مدارس استان همدان را شامل می شود و این دسته از مدارس با اجرای زیرساخت های بهداشتی، از نیمه دوم آبان ماه فعالیت خود را به صورت آموزشی حضوری آغاز می کند.
از کرمان هم خبر رسیده که اداره کل آموزش و پرورش این استان آمادگی مدارس را برای ارائه آموزش به دانشآموزان بهصورت مجازی و حضوری اعلام کرده است.
در این رابطه الگوی فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس در شرایط شیوع کرونا، سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ به واحدهای اداری و آموزشی ابلاغ و مدارس استان کرمان بر اساس سیاست های مندرج به تصویب ستاد ملی کرونا رسیده و بر اساس آن مدارس فعالیت خود را آغاز می کنند.
۲۹ شهریورماه و آخرین خبرهای کرونایی استانها
موضوع مهم دیگری که این روزها زیاد به آن پرداخته می شود سفر مشتاقان پیاده روی اربعین حسینی به عراق است که بر اساس آخرین تصمیمات مقام های ایرانی و عراقی ظرفیت پذیرش زائر تنها ۶۰ هزار نفر و صرفا از طریق مرزهای هوایی اعلام شد که بر این اساس در استان لرستان از مجموع ۷۶۰ سهمیه، حدود ۵۰۰ نفر در سامانه سماح ثبت نام کرده و تاکنون ۳۳۰ زائر اربعین حسینی مدارک خود را تکمیل کرده و جهت اخذ ویزای ( روادید) عراق به اداره کل حج و زیارت استان لرستان تحویل داده اند.
همچنین بر اساس اعلام این اداره کل تلاش می شود با همت مسوولان استان به ویژه استاندار و مدیر فرودگاه خرم آباد دست کم یک پرواز به مقصد عراق برای زائران اربعین در این فرودگاه برقرار شود.
پرواز زائران گیلانی برای سفر هوایی اربعین نیز با توجه به اعلام اداره کل فرودگان گیلان از فرودگاه سردار جنگل رشت انجام نمی شود و زائران استان از تهران اعزام خواهند شد.
سازمان مدیریت پسماند هم از اعزام ۳۰۰ نفر از نیروهای شهرداری تهران به شهرهای نجف و کربلا برای خدمت رسانی به راهپیمایان اربعین حسینی(ع) خبر داده و اظهار داشته است: تجهیزات مدنظر شهرداری تهران برای مراسم امسال راهپیمایی اربعین به عراق ارسال شده و روز سه شنبه نیروهای داوطلب هم اعزام خواهند شد.
این نیروها از سازمانهای مدیریت پسماند، آتش نشانی، بهشت زهرا و شرکت شهر سالم هستند و قرار است در هر کدام از این شهرها یک تیم آتش نشانی و یک تیم پزشکی شهر سالم مستقر شود.
امروز همچنین از مرز مهران خبر رسید که ۹۵۷ زائر عتبات عالیات در طول ۱۰ روز گذشته که قصد عزیمت به کشور عراق از طریق مرز مهران را داشتند، عودت داده شدند و این مرز طبق تصمیم ستاد مرکزی اربعین همچنان بسته و از تمامی زائرانی که بصورت زمینی قصد خروج از مرز مهران و عزیمت به کشور عراق را دارند ممانعت خواهد شد.
همچنین ۱۱۰ خودرو زائران تاکنون در مبادی ورودی و داخل شهر مهران و سایر گذرگاه های استان عودت داده شدند و با تمامی وسایل نقلیه که زائران را به مرز مهران می برند، برخورد می شود.
فرماندار مهران نیز با بیان اینکه تمامی تمهیدات برای بازگشت زائران از مرز مهران اتخاذ شده است، افزود: تمامی زائران اربعین حسینی پس از رسیدن به پایانه، بلافاصله توسط اتوبوس ها مشخص شده راهی شهرهای محل سکونت خود می شوند و به رانندگان نیز تاکید می شود از مسیر کمربندی استفاده کنند.
مجید کاکی اضافه کرد: طبق تصمیم ستاد مرکزی اربعین و هماهنگی انجام شده ۱۵۰ خودرویی که حامل تجهیزات موکب داران هستند، اجازه خروج از مرز مهران را دارند.
اما در کنار آن، برای زائرانی که از این سفر معنوی جا مانده اند نیز برنامه های متنوعی در نظر گرفته شده است از جمله اینکه اداره کل تبلیغات اسلامی استان گلستان برای این گروه از افراد مراسم پیاده روی با رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی از مساجد به سمت امامزادهها و قبور شهدای گمنام استان تدارک دیده است تا علاوه بر شبیه سازی این مراسم با پیادهروی اربعین در کربلا، خطر انتقال ویروس کرونا نیز به حداقل کاهش پیدا کند.
یکی دیگر از فعالیت های مرتبط با اربعین در گلستان، بازسازی فضای خدمات اربعین کربلا است که ۶۰ موکب فعال استان به مدت پنج روز به ارایه خدمات فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی به جاماندگان اربعین اقدام میکنند.
همچنین بر اساس اعلام اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان حسینیه اعظم زنجان، در روز اربعین، یک مراسم با محدودیت تعداد شرکت کنندگان دارد و در این ایام ۲۰ موکب در مسیر گاوازنگ تا مزار شهدای گمنام زنجان، با رعایت پروتکلهای بهداشتی و نظارت کامل، برپا می شود.
وضعیت کرونایی استانها
روند کاهشی شیوع بیماری کووید ۱۹ همچنان ادامه دارد به گونه ای که بر اساس آخرین آمار شمار نقاط نارنجی و زرد از قرمز پیشی گرفته است و به نظر می رسد مدت زمان زیادی به عبور از موج پنجم کرونا باقی نمانده است. در ادامه به شرایط برخی از استان ها اشاره می شود:
آذربایجان شرقی / واکسینه شدن ۹۸ درصد معلمان شاغل در مدارس دولتی و غیر دولتی، راه اندازی واحد سیار واکسیناسیون کرونا در مراغه
آذربایجان غربی / جان باختن ۳۱ نفر و ابتلای هزار و ۱۱۷ بیمار به کرونا طی شبانه روز گذشته، آغاز تزریق واکسن به همه افراد بالای ۱۷ سال و متولدان اول مهر ۱۳۸۳ و پیش از آن، تزریق واکسن به بیش از ۵۶ درصد مردم ارومیه، راه اندازی اتوبوس سیار واکسیناسیون در مهاباد
اردبیل / کاهش مبتلایان و ابتلای تنها ۴۳ نفر به کرونا و فوت ۶ بیمار طی شبانه روز گذشته، شهرستانهای کوثر، نمین، گرمی، سرعین و اصلاندوز در وضعیت زرد و شهرستانهای اردبیل، خلخال و پارسآباد، مشگینشهر، نیر و بیلهسوار در وضعیت نارنجی، تزریق تاکنون ۷۰۰ هزار و ۱۹۸ دُز واکسن کرونا برای گروههای هدف
البرز / بستری ۱۱۳ بیمارکووید ۱۹ و جان باختن ۱۸ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته، از هفت شهرستان، طالقان در وضعیت زرد و مابقی شهرستان ها در وضعیت نارنجی
ایلام / تزریق ۳۲۳ هزار و ۶۶۴ دز واکسن کرونا و واکسینه شدن ۵۵ درصد جمعیت هدف بالای ۱۸ سال استان، چهار فوتی و شناسایی ۲۳۵ بیمار در شبانه روز گذشته، شهرستان های ایلام، ایوان، دره شهر، آبدانان، دهلران، مهران، چرداول و هلیلان در وضعیت نارنجی و بدره، ملکشاهی و سیروان نیز در وضعیت زرد
زنجان / مشارکت ۱۸۰ نفر از اعضای جوانان داوطلب و افتخاری هلال احمر در واکسیناسیون شهروندان
سیستان و بلوچستان / شناسایی ۲۱۵ مورد جدید کرونا و فوت ۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، امکان افزایش ظرفیت تزریق واکسن کرونا به روزانه حدود ۱۵ هزار دُز
قم / واکسیناسیون گروه سنی بالای ۱۸ سال بدون محدودیت سنی
لرستان / شناسایی ۴۸۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا و فوت پنج نفر طی شبانه روز گذشته ، تمامی ۱۱ شهرستان لرستان در وضعیت نارنجی
کیش / تزریق ۴۰ هزار و ۱۲ دُز واکسن تاکنون، شناسایی حدود هشت هزار و ۵۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا تاکنون
هرمزگان / راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون هلال احمر هرمزگان
مازندران / تزریق واکسن به حدود ۸۰ درصد معلم مازندرانی
قشم / امکان تزریق واکسن برای تمامی متولدان سال ۱۳۸۲ بدون توجه به ماه تولد و فعالان اقتصادی
تعداد بستری شدگان روزانه کرونا در خراسان رضوی کاهش یافت
دبیر کارگروه اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تعداد بستری شدگان روزانه بیماران کرونایی در بیمارستانهای خراسان رضوی از ۲۰ شهریور ماه تاکنون بیش از ۸۰ نفر کاهش داشته است.
دکتر حمیدرضا رحیمی روز دوشنبه افزود: با ادامه روند کاهشی ابتلا به کرونا، تعداد بیماران بستری شده در خراسان رضوی طی این مدت از ۳۶۵ نفر به ۲۸۵ نفر در روز کاهش یافته است.
وی ادامه داد: هم اکنون هزار و ۵۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان خراسان رضوی بستری هستند که ۴۲۰ نفر آنها در بخشهای مراقبتهای ویژه میباشند.
دبیر کارگروه اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هزار و ۷۳ نفر از بیماران بستری شده در بیمارستانهای این استان مربوط به مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این کلانشهر و ۱۵ شهرستان دیگر استان هستند.
وی افزود: گرچه روند کاهشی تعداد مبتلایان در خراسان رضوی ادامه دارد اما باید توجه داشت که وضعیت شکننده است و تا پوشش فراگیر واکسیناسیون، رعایت پروتکلهای بهداشتی و محدودیت های کرونایی از سوی آحاد مردم ضروری است.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام نیز بقیه جمعیت این استان را زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دارند.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون پنج میلیون و ۴۴۲ هزار و ۲۳۲ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۳۴۴ نفر دیگر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۱۷ هزار و ۵۲۶ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون چهار میلیون و ۷۹۲ هزار و ۱۱۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
شمار مبتلایان جدید کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲۱۵ نفر رسید
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۲۱۵ مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان طی ۲۴ ساعت گذشته شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۲۲ هزار و ۶۴۶ نفر رسید.
دکتر قاسم میریعلیآباد روز دوشنبه اظهار داشت: در شبانه روز گذشته با فوت چهار نفر شمار درگذشتگان ویروس کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲ هزار و ۵۲۴ نفر رسید.
وی با بیان اینکه ۲۳۴ بیمار حاد تنفسی و ۶۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند افزود: از مردم عزیز درخواست میشود در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون میروند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان ادامه داد: از آنجایی که کشف راههای انتقال کرونا و عوارض ناشی از آن نیازمند گذشت مدتزمانی از شیوع و اپیدمی ویروس است و سپس براساس یافتههای علمی رفتار عامل بیماری شناسایی میشود ضروریست شهروندان تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند.
وی خاطرنشان کرد: کمبودی در داروهای ضد ویروس و تجهیزات موردنیاز بیماران کرونایی در سیستان و بلوچستان وجود ندارد.
میریعلیآباد بیان کرد: بر اساس مطالعات انجام شده واکسیناسیون از میزان مبتلایان، بستری و فوت شدگان ناشی از کرونا به شدت کاسته و روند فعلی کاهشی موارد مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان نیز ارتباط مستقیمی با انجام واکسیناسیون داشته است.
امکان اوج گیری کرونا در مشهد و خراسان رضوی وجود دارد
رییس بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان امام رضا(ع) مشهد که بیشترین پذیرش بیماران کرونایی را داشته است گفت: خوشبختانه روند ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن در مشهد و خراسان رضوی همچنان نزولی است، اما امکان اوجگیری کرونا در قالب موج ششم وجود دارد.
دکتر علیرضا صداقت روز دوشنبه افزود: رویکرد خوشباورانه نسبت به کاهش کنونی تعداد مبتلایان به بیماری گووید ۱۹، سادهانگاری و کمتوجهی نسبت به لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی پیشگیرانه خطر طغیان مجدد ویروس کرونا را در پی خواهد داشت.
وی ادامه داد: امید داریم که آحاد مردم با هوشیاری و رعایت کامل مسوولیتهای اجتماعی مانع شکلگیری ششمین موج هجوم ویروس کرونا در مشهد و خراسان رضوی شده و کاهش روند ابتلا به بیماری گووید ۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن همچنان ادامه داشته باشد.
رییس بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان امام رضا(ع) مشهد همچنین به شکلگیری "پویش ملی مردمی همیار سلامت" اشاره و بیان کرد: شعار اصلی در این مسیر "انجام دقیق مسوولیتهای اجتماعی در مبارزه با ویروس کرونا توسط اقشار مختلف مردم" است.
وی در خصوص مصداق عنوان "همیاران سلامت" نیز گفت: فردی که ماسک طبی به صورت میزند، شهروندی که پس از ابتلا به ویروس کرونا به پزشک مراجعه کرده و قرنطینه را رعایت میکند، کاسبانی که شرایط رنگبندی شغلی را رعایت میکنند، افرادی که در میانه بحران کرونا به کمک اقشار آسیبپذیر و کم درآمد آمدهاند، خانوادههایی که بطور جدی از مسافرت پرهیز کردهاند، هرکس که در پی فوت عزیزانش مراسم ختم در مسجد یا منزل برگزار نمیکند و شهروندی که ضمن انجام واکسیناسیون خود، دیگران را نیز تشویق به تزریق واکسن کرونا میکند "همیار سلامت" هستند.
دکتر صداقت افزود: خبرنگاری که با انتشار اخبار شفاف، دقیق و آگاهیبخش مناسب مانع سیاهنمایی در شبکهها و کانالهای زرد میشود و به این ترتیب آرامش را به جامعه هدیه میدهد نیز مصداق واقعی "همیار سلامت" است.
۸۰ درصد جمعیت شش میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام نیز بقیه جمعیت این استان را زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دارند.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون پنج میلیون و ۴۲۴ هزار و ۸۳۵ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. بیماری کووید ۱۹ جان ۱۱۷ هزار و ۱۸۲ نفر را نیز تاکنون در کشورمان گرفته است. تاکنون چهار میلیون ۷۶۴ هزار و ۹۹۸ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران بهبود یافتهاند.
هماینک ۵۷ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۸ شهرستان در شرایط نارنجی و ۱۳۶ شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند. ۱۷ شهرستان نیز در وضعیت آبی قرار گرفتهاند.
همچنین تاکنون ۲۹ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۶۸ شهروند ایرانی دوز نخست واکسن کرونا و ۱۳ میلیون و ۹۰۴ هزار و ۷۰۲ نفر دوز دوم آن را تزریق کرده و واکسینه شدهاند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در ایران به ۴۳ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۲۷۰ دوز رسیده است.
"پاندمی کرونا" در سطح جهان ۲۲۹ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۲۴۷ نفر را بیمار کرده و جان چهار میلیون و ۷۰۵ هزار و ۴۶۱ نفر را گرفته است. ۲۰۵ میلیون و ۹۰۸ هزار و ۹۴۱ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تاکنون در سطح جهان درمان شدهاند.
آمریکا در این میان با ۴۲ میلیون ۹۰۰ هزار ۹۰۶ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۶۹۱ هزار و ۸۸۰ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و انگلیس بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.
ایران بر اساس آخرین آمارهای رسمی جایگاه هشتم را در جدول بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا در میان کشورهای جهان دارد.
۳۱ نفر دیگر در آذربایجانغربی بر اثر کرونا فوت کردند
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۱ نفر در ۹ شهرستان این استان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند که ۱۵ نفر از این تعداد، مربوط به ارومیه بود.
دکتر جواد آقازاده روز دوشنبه افزود: همچنین در این مدت، سه نفر در هریک از شهرستان های بوکان، مهاباد و نقده، ۲ نفر در هریک از شهرستان های خوی و میاندوآب و یک نفر در شهرستان های چالدران، سلماس و سردشت جان خود را از دست داده اند.
وی اضافه کرد: با افزوده شدن این تعداد، کل فوتی های ناشی از کرونا در آذربایجان غربی از ابتدای شیوع بیماری کووید ۱۹ به ۶ هزار و ۹۱ نفر رسیده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای هزار و ۱۱۷ نفر در استان به کرونا، حدود ۲۸۰ نفر بستری شدند، ادامه داد: با اضافه شدن این تعداد، کل بستری شدگان سندرم حاد تنفسی در استان به ۲ هزار و ۱۳۳ نفر رسیده است.
وی اظهار کرد: از این تعداد ۳۲۱ نفر در بخش مراقبت های ویژه بوده و ۷۱ نفر فقط با استفاده از ونتیلاتور قادر به تنفس هستند.
تاکنون ۲۶۴ هزار و ۹۰۳ نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شده اند که ۴.۹ درصد کل مبتلایان کشور است؛ ۵.۲ درصد کل فوتی های کشور براثر ابتلا به کرونا نیز مربوط به این استان است.
شمار مبتلایان جدید کرونا در استان مرکزی به ۴۳۴ مورد رسید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: شمار مبتلایان جدید کرونا در استان مرکزی بر اساس آخرین یافتههای آزمایشگاهی در شبانه روز گذشته به ۴۳۴ مورد رسید.
دکتر سید «محمد جمالیان» افزود: ۵۵ نفر از بیماران جدید شناسایی شده برای پیگیری امور تخصصی درمانی در بیمارستانها بستری شدند.
وی بیان کرد: ۳۷۹ نفر از این افراد نیز خدمات درمانی سرپایی دریافت کرده و باید تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: شمار مبتلایان به کرونا از زمان شیوع این ویروس تاکنون در استان به ۹۲ هزار و ۸۰۶ نفر رسیده است.
جمالیان بیان کرد: ۶ بیمار کووید ۱۹ نیز در این بازه زمانی در استان به دلیل کرونا جان باختند و شمار فوتیهای این بیماری به ۲ هزار و ۶۷۲ نفر رسید.
شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استانهایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد
تست کرونای ۲۵۵ مادر و نوزاد در خراسان شمالی مثبت اعلام شد
رییس بیمارستان بنت الهدی شهرستان بجنورد گفت: از ابتدای امسال تاکنون، تست کرونای ۲۵۵ مادر و نوزاد در استان مثبت اعلام شد که شماری از آنها بستری شدند.
دکتر شاهین مافی نژاد روز دوشنبه اظهار داشت: از این تعداد تست کرونای ۲۳۰ مادر و ۲۵ نوزاد در بیمارستان بنت الهدی مثبت شده است.
وی با بیان این که همه مادران باردار از نظر وجود نشانه های بیماری کووید ۱۹ بررسی می شوند، خاطرنشان کرد: برخی علائم بارداری مانند تنگی نفس، استفراغ و تهوع با علائم کرونا یکی هستند و در حال حاضر اگر مادر بارداری با این علائم به بیمارستان مراجعه کند بستری می شود.
مافی نژاد با تاکید بر این که ۹۰ درصد مادران باردار مبتلا به کووید ۱۹ دارای علائم خفیف تری بودند، ادامه داد: ۱۰ درصد مادران باردار کرونا مثبت به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن، نسبت به جمعیت غیر باردار علائم بالینی بیشتر و شدیدتری داشتند که سریعا بستری و درمان شدند.
براساس آمار رسمی تا پایان موج چهارم ویروس کرونا یکهزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در خراسان شمالی جان خود را از دست دادند که این میزان در موج پنجم افزایش زیادی داشته است.
براساس آخرین فهرست رنگبندی کرونایی شهرها که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، شهرستانهای بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه و سملقان، فاروج، گرمه، جاجرم در وضعیت نارنجی (پرخطر) و رازوجرگلان نیز در وضعیت زرد قرار گرفت
شیب کرونا در تهران رو به پایین است
استاندار تهران با بیان اینکه میران فوتی و بستری بیماران کرونایی در پایتخت کاهش یافته است، اعلام کرد: همه گیری کرونا در هفته چهارم شهریور ماه نسبت به هفته سوم روند کاهشی به خود گرفت.
انوشیروان محسنی بندپی عصر دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کرونا استان اظهار کرد: شاهد کاهش ۱۴ درصدی فوتیها و ۱۶ درصدی بیماران سرپایی هستیم و بیماران بستری عادی در بخش عادی ۱۶.۸ درصد کاهش داشته است.
به گفته وی، در حال حاضر ۶۶۴۹ بیمار بستری در تهران داریم که اگر روند کاهشی در هفته آینده داشته باشیم بستری عادی و ویژه هم کاهش پیدا میکند.
بندپی ادامه داد: در استان تهران روند واکسیناسیون تسریع شده و مقرر شده که از فردا ظرفیت به ۲ برابر افزایش یابد که در این زمینه آمادگی لازم را داریم.
وی تاکید کرد: تا امروز هفت میلیون و ۷۰۰ هزار دُز واکسن در تهران تزریق شده که پنج میلیون و ۴۰۰ هزار دُز اول و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر هم مرحله دوم را دریافت کرده اند.
استاندار تهران اظهار کرد: در حال حاضر ۳۲۴ مرکز تجمیعی است که از فردا ۱۶۰ ایستگاه در بیمارستانهای خصوصی فعال خواهد شد و هلال احمر هفت مرکز که نیروی واکسیناتور و ثابت دارند در اختیار قرار خواهند داد.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران علاوه بر مراکزی که در اختیار دانشگاه قرار داده فردا لیست مراکز مستقل خود را اعلام میکند همچنین مراکز بیمارستانی تامین اجتماعی ۱۰ مرکز را در اختیار قرار خواهند داد و مقرر شد که هیچ محدودیت سنی در مراکز قایل نشوند و افراد بالای ۱۸ سال پذیرش شوند مگر اینکه جمعیت زیادی در آن مرکز حضور داشته باشند.
به گفته وی با افزایش مراکز و بسیج همه امکانات و ظرفیتها از فردا پای کار خواهند بود تا روزانه ۷۰۰ هزار واکسن طی ۱۰ روز تزریق شود.
استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نظام برخورداری شهروندان استان از خدمات پایه نسبت به همه استانها پایینتر است، اگر در استانهای دیگر هر هزار روستا یک خانه بهداشت دارند، در تهران هر دو هزار روستا یک خانه بهداشت دارد. رشد جمعیت به تناسب نیازها و امکانات نبوده و الان تهران با این وضعیت مواجه است.
وی تاکید کرد: بعد از انقلاب تنها یک بیمارستان قلب شریعتی در شهر تهران ساخته شده، ولی الان با تلاشهای صورت گرفته شاهد گسترش بیمارستان تجریش و مهدی کلینیک هستیم؛ در حال حاضر در شهرهای فیروزکوه و دماوند بیش از ۷۱ درصد مردم واکسن دریافت کرده اند.
استاندار تهران یادآور شد: مجموع آمارهای کرونایی روند نزولی دارد که باید آن را حفظ و سرعتش را بیشتر کنیم که دلیل این اتفاق افزایش واکسیناسیون، تعطیلی یک هفتهای و رعایت پروتکلها بود که باید مراقبت شود تا وارد پیک ششم نشویم و با رهگیری، فاصله گذاری، رعایت بهداشت فردی و جمعی این موضوع امکان پذیر است.
وی افزود: در آستانه بازگشایی مدارس استاندارد سازی سرویسهای بهداشتی و افزایش بودجه سرانه باید حتما در دستور کار قرار گیرد و باید با مدیریت صحیح نسبت به بازگشایی مدارس اقدام کنیم.
شمار جانباختگان کرونا در فارس بار دیگر تک رقمی شد
تلاش مدافعان سلامت و استقبال چشمگیر شهروندان استان فارس از واکسیناسیون ثمربخش بود و شمار جانباختگان تک رقمی شد.
آنچه بیش از همه در تک رقمی شدن شمار جانباختگان و تداوم شیب نزولی مبتلایان در استان فارس نقش داشته است، استقبال از واکسیناسیون است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از افراد بالای ۱۸ سال برای دریافت واکسن کرونا دعوت و تاکید کرد: دریافت واکسن را به تاخیر نیندازند.
مهرزاد لطفی روز دوشنبه با دعوت از افراد بالای ۱۸ سال استان برای دریافت سریع واکسن علیه کرونا تاکید کرد: واکسیناسیون علیه کرونا در کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری تاثیر بسیاری دارد و لازم است جمعیت گروه هدف برای دریافت واکسن علیه این بیماری بشتابند.
وی از اثربخشی واکسیناسیون علیه بیماری کووید۱۹ در کاهش مرگ و میر و جلوگیری از بستری بیماران مبتلا به کرونا در مراکز درمانی و بیمارستان ها خبر داد و اظهار کرد: بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری در شرایط فعلی به افرادی که هنوز واکسن نکرده اند، اختصاص دارد که این امر نشانگر تاثیر واکسیناسیون در برابر این بیماری است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با توجه به گستردگی مراکز انجام واکسیناسیون کرونا در استان فارس، لازم است جمعیت گروه هدف که افراد بالای ۱۸ سال را تشکیل می دهند، برای دریافت واکسن تعلل نکنند.
لطفی با ابراز نگرانی در خصوص کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، تاکید کرد: واکسیناسیون همراه با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی می تواند از ابتلا به بیماری کووید۱۹ پیشگیری کند، بنابراین افراد واکسینه شده باید همانند افرادی که در انتظار نوبت دریافت واکسن علیه کرونا هستند، در زمینه رعایت دستورالعمل های بهداشتی جدیت داشته باشند.
وی با ابراز نگرانی از روند افزایشی مراجعه افراد مبتلا و دارای علائم کرونا به مراکز ۱۶ ساعته استان خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تمام توان و ظرفیت های موجود، برای مدیریت و کنترل این بیماری به ویژه در امر ایمن سازی مردم جامعه تلاش می کند، بنابراین لازم است مسوولان دستگاه های اجرایی استان نظارت بیشتری بر رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی در اصناف و اماکن پر تردد داشته باشند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از آغاز نام نویسی واکسیناسیون کرونا دانش آموزان سال آخر متوسطه دوم (متولدین ۱ مهر ۱۳۸۲ تا ۱ مهر ۱۳۸۳) در سامانهsalamat.gov.ir خبر داد و گفت: با توجه به پیشگامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در امر واکسیناسیون علیه کرونا از زمان تحویل تا تزریق، دانشگاه به محض دریافت سهمیه واکسن دانش آموزان از وزارت بهداشت، از طریق پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رسانه ها و خبرگزاری های معتبر، آغاز این برنامه را به اطلاع هم استانی ها می رساند.
وی ضمن درخواست از شهروندان در خصوص رعایت بیشتر شیوه نامه های بهداشتی در برابر کرونا اظهار کرد: مردم استان مطمئن باشند که در شرایط فعلی، اولویت مجموعه سلامت تامین واکسن علیه این بیماری است تا بتوانیم به زودی تمامی مردم استان فارس را در برابر این بیماری ایمن کنیم.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز هم ، آخرین وضعیت کرونا در استان فارس را از ابتدای شیوع تا بیست و نهم شهریور ۱۴۰۰، اعلام کرد.
سید روح اله حسینی با بیان آخرین آمارهای مربوط به کرونا در استان فارس، از دریافت واکسیناسیون افراد ۶۵ تا ۷۰ سال در استان فارس به ۸۹.۹ درصد خبر داد.
او با بیان اینکه تا کنون، یک میلیون و ۹۹۸ هزار و ۲۴۸ دز نوبت اول و ۸۱۴ هزار و ۱۰۱ دز نوبت دوم واکسن علیه کرونا در مراکز واکسیناسیون به مردم استان فارس تزریق شده است، افزود: مجموع تعداد دز تزریق شده واکسن کرونا تا کنون در فارس به دو میلیون و ۸۱۲ هزار و ۳۴۹ دز رسید.
حسینی اظهار کرد: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و ۴۹۴ هزار و ۸۹۶ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده که از این تعداد یک میلیون و ۳۱۶ هزار و ۱۱۰ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده و با بررسی نمونه های انجام شده، ۳۹۶ هزار و ۱۲ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.
همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۱۷۸ هزار و ۷۸۶ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۳۹ هزار و ۳۹۲ بیمار مثبت شناسایی شده و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۴۳۵ هزار و ۴۰۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
حسینی در ادامه از بهبودی ۳۸۲ هزار و ۸۴۶ نفر از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
او با ابراز تاسف از جان باختن هفت هم استانی دیگر طی شبانه روز گذشته در اثر بیماری کووید ۱۹، مجموع جانباختگان ناشی از این بیماری از ابتدای شیوع تاکنون را ۶ هزار و ۵۴۸ نفر عنوان کرد و افزود: پس از چند ماه شاهد کاهش میزان مرگ و میر ناشی از کروناویروس بودیم که این امر نشانگر تاثیر واکسیناسیون علیه کرونا بوده است.
این مقام مسوول در دانشگاه با بستری ۲۸۷ بیمار جدید مبتلا یا مشکوک به علائم کرونا در بیمارستان های استان در شبانه روز گذشته، مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا که در بیمارستان های استان بستری هستند به دو هزار و ۴۴۵ نفر رسیده است که از این تعداد ۲۷۲ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: طبق محاسبات متخصصان اپیدمیولوژی، برای کاهش زنجیره انتقال بیماری کووید۱۹ و ایمن سازی جامعه در برابر این بیماری، باید حداقل ۸۳ درصد از جامعه علیه این ویروس واکسینه شوند که این هدف در برخی از گروه های سنی در استان فارس محقق شده است، اما در بسیاری از گروه های سنی هنوز تا رسیدن به این هدف فاصله داریم که ضرورت دارد افراد نوبت واکسن خود را به تعویق نیاندازند.
او بیان کرد: در گروه سنی افراد بالای ۸۵ سال در استان، ۶۵.۹ درصد از افراد علیه کرونا واکسینه شده اند که این درصد در افراد گروه سنی بین ۸۰ تا ۸۵ سال به ۷۹.۵ درصد؛ افراد ۷۵ تا ۸۰ سال به۸۴.۶ درصد؛ افراد ۷۰ تا ۷۵ سال به ۸۸.۷ درصد و افراد ۶۵ تا ۷۰ سال به ۸۹.۹ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: این شاخص در گروه سنی افراد ۶۰ تا ۶۵ سال به ۸۸ درصد؛ افراد ۵۵ تا ۶۰سال به ۸۳.۵ درصد؛ افراد ۵۰ تا ۵۵ سال به ۷۴.۱ درصد؛ افراد ۴۵ تا ۵۰ سال به ۶۴.۳ درصد؛ افراد ۴۰ تا ۴۵ سال به ۵۶.۶ درصد؛ افراد ۳۵ تا ۴۰ سال به ۵۱.۷ درصد؛ افراد ۳۰ تا ۳۵ سال به۴۶.۷ درصد؛ افراد ۲۵ تا ۳۰ سال به ۴۴.۱ درصد؛ افراد ۲۰ تا ۲۵ سال به ۴۷.۸ درصد و افراد ۱۸ تا ۱۹ سال ۴۱.۶ درصد رسیده است.
حسینی از مردم استان خواست تا واکسیناسیون خود را به تاخیر نیندازند و با کمک به کادر درمان، به سرعت انجام واکسیناسیون تا رسیدن به درصد مورد نیاز برای ایجاد ایمنی جمعی بیافزایند.
او با اشاره به اینکه درصدهای ذکر شده مربوط به دز اول واکسیناسیون است گفت: همه افرادی که واکسن دز اول را دریافت کرده اند، باید برای دریافت واکسن دز دوم نیز اقدام کنند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز توصیه کرد: شهروندان به جای در نظر گرفتن نوع خاصی از واکسن، برای ایمنی خود در برابر این بیماری اقدام کرده؛ چرا که اولویت مهم برای کشور، واکسیناسیون سریع و عمومی و پیروزی بر علیه این ویروس منحوس است.
کرونا جان هشت شهروند دیگر را در خراسان شمالی گرفت
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی گفت: شبانه روز گذشته هشت بیمار مبتلا به کرونا در استان جان باختند و ۷۷ بیمار جدید بستری شدند.
دکتر سید احمد هاشمی روز دوشنبه اظهار داشت: اکنون ۴۴۴ بیمار با علایم بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند.
وی با اشاره به واکسیناسیون ۴۵ درصدی جمعیت هدف در استان، گفت: هم اکنون واکسیناسیون در استان از سرعت مطلوبی برخوردار است و ۴۵درصد از جمعیت هدف در خراسان شمالی واکسن کرونا دریافت کرده اند که بیش از میانگین کشوری است.
هاشمی افزود: با این وجود به دنبال افزایش سرعت واکسیناسیون در استان هستیم، بخصوص در مناطق روستایی از مردم توقع همکاری و مراجعه بیشتری برای تزریق واکسن داریم.
از ابتدای آغاز طرح ملی واکسیناسیون در خراسان شمالی همزمان با سراسر کشور، تاکنون ۳۰۴ هزار و ۷۴۵ واکسن کرونا به استان وارد و ۲۷۴ هزار دُز تزریق شده است.
براساس آمار رسمی تا پایان موج چهارم ویروس کرونا یکهزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در خراسان شمالی جان خود را از دست دادند که این میزان در موج پنجم افزایش زیادی داشته است.
براساس آخرین فهرست رنگبندی کرونایی شهرها که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، شهرستانهای بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه و سملقان، فاروج، گرمه، جاجرم در وضعیت نارنجی (پرخطر) و رازوجرگلان نیز در وضعیت زرد قرار گرفت.
۱۸ نفر بر اثر کرونا در قم جان باختند
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در ۲۴ ساعت منتهی به ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۰، ۱۸ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در این استان جان خود را از دست دادند.
محمدرضا قدیر با اشاره به آخرین وضعیت کووید ۱۹ در قم، افزود: در ۲۴ ساعت منتهی به ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۰، ۱۲۳ بیمار با علائم ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستانهای این استان پذیرش شدند.
وی اضافه کرد: از این تعداد، ۱۰۱ نفر بستری و ۱۰۷ نفر از افراد مبتلا به کرونا که در روزهای گذشته بستری شده بودند، ترخیص شدند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۷۱۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در این استان بستری هستند که ۲۲۲ نفرشان بدحال میباشند.
قدیر بیان کرد: در ۲۴ ساعت منتهی به ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۰، یک هزار و ۴۵۰ تست تشخیص کرونا از شهروندان گرفته شده که ۳۳۱ مورد مثبت بوده است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۶۳۳ هزار و ۴۳۲ دُز واکسن کرونا به شهروندان قمی تزریق شده است.
وضعیت کرونایی قم که از ۲۳ تیرماه امسال در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفته بود، براساس رنگبندی اپلیکیشن ماسک، از بیستم شهریورماه جاری وارد مناطق پرخطر و نارنجی کرونایی شده است.
پنج نفر دیگر در استان همدان قربانی کرونا شدند
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت که با فوت پنج بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در این استان از ابتدای اپیدمی ویروس تاکنون به ۲ هزار و ۷۹۷ مورد رسیده است.
دکتر «محمد طاهری» روز دوشنبه افزود: همچنین با شناسایی ۴۹۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در این استان، مجموع بیماران بستری مثبت به ۲۷ هزار و ۱۰۸ و بیماران سرپایی مثبت به ۸۳ هزار و ۴۰۶ نفر رسید.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستانهای استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۲۳۱ مورد بود که ۲۱۷ نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند.
طاهری اضافه کرد: ۳۴ بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی.سی.یو مراکز درمانی استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی ۵۲ بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است.
وی درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستانهای استان نیز گفت: شمار بیماران کرونایی بستری(از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون) در بیمارستانهای اسدآباد یک هزار و ۳۸۰، بهار یک هزار و ۳۸۱، تویسرکان یک هزار و ۴۱۶، رزن یک هزار و ۷۵، درگزین ۳۵۸، فامنین ۳۸۱ و کبودراهنگ یک هزار و ۳۷۳ نفر است.
طاهری خاطر نشان کرد: همچنین تاکنون پنج هزار و ۱۳۶ نفر در ملایر، سه هزار و ۴۴۲ نفر در نهاوند و ۱۰ هزار و ۵۷۹ نفر نیز در شهرستان همدان به ویروس کرونا مبتلا و بستری شده اند.
از مجموع ۱۰ شهرستان استان همدان، چهار شهرستان ملایر، اسدآباد، تویسرکان و فامنین در وضعیت نارنجی و مابقی شهرستان نیز در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.